5,605,519 Members 45,068 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Slow 3G Speed? Try this

Tip us?
 
philip, beastin
Old
#101  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Sep 2012
Default Re: Slow 3G Speed? Try this

It worked quite well!

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
 
socos25
Old
#102  
Senior Member - OP
Thanks Meter 375
Posts: 1,553
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Default Re: Slow 3G Speed? Try this

If you have LTE getting 20+, I'm not sure you need a 3g speed hack. Lol


Quote:
Originally Posted by rtaylo View Post
I hit this when LTE first dropped in West Nashville. The second is much slower East Nashville connection running this fix.

Sent from my SPH-L710 using xda premium


Sent from my SPH-L710 using xda premium
 
flastnoles11
Old
#103  
flastnoles11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4036
Posts: 8,064
Join Date: Nov 2011
Location: columbia
Default Re: Slow 3G Speed? Try this

So,I was gonna flash this because I had great luck with it on the epic, but I don't think I need it... must have done some serious tower improvements recently...

New to the SprintGS3??? Click the link below to get started!!!


 
socos25
Old
#104  
Senior Member - OP
Thanks Meter 375
Posts: 1,553
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Very nice.. Better then what I've been getting lately. I'm running about 1.2mbps down, 600kb up. Still more than acceptable for watching you tube videos.


Quote:
Originally Posted by flastnoles11 View Post
So,I was gonna flash this because I had great luck with it on the epic, but I don't think I need it... must have done some serious tower improvements recently...
 
88EVGAFTW
Old
#105  
88EVGAFTW's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 665
Join Date: Aug 2010
Location: San Diego, CA
Made my 3G speeds way worse but whatever, I just went in and deleted the values that the Zip added. All good now.
 
Cbass15
Old
#106  
Cbass15's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 387
Posts: 1,112
Join Date: Mar 2012
Location: Carlisle, OH
Default Re: Slow 3G Speed? Try this

Quote:
Originally Posted by 88EVGAFTW View Post
Made my 3G speeds way worse but whatever, I just went in and deleted the values that the Zip added. All good now.
+1 mines terrible now where are the valuables located?

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
 
Android Attack
Old
#107  
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 103
Join Date: Feb 2013
Location: Ohio
Quote:
Originally Posted by cbass15 View Post
+1 mines terrible now where are the valuables located?

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
The file can be located here: /system/etc/sysctl.conf
 
flastnoles11
Old
#108  
flastnoles11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4036
Posts: 8,064
Join Date: Nov 2011
Location: columbia
Default Re: Slow 3G Speed? Try this

Quote:
Originally Posted by cbass15 View Post
+1 mines terrible now where are the valuables located?

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
This is why you always make a backup before flashing anything, if things don't work out, just restore backup and back to normal


Sprint GS3 FAQ THREAD

New to the SprintGS3??? Click the link below to get started!!!


 
socos25
Old
#109  
Senior Member - OP
Thanks Meter 375
Posts: 1,553
Join Date: Nov 2010
Location: Earth
Default Re: Slow 3G Speed? Try this

Re flashing the Rom without any wipes should fix it.

Sent from my SPH-L710 using xda premium
 
Ytsejamer1
Old
#110  
Ytsejamer1's Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 48
Join Date: Nov 2012
Default Nothing for me..

my rooted MA6 stock didn't have the file in /system/etc initially, so I created it manually and copied it in there, then rebooted. I didn't see any difference. I'll just remove the file and reboot.
Samsung GS3 Stock Root - 4.3 (No-Knox)
Asus TF101 EOS4 b100/kat96_lidpatch - 4.2.2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes