5,597,647 Members 32,685 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[build.prop tweak] softkeys enabled

Tip us?
 
halaros2
Old
(Last edited by halaros2; 1st December 2012 at 11:57 AM.)
#1  
halaros2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 553
Posts: 601
Join Date: Aug 2011
Location: Thessaloniki

 
DONATE TO ME
Prompt [build.prop tweak] softkeys enabled

To all those who want softkeys enabled at their rom if they don't have that option you can edit build.prop ( it must work with most jelly bean and ics roms)

qemu.hw.mainkeys=0

Reboot
Softkeys enabled

LG G2 Powered by RSK team ROM
SOLD HTC desire (RESPECT) powered up with RSK team Sattelite SuperSensed rom
with the most innovative Tweaks ever made for desire
Don't make a useless post just press the thanks button


http://www.androidrsk.blogspot.com
The Following 12 Users Say Thank You to halaros2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
killphillxr
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 20
Join Date: Sep 2012
works great. Thanks
 
halaros2
Old
#3  
halaros2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 553
Posts: 601
Join Date: Aug 2011
Location: Thessaloniki

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by killphillxr View Post
works great. Thanks
You are welcome mate!!!

LG G2 Powered by RSK team ROM
SOLD HTC desire (RESPECT) powered up with RSK team Sattelite SuperSensed rom
with the most innovative Tweaks ever made for desire
Don't make a useless post just press the thanks button


http://www.androidrsk.blogspot.com
The Following User Says Thank You to halaros2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ady78692
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 7
Join Date: Apr 2012
thanks you
The Following User Says Thank You to ady78692 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wongb
Old
#5  
wongb's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Apr 2011
I can see that option in the file. Is that mean I need to add this key in the file?

Sent from my HTC Desire using xda premium
 
halaros2
Old
#6  
halaros2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 553
Posts: 601
Join Date: Aug 2011
Location: Thessaloniki

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wongb View Post
I can see that option in the file. Is that mean I need to add this key in the file?

Sent from my HTC Desire using xda premium
Yes mate go to build.prop located into /system open it with a text editor and add the line i am writing at first post save it restart your phone and you ll have the softkeys enabled!!!

LG G2 Powered by RSK team ROM
SOLD HTC desire (RESPECT) powered up with RSK team Sattelite SuperSensed rom
with the most innovative Tweaks ever made for desire
Don't make a useless post just press the thanks button


http://www.androidrsk.blogspot.com
 
wongb
Old
#7  
wongb's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Apr 2011
Thanks, it works well

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
deep purple
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 22
Join Date: Oct 2012
Thanks,work in Jellybean rom! :thumbup:

Sent from my MP711I using xda app-developers app
 
bedi.gursimran
Old
#9  
bedi.gursimran's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 51
Join Date: Jan 2013
Location: Melbourne
Is there a way to reduce the size of the soft keys. Thanks
 
halaros2
Old
#10  
halaros2's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 553
Posts: 601
Join Date: Aug 2011
Location: Thessaloniki

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bedi.gursimran View Post
Is there a way to reduce the size of the soft keys. Thanks
No mate you cant do that with this mod. To do that you need to modify other system file manually

LG G2 Powered by RSK team ROM
SOLD HTC desire (RESPECT) powered up with RSK team Sattelite SuperSensed rom
with the most innovative Tweaks ever made for desire
Don't make a useless post just press the thanks button


http://www.androidrsk.blogspot.com

The Following 2 Users Say Thank You to halaros2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes