5,597,198 Members 42,057 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [JellyBean] PACman Galaxy Exhibit 4g

Tip us?
 
tagzard
Old
(Last edited by tagzard; 16th November 2012 at 04:43 PM.)
#21  
tagzard's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 102
Join Date: Jan 2012
Location: Chicago
Hi. This ROM is great. But can you add the 4G status bar icon fix and gapps? I had to download gapps from your other thread. Thanks. Also what is up with the pink hat.

Sent from my SGH-T679 using xda app-developers app

EDIT: Also how do I swapsd?
 
Bloodflame
Old
#22  
Bloodflame's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 482
Posts: 930
Join Date: Jul 2010
Location: Brantford, ON

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by tagzard View Post
Also what is up with the pink hat.
It's literally just a pointless toggle from AOKP, meaning you have swagger for running their ROM. That's it - nothing useful here. You can remove it from ROM Control in the Settings menu

Sent from my Galaxy Exhibit 4G with PACman.
Nexus⁴ + Nexus⁷

If I have helped you in any way, please don't forget to click the
THANKS button.
 
tagzard
Old
#23  
tagzard's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 102
Join Date: Jan 2012
Location: Chicago
Camcory How about swapsd. How do I do that?

Sent from my SGH-T679 using xda app-developers app
 
camcory
Old
#24  
camcory's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4530
Posts: 1,449
Join Date: Jan 2012
Location: Spring Hill, Fl
Quote:
Originally Posted by tagzard View Post
Camcory How about swapsd. How do I do that?

Sent from my SGH-T679 using xda app-developers app
system/etc there is a file called vold.fstab you need to switch the two mount points. I dont use it.
 
tr0yz
Old
#25  
tr0yz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 379
Join Date: Sep 2010
Location: New Haven, CT
Quote:
Originally Posted by tagzard View Post
Camcory How about swapsd. How do I do that?

Sent from my SGH-T679 using xda app-developers app
Flash this zip thru Cwm.Recovery to swap SD, it'll work on Cm9 and.Cm10 based rooms for our device

http://db.tt/jfo106DR

Sent from my SGH-T679 using Tapatalk 2
Sent Using My CyanogenMod'd Haxsung Device, If My Posts Have Helped You Plz Use Thank You Button to Show Gratitude
 
camcory
Old
#26  
camcory's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4530
Posts: 1,449
Join Date: Jan 2012
Location: Spring Hill, Fl
Quote:
Originally Posted by tr0yz View Post
Flash this zip thru Cwm.Recovery to swap SD, it'll work on Cm9 and.Cm10 based rooms for our device

http://db.tt/jfo106DR

Sent from my SGH-T679 using Tapatalk 2
Dont know if that will work the vold has been changed recently
 
tr0yz
Old
#27  
tr0yz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 379
Join Date: Sep 2010
Location: New Haven, CT
Also with the video.zip , If im coming from another Rom to apply that fix I flash PaCman Rom, flash Gapps, flash video zip then reboot correct? I just wanna make sure I.flash before initial reboot or if I flash pacman and Gapps then reboot then go back into recovery to flash video.zip. just wanted to check since you didnt clarify anything about install process in the OP. You might wanna fix that up cause if someone's new to this forum there's no info at all on how to setup this rom

Sent from my SGH-T679 using Tapatalk 2
Sent Using My CyanogenMod'd Haxsung Device, If My Posts Have Helped You Plz Use Thank You Button to Show Gratitude
 
camcory
Old
#28  
camcory's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4530
Posts: 1,449
Join Date: Jan 2012
Location: Spring Hill, Fl
Quote:
Originally Posted by tr0yz View Post
Also with the video.zip , If im coming from another Rom to apply that fix I flash PaCman Rom, flash Gapps, flash video zip then reboot correct? I just wanna make sure I.flash before initial reboot or if I flash pacman and Gapps then reboot then go back into recovery to flash video.zip. just wanted to check since you didnt clarify anything about install process in the OP. You might wanna fix that up cause if someone's new to this forum there's no info at all on how to setup this rom

Sent from my SGH-T679 using Tapatalk 2
Flash rom first and let it boot then go back to recovery and flash the others
The Following User Says Thank You to camcory For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tr0yz
Old
#29  
tr0yz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 379
Join Date: Sep 2010
Location: New Haven, CT
One more thing, we can use formula84's Gapps still right?
Just making sure we didn't have to use the JB Gapps for a reason

Sent from my SGH-T679 using Tapatalk 2
Sent Using My CyanogenMod'd Haxsung Device, If My Posts Have Helped You Plz Use Thank You Button to Show Gratitude
 
camcory
Old
#30  
camcory's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4530
Posts: 1,449
Join Date: Jan 2012
Location: Spring Hill, Fl
Quote:
Originally Posted by tr0yz View Post
One more thing, we can use formula84's Gapps still right?
Just making sure we didn't have to use the JB Gapps for a reason

Sent from my SGH-T679 using Tapatalk 2
I dont see why not. I just tested the one I have in the OP its the latest I believe.

The Following User Says Thank You to camcory For This Useful Post: [ Click to Expand ]
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes