FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

Firmware DROID RAZR M Verizon Jelly Bean 4.1.1 by "Firmware Team"

396 posts
Thanks Meter: 816
 
By Pzyduck, Senior Member on 27th November 2012, 09:25 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
"FIRMWARE TEAM"
Presents:






Original Jelly Bean Fastboot Files for DROID RAZR M Verizon



Android 4.1.1 ---- 98.12.4.XT907.Verizon.en.US

VZW_XT907_4.1.1-9.8.1Q-27-2-4_1FF.xml.zip


DOWNLOAD
The Following 12 Users Say Thank You to Pzyduck For This Useful Post: [ View ]
 
 
27th November 2012, 10:04 PM |#2  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 153
 
More
Any chance you guys get the Telstra (AUS) firmware or run us Aussies through how to extract one from our devices?

Note we're BL unlockable if that helps.
27th November 2012, 10:15 PM |#3  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
How can we use this firmware on a retail version, knowing that BL is locked?
Any instructions/description will be greatly appreciated
Thx
28th November 2012, 12:16 AM |#4  
antp121's Avatar
Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 2,064
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by safsaf_asm

How can we use this firmware on a retail version, knowing that BL is locked?
Any instructions/description will be greatly appreciated
Thx

you use this in conjunction with RSD Lite. put the razr m in fastboot mode, run rsd lite, browse for this, and extract & flash it. itll take a bit, but bring you back to fully stock 4.1.1
28th November 2012, 03:14 AM |#5  
alwaysbelieve1's Avatar
Senior Member
Flag St. Charles
Thanks Meter: 44
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by antp121

you use this in conjunction with RSD Lite. put the razr m in fastboot mode, run rsd lite, browse for this, and extract & flash it. itll take a bit, but bring you back to fully stock 4.1.1

What's the benefit of this ROM? Is it an update to the jelly bean already out there?

Sent from my XT907 using xda app-developers app
28th November 2012, 05:25 AM |#6  
Senior Member
Flag Houston / Munich
Thanks Meter: 45
 
More
Benifit is that we can look into the file now instead of OTA or Blind Flashing.
Also if you screw up u can Fast boot flash this Firmware with RDSLite.

Now my question is does any one have the JB AUSSIE Radio 4.1.1 ?
Or will the AUSSIE 4.0.x Radio work in here ?
Last edited by Germanese; 28th November 2012 at 05:27 AM.
28th November 2012, 11:58 AM |#7  
apacheo's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 22
 
More
Aussie radio from ICS works fine with this so far.. will test tomorrow in lte coverage area too.

Sent from my XT907 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to apacheo For This Useful Post: [ View ]
28th November 2012, 03:05 PM |#8  
Senior Member
Flag Houston / Munich
Thanks Meter: 45
 
More
Works for me also on Verizon phone.

Still curious if we can get a Australia fast boot. I think theirs maybe less bloated ?

Again thanks for the fast boot files
28th November 2012, 06:36 PM |#9  
apacheo's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by Germanese

Works for me also on Verizon phone.

Still curious if we can get a Australia fast boot. I think theirs maybe less bloated ?

There's a tonne of Verizon bloat in these fastboot images that's for sure.. however, much of it is easily removed

Sent from my XT907 using Tapatalk 2
28th November 2012, 09:16 PM |#10  
apacheo's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 22
 
More
Did a factory wipe, and flashed just boot and system on my Aussie RAZR M.

Everything works except LTE. When it kicks over to LTE it can see the network and connect to it, but the data connection doesn't establish (ie the 4G symbol does not appear and data connectivity doesn't work, despite strong signal in a 4G area).

Any ideas on what may need to be tweaked to get LTE data to work? Data works fine on UMTS.

Sent from my XT905 using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes