Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,971 Members 44,797 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM-3G] Jr10 **3G** (JDQ39 / 4.2.2): MoDaCo Custom ROM for the Nexus 7 3G

Tip us?
 
paulobrien
Old
#11  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Quote:
Originally Posted by yogi2010 View Post
Full thumbs up here, running without a hitch. Stock browser works, I odexed system/app with odexme(any way to do framework as well?), restored my data with CWM..... all is well!
Framework odex is a little more involved, I'll add it in a future release.

P

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

The Following User Says Thank You to paulobrien For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kRt_uK
Old
#12  
Member
Thanks Meter 97
Posts: 87
Join Date: Apr 2009
Any chance to activate gsm telephony?
 
paulobrien
Old
#13  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Phone calls are not possible yet i'm afraid!

I've just updated the kitchen to include the patched YouTube app with preloading enabled and also updated versions on a couple of the preinstalled apps.

P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
maconsultant
Old
#14  
maconsultant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 432
Join Date: Jun 2011
Location: New York
Hi Paul, would you be able to restore he ability to edit and or create a SIP profile and call via the phone.apk. ?

I have the phone showing up in my applications draw but when i go into the SIP settings I can not create a new sip profile.. Please let me know, thanks

Sent from another Galaxy..
S3...
CURRENT DEVICES

Nexus 5 | HAMMERHEAD | 32GB | Stock 4.4
Nexus 7 LTE | DEB | 32GB | Stock 4.4

OTHER DEVICES

HP TouchPad 4G | 32GB | WiFi+3G (Unlocked) | Stock WebOS - SELLING
 
paulobrien
Old
#15  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Yes, I will add this as an option in a future release.

P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
maconsultant
Old
#16  
maconsultant's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 432
Join Date: Jun 2011
Location: New York
Thanks Paul, if there is anything I can do for you let me know.. Thanks in advance.

Sent from another Galaxy..
S3...
CURRENT DEVICES

Nexus 5 | HAMMERHEAD | 32GB | Stock 4.4
Nexus 7 LTE | DEB | 32GB | Stock 4.4

OTHER DEVICES

HP TouchPad 4G | 32GB | WiFi+3G (Unlocked) | Stock WebOS - SELLING
 
jakonicki93
Old
#17  
jakonicki93's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Oct 2010
Location: Kikinda
Hey, first of all great ROM and I'm looking forward to installing it on my Nexus 7 3G when I get it in few days. However, I have one question about phone calls. What happens when somebody tries to call you? I'll use my SIM card for text messaging. Will I be out of reach or something like that?

Thanks in advance!
 
paulobrien
Old
#18  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Quote:
Originally Posted by jakonicki93 View Post
Hey, first of all great ROM and I'm looking forward to installing it on my Nexus 7 3G when I get it in few days. However, I have one question about phone calls. What happens when somebody tries to call you? I'll use my SIM card for text messaging. Will I be out of reach or something like that?

Thanks in advance!
Yes, you are unreachable...

P


Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
phonic
Old
#19  
phonic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 411
Posts: 1,129
Join Date: May 2008
Location: Florida

 
DONATE TO ME
Can this be flashed right on top of stock without a wipe?
 
philos64
Old
(Last edited by philos64; 24th November 2012 at 06:00 PM.)
#20  
philos64's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2640
Posts: 3,394
Join Date: May 2010
Location: Somewhere between sky and sea in Brittany - XDA Assist Place

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by phonic View Post
Can this be flashed right on top of stock without a wipe?
You must make a backup on first and wipe all before the flash.
Quote:
The ROM is installed at your own risk. The ROM should be installed using ClockworkMod. A wipe IS required if coming from another ROM or a pre-Ir11 release. BACK UP YOUR DEVICE BEFORE INSTALLATION!

XDA Assist is the place where you can get help finding your way on XDA. This is not a support forum !!!
Click and go to XDA-Assist
DONT PM ME FOR QUESTIONS RELATED TO ROM, Ask in thread, it's better for all members- THANKS

Actual Devices : HTC One M8 - HTC One M7 //Google N7 Wifi - Google N7 2013 LTE
Retired Devices :HTC Hero-HTC Desire Z-HTC Desire S-HTC One X- N7 3G - Asus TF300T



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes