Thread Closed

[ROM] Evervolv Un-Official 4.2.2 JOP40C Stella [AOSP] 2/16/13

OP Leoisright

27th November 2012, 05:09 AM   |  #21  
Flip35's Avatar
Senior Member
Flag florida
Thanks Meter: 122
 
1,387 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
Oooh yea nice to see u here Leo, its been a while, let's get the party started. I'm glad u got a nexus 10

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 2
27th November 2012, 05:32 AM   |  #22  
craigacgomez's Avatar
Senior Member
Flag Lake Forest, CA
Thanks Meter: 2,645
 
1,835 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Leoisright

do you have app compatibility issues with ur rom? Ours isn't compatible with basic ones like dropbox, youtube, rootexplorer, etc

Yeah, i jumped head first in aosp about a year ago. be very carefull, it can burn you out...lol i had to take a couple months off and enjoy other people work before i wanted to do it again.

Nope... all work fine here... the differences I see...
1. My build is userdebug... your's is eng
2. ro.product.name in my ROM is mantaray (from the official ROM)

And for Google Location service... you need to add this to a frameworks overlay (device specific or common)
https://github.com/craigacgomez/andr...5c8fa0b86bb9d1

BTW... no OTG support in your ROM???
https://github.com/craigacgomez/andr...391b07b4dd4db1

Hehe... and yeah, I know what you mean... it can get addicting and you feel like giving people what they ask for
Last edited by craigacgomez; 27th November 2012 at 05:43 AM.
The Following User Says Thank You to craigacgomez For This Useful Post: [ View ]
27th November 2012, 05:55 AM   |  #23  
Leoisright's Avatar
OP Recognized Developer
Flag MN
Thanks Meter: 6,902
 
4,832 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Craig, thanks

Yeah, just fixed the build.prop and will get the locations in there for next release. I knew it right away when i noticed i couldn't download crap from the playstore. sure enough, it was all messed up. We are fixing that now in the build.

thanks for the other links. I had it all fixed but guess prelude forked from google rather then the one i had..oh well, easy fixes. the next build will be easy



Flip, great seeing you again. Will have a tester for you shortly...hehe
The Following User Says Thank You to Leoisright For This Useful Post: [ View ]
27th November 2012, 05:58 AM   |  #24  
Flip35's Avatar
Senior Member
Flag florida
Thanks Meter: 122
 
1,387 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Leoisright

Craig, thanks

Yessir im always ready...


Flip, great seeing you again. Will have a tester for you shortly...hehe



Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
27th November 2012, 07:40 AM   |  #25  
Leoisright's Avatar
OP Recognized Developer
Flag MN
Thanks Meter: 6,902
 
4,832 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
OK, got compatibility issue fixed, Google now locations fixed, su is still giving us issues and so is YouTube. Will post this update tomorrow evening after work. Thanks for our patience and support.

Haha, forgot to compile superuser and su. Probably why it doesn't work...lol must go to bed now. Night all

Sent from my Nexus 10 using XDA Premium HD app
Last edited by Leoisright; 27th November 2012 at 07:44 AM.
28th November 2012, 04:21 AM   |  #26  
Leoisright's Avatar
OP Recognized Developer
Flag MN
Thanks Meter: 6,902
 
4,832 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
ok, update link is in OP

* fixed SU
* fixed google locations
* fixed otg
* fixed finger print, apps work from playstore now
* added zipalign at boot
* added etc/init.d scripting
* added apps to sd ( haven't tested )


There are still issues in YouTube, will comb thru the source to see what is causing it. It seems like a codec issue.(youtube works fine thru the browser)

Please let us know what other bugs may be present. Thanks and enjoy.
Last edited by Leoisright; 28th November 2012 at 02:58 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to Leoisright For This Useful Post: [ View ]
29th November 2012, 04:52 AM   |  #27  
Leoisright's Avatar
OP Recognized Developer
Flag MN
Thanks Meter: 6,902
 
4,832 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Trying to add themes and classicnerd init.d scripts. Themes isn't taking yet. But init.d script seems to have made a difference. The quadrant score hit 5667 which jumped a lot over previous builds. Hope to have an update soon. But may be this weekend. Works been rough this week.

Sent from my Nexus 10 using XDA Premium HD app
29th November 2012, 05:07 AM   |  #28  
craigacgomez's Avatar
Senior Member
Flag Lake Forest, CA
Thanks Meter: 2,645
 
1,835 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
@Leoisright check out this commit by task650... it should allow you to build the kernel inline https://github.com/task650/kernel_un...14d5976126801c
The Following User Says Thank You to craigacgomez For This Useful Post: [ View ]
29th November 2012, 06:50 AM   |  #29  
Leoisright's Avatar
OP Recognized Developer
Flag MN
Thanks Meter: 6,902
 
4,832 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by craigacgomez

@Leoisright check out this commit by task650... it should allow you to build the kernel inline https://github.com/task650/kernel_un...14d5976126801c

Ok, this worked. Now we are in business. Thanks bro. And task650 of course.

Sent from my ClassicJewel
29th November 2012, 07:16 AM   |  #30  
task650's Avatar
Recognized Developer
Flag Portland, Oregon
Thanks Meter: 47,846
 
21,891 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Leoisright

Ok, this worked. Now we are in business. Thanks bro. And task650 of course.

Sent from my ClassicJewel


Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes