FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM] CM10 for RAZR HD XT925

905 posts
Thanks Meter: 7,397
 
By epinter, Recognized Developer on 15th November 2012, 01:43 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
16th November 2012, 05:31 PM |#21  
estuardo4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by madmonkey57

Will do.

Hello,

I've been using your build with no problem so far, aside of the wifi and the camera problem. Launcher acts normal. Also, Livewallpapers act normal.

As soon as I find a bug I will let you know.
The Following User Says Thank You to estuardo4 For This Useful Post: [ View ]
 
 
16th November 2012, 07:50 PM |#22  
estuardo4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by estuardo4

Hello,

I've been using your build with no problem so far, aside of the wifi and the camera problem. Launcher acts normal. Also, Livewallpapers act normal.

As soon as I find a bug I will let you know.

Hello,

After a few more hours of use, I got the dreaded "SIM network lock PIN" and now my SIM is useless. Anybody know a solution for this problem? I searched internet, but all the answers are to just click on the dismiss button, but that doesn't help me.

Thank you for your help.
16th November 2012, 08:37 PM |#23  
boakun's Avatar
Senior Member
Vancouver
Thanks Meter: 20
 
More
While that build.prop edit fixes the signal issue. It prevents any data from working. And my phone number reported as unknown

Sent from my XT925 using xda premium
17th November 2012, 12:27 PM |#24  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
As I depend on Wifi I just tested it for a few minutes, it was pretty fast and appears promising.

I'm pretty new to the Android stuff, but got a solid knowledge base in linux systems and programming. So if you could point me into the right direction to read into it, I would be happy to help if needed.

Keep up the good work!
17th November 2012, 04:18 PM |#25  
epinter's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 7,397
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by estuardo4

Hello,

After a few more hours of use, I got the dreaded "SIM network lock PIN" and now my SIM is useless. Anybody know a solution for this problem? I searched internet, but all the answers are to just click on the dismiss button, but that doesn't help me.

Thank you for your help.

here I just use the dismiss button.
17th November 2012, 04:21 PM |#26  
epinter's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 7,397
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boakun

While that build.prop edit fixes the signal issue. It prevents any data from working. And my phone number reported as unknown

Sent from my XT925 using xda premium

can you try this instead ?

ro.telephony.ril.v3=datacall,signalstrength,icccar ddstatus,skipbrokendatacall

or this:

ro.telephony.ril.v3=signalstrength
17th November 2012, 09:09 PM |#27  
boakun's Avatar
Senior Member
Vancouver
Thanks Meter: 20
 
More
Signalstrengh edit worked

Sent from my XT925 using xda premium
17th November 2012, 10:12 PM |#28  
epinter's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 7,397
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boakun

Signalstrengh edit worked

Sent from my XT925 using xda premium

Good. I will keep this in the firmware instead the ril_class.

Thanks!
18th November 2012, 04:01 AM |#29  
estuardo4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by epinter

here I just use the dismiss button.

Thank you epinter. After a lot of effort, reading forums and going to the service center, I finally have my phone working again. I will have to use my original ROM for a few days, and I will reinstall this ROM in a couple of days.

However, I just want to let you know a bug that I have while using your ROM. With my original ROM, connecting to the data network is really reliable. It is really easy to use it, as it connects automatically to the network. While using CM10, I have to disconnect the data network toggle and reconnect it to have my data back. It is not automatic. Maybe it's not a big deal, but every time I did it, I received the "SIM card unlock key" message. Not funny.

Thank you for your help.
18th November 2012, 06:21 AM |#30  
boakun's Avatar
Senior Member
Vancouver
Thanks Meter: 20
 
More
Data works fine here.

Sent from my XT925 using xda premium
19th November 2012, 12:20 PM |#31  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 304
 
More
Quote:
Originally Posted by boakun

Signalstrengh edit worked

Sent from my XT925 using xda premium

Yep. Works for me as well.

Quote:
Originally Posted by boakun

Data works fine here.

Sent from my XT925 using xda premium

Only did very very few testing, but so far so good.

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------

Antutu gives a +/-15% increase in performance in comparison with stock ICS.

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

Reboots are A LOT FASTER than stock ICS, something like 5 to 10 times faster.

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

App drawer (and I'd say overall) stability decreases drastically once I have run Apollo...

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

Viber, Avast, Titanium Backup, Antutu all running OK.
My favorite card game, Scopa, gets stuck on the "Loading..." screen right after launch...

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

There's an icon (kind of a thunderbolt) on the left of the status bar instead of the my carrier name. Expected behavior? Found no way in the settings to get the name back.
Also, once I use the "dismiss all notifications button", this icon disappears.
Oh, and my Avast icon in the status bar seems to be playing hide and seek.
Ah, and the thunderbolt icon is back now... so more icons are playing hide and seek!

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

Currently tracking "Kernel messages" with System Tuner. I get plenty of:

Code:
CPU1: shutdown
CPU1 is up
Also plenty of:
Code:
select <pid> (<process name>), adj <integer>, size <integer>, to kill
send sigkill to <pid> (<process name>), adj <integer>, size <integer>
Some:
Code:
pm_chg_ibatmax_set: bad mA=2375 asked to set
Code:
alarm_set_rtc: Failed to set RTC, time will be lost on reboot
Dunno if that's relevant or not. I could try to save and post a log file (not that easy since the phone tends to be quite unstable while monitoring kernel messages). Let me know if that would help.
Last edited by madmonkey57; 19th November 2012 at 12:34 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes