The Battery Behind the Samsung S6 and S6 Edge

more

Samsung S6 and S6 Edge Performance

more

Samsung Unveils Its Mobile Payment Solution, Samsung Pay

The post Samsung Unveils Its Mobile Payment Solution, Samsung Pay appeared first on … more

Alcatel’s New Flagship: The OneTouch Idol 3

The post Alcatel’s New Flagship: The OneTouch Idol 3 appeared first on … more
Post Reply

Flashing tmobile rom on att version?

OP juwttt

19th November 2012, 09:02 PM   |  #1  
juwttt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 497
 
846 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Would it work with correct Modem?

Thanks

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2
19th November 2012, 11:11 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Jt004

Would it work with correct Modem?

Thanks

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2

I'd be interested in this too, because apparently the AT&T Note and the T-Mobile Note have exactly the same hardware. There was a post in the general forum that some guy supposedly installed an ATT "room" on his TMob Note and everything works fine. Seriously he said room like 10x which is why I think I glanced over the thread so many times without realizing what he was actually talking about.
20th November 2012, 02:39 AM   |  #3  
juwttt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 497
 
846 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Just flashed Jedi X and worked like a charm! Data and voice without flashing any modems...awesome

Sent from my SGH-i317 using Tapatalk 2
20th November 2012, 02:46 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Jt004

Just flashed Jedi X and worked like a charm! Data and voice without flashing any modems...awesome

Sent from my SGH-i317 using Tapatalk 2

Hmm that's interesting. Do you think it works interchangeably then? BTW what recovery do you use and does it constantly trigger triangle count everytime you reboot?
20th November 2012, 02:49 AM   |  #5  
juwttt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 497
 
846 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by k1ng617

Hmm that's interesting. Do you think it works interchangeably then? BTW what recovery do you use and does it constantly trigger triangle count everytime you reboot?

I guess so...I use TWRP and I wouldnt think it would affect your flash counter

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
20th November 2012, 04:02 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
265 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by k1ng617

I'd be interested in this too, because apparently the AT&T Note and the T-Mobile Note have exactly the same hardware. There was a post in the general forum that some guy supposedly installed an ATT "room" on his TMob Note and everything works fine. Seriously he said room like 10x which is why I think I glanced over the thread so many times without realizing what he was actually talking about.

Well I can confirm that I did flash that DAGr8 AT&T rom on my T-Mobile Note 2 and it worked fine! Don't know about the other way around though but I'd assume so
The Following User Says Thank You to play2lose For This Useful Post: [ View ]
20th November 2012, 06:02 AM   |  #7  
_Dennis_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 392
 
1,303 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jt004

Would it work with correct Modem?

Thanks

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2

As long as you have the correcr modem N7105, AT&T, and T-mobile ROMs are interchangeable. In fact there are some ROMs in the sev section from Sprint and N7105 base due to multi-window support.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to _Dennis_ For This Useful Post: [ View ]
20th November 2012, 06:45 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by _Dennis_

As long as you have the correcr modem N7105, AT&T, and T-mobile ROMs are interchangeable. In fact there are some ROMs in the sev section from Sprint and N7105 base due to multi-window support.

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2

That's actually great news! The larger the base of potential users usually means more dev support.
20th November 2012, 11:16 AM   |  #9  
TEKHD's Avatar
Recognized Contributor / XDA Portal Scout
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █ Area 51 █
Thanks Meter: 2,465
 
1,653 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Exclamation
what we actually need is a hybrid modem that at least gets HSPA+ on T-Mobile and AT&T... so we don't have to flash modems each time we swap sims...
22nd November 2012, 03:59 AM   |  #10  
DarthPiggie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
173 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Wow this just made my day! I am so happy about this. Time to flash!

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes