Post Reply

[GAMES] Nexus 10 Gaming Thread

OP jarjar124

19th November 2012, 01:41 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
114 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Shadow gun dead zone is working, anomaly warzone HD is working too.
20th November 2012, 09:13 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
436 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by alias_neo

Hey,

Sorry, what I meant by not working was that I couldn't download them, incompatible, did you sideload yours? I'd love to give them a try if I could figure out how to download them.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yeah, i had a gtab 10.1 and i transferred all my apps from titanium to n10, most of the games work that i had but a couple dont like horn and wild blood menus

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2

---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------

Quote:
Originally Posted by espionage724

On the note of Tegra games; there's even a mod to enable Tegra-effects on DEAD TRIGGER; which sounds like tegra-effects aren't really.. tegra-specific at all (as in, if you have a GPU capable of processing the extra load, it should work without issue).

Awesome, do you have a link for that?

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2
20th November 2012, 11:22 AM   |  #13  
alias_neo's Avatar
Senior Member
Flag Wilmslow
Thanks Meter: 203
 
2,073 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
I tried to modify my build prop to get the tegra stuff from market but it seems the new security measures in 4.2 are preventing me from mounting system read/write in root explorer. Makes me sad for the future of tinkering with Android

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2
21st November 2012, 10:13 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
436 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by alias_neo

I tried to modify my build prop to get the tegra stuff from market but it seems the new security measures in 4.2 are preventing me from mounting system read/write in root explorer. Makes me sad for the future of tinkering with Android

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2

I can mount r/w in root explorer

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

Quote:
Originally Posted by impulse101

I can mount r/w in root explorer

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2

Plus modifying the build prop doesnt work for dead trigger anymore. In the game it still says ultra but the buildprop reverts back every time you start the game

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2
21st November 2012, 11:03 AM   |  #15  
alias_neo's Avatar
Senior Member
Flag Wilmslow
Thanks Meter: 203
 
2,073 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Quote:
Originally Posted by impulse101

I can mount r/w in root explorer

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------



Plus modifying the build prop doesnt work for dead trigger anymore. In the game it still says ultra but the buildprop reverts back every time you start the game

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2

I figured out the issue with my root, got that sorted now, I tried using the Nexus 7 build prop but it illed my market so no go, I need to find just the correct part of the build prop to edit, I think perhaps it's the signature.

As for it reverting. I can't see how, if system is read only, the game can't be causing that.
21st November 2012, 04:01 PM   |  #16  
espionage724's Avatar
Senior Member
Flag Charleroi, PA
Thanks Meter: 513
 
2,512 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Has anyone else tried GTA III yet? I would of figured the N10 to be able to handle it on highest, but it seems the screen resolution being at 100% causes a great drop in FPS... 50% I think is around 50-60 FPS, and I think 100% is like 20-30 FPS.

Also here's some other games with lower-then-expected performance:

Beat-Hazard (real choppy menu, in-game is better, but still not smooth)
osu!droid (multi-touch latency when using built-in player)
Minecraft PE (just overall laggy)
Beats (FPS is 30-40, for a simplistic game like this...)
21st November 2012, 04:29 PM   |  #17  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
394 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by espionage724

Has anyone else tried GTA III yet? I would of figured the N10 to be able to handle it on highest, but it seems the screen resolution being at 100% causes a great drop in FPS... 50% I think is around 50-60 FPS, and I think 100% is like 20-30 FPS.

Also here's some other games with lower-then-expected performance:

Beat-Hazard (real choppy menu, in-game is better, but still not smooth)
osu!droid (multi-touch latency when using built-in player)
Minecraft PE (just overall laggy)
Beats (FPS is 30-40, for a simplistic game like this...)

I tried gta III at 100% and seemed great, no lag at all. On another note, GTA Vice City announced on December 6th, I cannot wait
21st November 2012, 04:32 PM   |  #18  
alias_neo's Avatar
Senior Member
Flag Wilmslow
Thanks Meter: 203
 
2,073 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Quote:
Originally Posted by espionage724

Has anyone else tried GTA III yet? I would of figured the N10 to be able to handle it on highest, but it seems the screen resolution being at 100% causes a great drop in FPS... 50% I think is around 50-60 FPS, and I think 100% is like 20-30 FPS.

Also here's some other games with lower-then-expected performance:

Beat-Hazard (real choppy menu, in-game is better, but still not smooth)
osu!droid (multi-touch latency when using built-in player)
Minecraft PE (just overall laggy)
Beats (FPS is 30-40, for a simplistic game like this...)

I've been playing Minecraft PE quite a bit and haven't noticed any slowness at all. Given you can see almost the entire map on one screen.
21st November 2012, 04:35 PM   |  #19  
espionage724's Avatar
Senior Member
Flag Charleroi, PA
Thanks Meter: 513
 
2,512 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sebbo90

I tried gta III at 100% and seemed great, no lag at all. On another note, GTA Vice City announced on December 6th, I cannot wait

Do you happen to notice any major speed/smoothness/FPS change when taking the screen resolution from 100% to 0%?
21st November 2012, 05:58 PM   |  #20  
Nitemare3219's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
414 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by espionage724

Do you happen to notice any major speed/smoothness/FPS change when taking the screen resolution from 100% to 0%?

I agree with you. Setting it to 100% does lag. Don't know how that other guy isn't lagging.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes