Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,558 Members 45,845 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Toolkit] Wug's Nexus Root Toolkit v1.8.4 [Updated 06/21/14]: Nexus 10 Thread

Tip us?
 
dyrosto
Old
#21  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2011
I'm having the same issue, when I list fastboot devices in the advanced utilities, it show this "R32CA..." fastboot.
Any help?
 
koei7
Old
(Last edited by koei7; 28th November 2012 at 12:39 AM.)
#22  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2012
Same problem here. Drivers are installed and working, but for some reason it's not seeing the device in bootloader mode even though with utilities, it's listing the device.

EDIT: Looks like the script which should be trying to look for the device in fastboot bootloader mode is trying to do so in ADB mode.
 
WugFresh
Old
#23  
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4974
Posts: 1,448
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dyrosto View Post
I'm having the same issue, when I list fastboot devices in the advanced utilities, it show this "R32CA..." fastboot.
Any help?
That means it sees your device. What is the issue? Can you please describe it in full details. Like what exactly are trying to do and when specifically do you encounter a problem?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to WugFresh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dyrosto
Old
#24  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by WugFresh View Post
That means it sees your device. What is the issue? Can you please describe it in full details. Like what exactly are trying to do and when specifically do you encounter a problem?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
I am trying to unlock my device. I went through the procedures in step one. Had no luck the first time, checked and made sure anything that had to do with samsung, google and android were uninstalled from my system. Rebooted multiple times and re did the setup. It still gives me the same error after rebooting the nexus 10 into the bootloader. But, when I go to advanced utils and list the fastboot devices, it sees it.
 
WugFresh
Old
#25  
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4974
Posts: 1,448
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dyrosto View Post
I am trying to unlock my device. I went through the procedures in step one. Had no luck the first time, checked and made sure anything that had to do with samsung, google and android were uninstalled from my system. Rebooted multiple times and re did the setup. It still gives me the same error after rebooting the nexus 10 into the bootloader. But, when I go to advanced utils and list the fastboot devices, it sees it.
That's very odd. Can you add me on gchat? I would like to trouble shoot a solution so I can get to the bottom of what's causing this issue.

{{ WugFresh }}
The Following 2 Users Say Thank You to WugFresh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
WugFresh
Old
#26  
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4974
Posts: 1,448
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
I thought about it some more and I am like 99% sure why some of you are experiencing that problem, but I need to confirm it. Can someone with an N10 please hit me up on gchat, it should only take a few minutes.

{{ WugFresh }}
The Following User Says Thank You to WugFresh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
stealthj
Old
#27  
stealthj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 499
Join Date: Jan 2008
Location: Silicon Valley, California
This program will not recognize my device, while my computer recognizes the device
Samsung SCH-3500
Motorola NexteL i860
Samsung D807
Nokia n91
HTC Kaiser
Nokia n95
Nokia n82
Nokia N97
HTC Glacier 4G
Nokia Lumia 800
Samsung GT-I9100
Galaxy Nexus
Nokia N9 (android 4.1)
Nokia PureView 808
Nexus 4
Razr M

Nexus 7 2
Sony Z1
 
WugFresh
Old
#28  
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4974
Posts: 1,448
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by stealthj View Post
This program will not recognize my device, while my computer recognizes the device
I am aware of this issue for some users, I should have the fix out later today.

{{ WugFresh }}
The Following 2 Users Say Thank You to WugFresh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Johan1976
Old
#29  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 122
Join Date: Jul 2011
Great work. I assume you got someone to test your theory then

Skickat från min HTC Desire via Tapatalk 2
 
xda6969
Old
#30  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 252
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by WugFresh View Post
I am aware of this issue for some users, I should have the fix out later today.

{{ WugFresh }}
Wug, can I replace the CWM-SuperSU-v0.97.zip with CWM-SuperSU-v0.98.zip in the root_files folder?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes