Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,543 Members 37,903 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

MIUI V5 Official Discussion Thread (N7100)

Tip us?
 
DubelBoom
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 301
Posts: 1,693
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by lolmensch View Post
if you want to use a different kernel (which i dont recommend) use a sammy based one.

and I dont think the mod will work. you can still make a backup and try it and report back. probably a lot of users would be thankful for that
I don't care trying to flash mods, I did it a lot on my DHD, I'll try it when I'll get my phone
Just wanted to know if someone tried it already to save me some time to play with my new baby when it will arrive

Does someone know which Sammy's build this is based on? (I guess not LJ2)
Google Nexus 5 - Black - 32GB
 
ratcom
Old
(Last edited by ratcom; 7th December 2012 at 12:28 PM.)
#22  
ratcom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 176
Posts: 1,350
Join Date: Mar 2005
Location: Nottingham, England
Running redpill (sammy based) no issues also makes the storage swap work too. Now just need to know if I can change the dpi , looks kinda odd running 320dpi after using 240 for ever

Note theres no multi window, maybe the home button being mapped to task manager is the problem?
(.(*. .*).)
..ratcom..
(.(.* *.).) Flashing Since 2004
 
guybanda
Old
#23  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 123
Join Date: Jan 2011
Do not use the gapps posted, those are for 4.2 and don't work good, use something older. this rom is 4.1.1

also to activate airview and all that stuff go to settings > device > settings> and its all there.
i think this is based off an older stock though, hope they upgrade it.

so far seems to be working pretty well.
 
detritu5
Old
#24  
detritu5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 112
Join Date: Jun 2009
I think is not flashable VIA TWRP. Ive tried two times and instalation failed.

Anyone tried it?
 
mimahitna
Old
#25  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 288
Join Date: May 2007
Location: Vladičin Han
what gapps to use ?
 
detritu5
Old
#26  
detritu5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 112
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by detritu5 View Post
I think is not flashable VIA TWRP. Ive tried two times and instalation failed.

Anyone tried it?
comming from 4.1.2 crahs V3.1 ROM

I have the next error in TWRP:

assert getprop( ro.build.devicename)= T03G

Wich devicename have to overwrite in build.prop to flash correctly?
 
underlines
Old
#27  
underlines's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 175
Posts: 232
Join Date: Aug 2011
Location: Bern (Switzerland)
Quote:
Originally Posted by guybanda View Post
Do not use the gapps posted, those are for 4.2 and don't work good, use something older. this rom is 4.1.1
Thanks for mentioning it, sorry I've linked the wrong gapps Package. Now corrected. Sorry for any inconveniences...

Quote:
Originally Posted by guybanda View Post
also to activate airview and all that stuff go to settings > device > settings> and its all there.
i think this is based off an older stock though, hope they upgrade it.
I saw that too. But I can't turn it on. The switch always goes back to off. But the other TouchWhiz thins like Smart Stay are working fine...

Quote:
Originally Posted by mimahitna View Post
what gapps to use ?
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip

Quote:
Originally Posted by detritu5 View Post
assert getprop( ro.build.devicename)= T03G

Wich devicename have to overwrite in build.prop to flash correctly?
open the rom zip. navigate to \META-INF\com\google\android\ and extract updater-script to a folder. Then open it with notepad. remove the first and second line:
Code:
assert(getprop("ro.product.device") == "t03g" ||
       getprop("ro.build.product") == "t03g" || getprop("ro.product.device") == "t03g" || getprop("ro.build.product") == "t03g");
then save it. check that it doesn't have a .txt extension, the filename should only be "updater-script"
then copy it back into your zip (overwriting the original file). It should now not do any device id checks...



Previous devices
Compaq iPaq 3630 > Sony Ericsson K750 > Samsung SGH-D600 > Nokia N91 > Nokia N95 > Apple iPhone 3G > HTC Magic > Google Nexus S > Samsung Galaxy Note (GT-N7000)
The Following 4 Users Say Thank You to underlines For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
underlines
Old
#28  
underlines's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 175
Posts: 232
Join Date: Aug 2011
Location: Bern (Switzerland)
I went to the Security Folder, opened Permission Manager, clicked Manage ROOT Permissions and turned root ON.
After an App requests root permission I get: Unfortunately, Permission Manager has stopped.

Any ideas?



Previous devices
Compaq iPaq 3630 > Sony Ericsson K750 > Samsung SGH-D600 > Nokia N91 > Nokia N95 > Apple iPhone 3G > HTC Magic > Google Nexus S > Samsung Galaxy Note (GT-N7000)
 
DubelBoom
Old
#29  
Senior Member
Thanks Meter 301
Posts: 1,693
Join Date: Jan 2011
underlines, on which Sammy's build this rom is based on?

Thanks!
This rom looks amazing!
Google Nexus 5 - Black - 32GB
 
SquirtingCherry
Old
#30  
SquirtingCherry's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 77
Posts: 382
Join Date: Jul 2010
Location: Zevenbergen
Quote:
Originally Posted by underlines View Post
I went to the Security Folder, opened Permission Manager, clicked Manage ROOT Permissions and turned root ON.
After an App requests root permission I get: Unfortunately, Permission Manager has stopped.

Any ideas?
Maybe try re-root it with cf-auto root? Just my 2 cents.

I remember having this issue with my note 1 too but dont know if i fixed it myself or it got fixed for me with the next update.

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes