FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[GUIDE][VZW Edition]How to Root/Rom/Return to Stock the VZW Galaxy Note II!

6,242 posts
Thanks Meter: 3,490
 
By droidstyle, Recognized Contributor on 1st December 2012, 06:43 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
1st December 2012, 07:05 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Whoa!

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
 
 
1st December 2012, 07:06 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
It looks like this is a different version than what ships with the phone?
1st December 2012, 07:16 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 280
 
More
Quote:
Originally Posted by droidstyle

It seems this breaks signal bars, but everything else works so far! Currently adfree...will post screen shots![/IMG]

Have you tried rebooting your phone again to see if it restores the signal bar. I've seen that behavior before.

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

Quote:
Originally Posted by droidstyle

Step 1: Download and install these files to your pc:
Odin- http://forum.xda-developers.com/atta...2&d=1340993443

Link broken. Here's the working link:

http://forum.xda-developers.com/atta...2&d=1340993443

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

Quote:
Originally Posted by miiike

It looks like this is a different version than what ships with the phone?

Couple of letters transposed. Think he meant VRALJB which is what shows on my device instead of VRAJLB.
1st December 2012, 07:17 PM |#14  
tenyrnote's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
The new link for Odin has reference to the Samsung GS3 in the title, does this matter?
1st December 2012, 07:18 PM |#15  
jdedeaux's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by tenyrnote

The new link for Odin has reference to the Samsung GS3 in the title, does this matter?

Will be fine, ive used this ODIN for many sammy phones.
1st December 2012, 07:18 PM |#16  
jellydroid13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
More
Quote:
Originally Posted by tenyrnote

The new link for Odin has reference to the Samsung GS3 in the title, does this matter?

Nope it worked for me! I just flashed and it works! And yes you get signal just the icon doesnt work. HAVE AT IT!!!!
1st December 2012, 07:18 PM |#17  
jdedeaux's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by droidstyle

It seems this breaks signal bars, but everything else works so far! Currently adfree...will post screen shots!

Can anyone else confirm this? Did rebooting fix the issue?
1st December 2012, 07:19 PM |#18  
tenyrnote's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Also, the driver link is for GS3 too. does that matter?
1st December 2012, 07:21 PM |#19  
jellydroid13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 188
 
More
Rebooting does not fix the issue and there is no multi view, but it was useless in its current state anyway. There is blocking mode though.
1st December 2012, 07:22 PM |#20  
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by mi7chy

Couple of letters transposed. Think he meant VRALJB which is what shows on my device instead of VRAJLB.

I was talking about VRLI3 in the file name but after reading the other thread it looks like this is just the system img so it retains the version you have on your phone?
1st December 2012, 07:22 PM |#21  
droidstyle's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Fort Wayne
Thanks Meter: 3,490
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JetBlue

Are you talking about the signal bars don't work or the phone won't get signal?

signal bars dont work, but the device gets great signal.
The Following 3 Users Say Thank You to droidstyle For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes