FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Transparent multi-app menu background

23rd November 2012, 04:48 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 40
 
More
I didn't see this type of mod anywhere else on our forums so i thought I'd share it.

As a note I did not create it so I am in no way taking credit for anything other than using Google. All credit goes to kest874

With that said: This works for our phone!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1941841

I flashed the file through twrp without any issues. If you have problems try using. cwm.


Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1353689301153.jpg
Views:	2151
Size:	72.5 KB
ID:	1505222  
The Following 10 Users Say Thank You to mditty77 For This Useful Post: [ View ]
 
 
23rd November 2012, 05:30 PM |#2  
flamebeats's Avatar
Senior Member
Flag Los A
Thanks Meter: 107
 
More
Didn't work

Sent from my SPH-L900 using xda premium
23rd November 2012, 05:40 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 40
 
More
Must be a deodexed rom as well. I'm running stock, rooted, deodexed without any issues. Let me know your setup and the process you used to flash. Then I'll try to figure out what went wrong.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
23rd November 2012, 05:46 PM |#4  
Carbajal3009's Avatar
Senior Member
Flag Westminster
Thanks Meter: 333
 
More
Is this just a mod for the actual appearance of the tab...or will we lose the modded multi window function for all the apps? If you get what I mean...

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
23rd November 2012, 06:21 PM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 40
 
More
I have not lost anything. I'm using the all apps mod and still have post flash. The only impact is on the background.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to mditty77 For This Useful Post: [ View ]
23rd November 2012, 06:27 PM |#6  
flamebeats's Avatar
Senior Member
Flag Los A
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by mditty77

Must be a deodexed rom as well. I'm running stock, rooted, deodexed without any issues. Let me know your setup and the process you used to flash. Then I'll try to figure out what went wrong.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

I am using the same set up. I just booted into twrp and flashed with no wipe. I will wipe cache and Dalvik and try again

Sent from my SPH-L900 using xda premium
23rd November 2012, 06:42 PM |#7  
OP Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by flamebeats

I am using the same set up. I just booted into twrp and flashed with no wipe. I will wipe cache and Dalvik and try again

Sent from my SPH-L900 using xda premium

Is known that older versions of twrp didn't work worth some of the binaries. The current 2.3.1.4 worked for me. If it continues try cwm.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
23rd November 2012, 08:03 PM |#8  
OP Member
Thanks Meter: 40
 
More
Is anyone else having issues with this?

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
23rd November 2012, 10:36 PM |#9  
mattsm's Avatar
Senior Member
Flag Warren, Texas
Thanks Meter: 61
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mditty77

Is anyone else having issues with this?

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

Works nicely, deoxed and used recent twrp recovery to flash. Thanks for the find.
23rd November 2012, 10:37 PM |#10  
flamebeats's Avatar
Senior Member
Flag Los A
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by mditty77

Is known that older versions of twrp didn't work worth some of the binaries. The current 2.3.1.4 worked for me. If it continues try cwm.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

It worked with the new version of twrp

Sent from my SPH-L900 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes