FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[RECOVERY][manta] TWRP 2.8.7.0 touch recovery [2015-06-23]

1,656 posts
Thanks Meter: 10,691
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
17th November 2012, 07:03 PM |#21  
Mike02z's Avatar
Senior Member
Flag Holland, PA/Lake Ariel, PA
Thanks Meter: 355
 
More
Quote:
Originally Posted by Dees_Troy

Did you just unlock it? If so, reboot into TWRP and go to the wipe section. Format Data & Wipe Cache & you will be good to go.


Thanks. That did it. I was trying to do a "Factory Wipe" and it kept failing. Once I did "Format Data" and "Wipe Cache" it booted fine. I feel like a newb now
 
 
17th November 2012, 07:30 PM |#22  
Grandroidster's Avatar
Senior Member
Flag Bay area,CA
Thanks Meter: 11
 
More
saweeeeeet been waiting for this ,TWRP is definitely my fav recovery ,anywho,i'll be trying this out tonight fasho ,thanks a lot man =)
17th November 2012, 10:25 PM |#23  
momulah's Avatar
Senior Member
Flag Op-Town
Thanks Meter: 48
 
More
Damn formatted system by mistake. Do I now have to flash stock img again?
17th November 2012, 10:27 PM |#24  
Dees_Troy's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag KC MO
Thanks Meter: 10,691
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by momulah

Damn formatted system by mistake. Do I now have to flash stock img again?

Yep.
17th November 2012, 10:27 PM |#25  
Senior Member
Detroit
Thanks Meter: 32
 
More
Just curious if you guys could point me at the best way to root to install this? the guides i see on here install CWM and i would much rather have twrp...
17th November 2012, 10:29 PM |#26  
momulah's Avatar
Senior Member
Flag Op-Town
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by Dees_Troy

Yep.

Tell me this. Is it possible to flash the aosp rom posted via adb fastboot? I already have it downloaded and to download the factory image it'll take hours.

Is there an way possible to transfer the aosp rom to my device via recovery/adb because mounting usb does not work with TWRP. Anyone please!!
Last edited by momulah; 17th November 2012 at 10:40 PM.
17th November 2012, 10:48 PM |#27  
johno86's Avatar
Senior Member
Flag Tutszania
Thanks Meter: 159
 
More
Works perfect on my N10 other than the undersized noted in OP. Thank you for this!
17th November 2012, 11:23 PM |#28  
Senior Member
Detroit
Thanks Meter: 32
 
More
Whoop.. working perfect, thank you... and just to be sure.. the proper way to go into TWRP is to hold power/up/down then choose recovery? Thats how im doing it.. just making sure there isn't some other key combo thats easier..

Ooops... spoke too soon.. can't see the sd mount to move roms over..
Last edited by Icetech3; 17th November 2012 at 11:28 PM.
18th November 2012, 02:29 AM |#29  
Dees_Troy's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag KC MO
Thanks Meter: 10,691
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Icetech3

Whoop.. working perfect, thank you... and just to be sure.. the proper way to go into TWRP is to hold power/up/down then choose recovery? Thats how im doing it.. just making sure there isn't some other key combo thats easier..

Ooops... spoke too soon.. can't see the sd mount to move roms over..

If you are talking about usb storage mode, it will never work on the nexus 10. I will be hiding that option in the future. See this for more information:
http://teamw.in/DataMedia

If needed, you can use adb push or adb sideload to get zips onto your tablet or use usb otg.
18th November 2012, 10:45 AM |#30  
Senior Member
Flag Hitchin, UK
Thanks Meter: 12
 
More
Oy of interest, is it possible to unroot?

I rooted using twrp and then flashing supersu.

Just in case they get sky go working

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes