Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Batakang ROM for DROID RAZR HD - 12/13/2012 - Release 1.00

OP mattlgroff

6th February 2013, 05:20 AM   |  #241  
Ban-Hammer's Avatar
Senior Member
Who cares
Thanks Meter: 166
 
460 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Re: [ROM] Batakang ROM for DROID RAZR HD - 12/13/2012 - Release 1.00
Quote:
Originally Posted by PantherHeel93

go to droidrzr .com forums. That's where this ROM is supported. It's worth the (free) membership.

Shameless bump for droidrazr.com forums. A lot of exclusive ROMs as well.

Sent from my XT926 using Tapatalk 2
11th February 2013, 10:11 PM   |  #242  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
926 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello everyone, just installed this rom for a buddy of mine.
When I try to download some market apps it says "Your device is not compatible with this version"
I've gotten this on other phones, but can't recall how to fix it.
I used the gapps4batakangromV2
thanks!
just tried v3 gapps, same thing
Last edited by luigic81; 12th February 2013 at 01:09 AM.
12th February 2013, 04:37 PM   |  #243  
Ban-Hammer's Avatar
Senior Member
Who cares
Thanks Meter: 166
 
460 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Re: [ROM] Batakang ROM for DROID RAZR HD - 12/13/2012 - Release 1.00
Quote:
Originally Posted by luigic81

Hello everyone, just installed this rom for a buddy of mine.
When I try to download some market apps it says "Your device is not compatible with this version"
I've gotten this on other phones, but can't recall how to fix it.
I used the gapps4batakangromV2
thanks!
just tried v3 gapps, same thing

If its an older app, its not compatible. You can set your build.prop to reflect a gnex but that's the only workaround I know of.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
17th February 2013, 12:17 AM   |  #244  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
109 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
does this ROM includes its own radio
20th February 2013, 12:17 AM   |  #245  
Member
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
developer edition
This should work on a xt926 developer edition from verizon shouldn't it?
20th February 2013, 03:21 PM   |  #246  
Senior Member
Flag Dix Hills
Thanks Meter: 60
 
416 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Re: [ROM] Batakang ROM for DROID RAZR HD - 12/13/2012 - Release 1.00
Quote:
Originally Posted by jabeth407

This should work on a xt926 developer edition from verizon shouldn't it?

Yes it will work on the Dev xt926, make sure you mount system in ss prior to flashing.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
Last edited by an21281; 20th February 2013 at 03:28 PM.
21st February 2013, 05:40 AM   |  #247  
GoClifGo05's Avatar
Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 365
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Re: [ROM] Batakang ROM for DROID RAZR HD - 12/13/2012 - Release 1.00
I flashed it through SS with no issues and not having to mount anything.

It will not work on the dev edition using TWRP or CWM though.

Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
22nd February 2013, 04:00 PM   |  #248  
Member
Thanks Meter: 2
 
43 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Re: [ROM] Batakang ROM for DROID RAZR HD - 12/13/2012 - Release 1.00
That sucks┐
I liked that cool batdroid.
Better patent that or at least copyright it, trademark it.

Simplicem Veritas, JABę
13th March 2013, 04:22 AM   |  #249  
Senior Member
Flag Montevideo
Thanks Meter: 25
 
224 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
How does hdmi work with this rom? Are overscan settings available? I just want to use my lapdock.
The Following User Says Thank You to mtvdeo For This Useful Post: [ View ]
3rd May 2013, 06:32 PM   |  #250  
Action123's Avatar
Member
Flag Boulder, CO
Thanks Meter: 11
 
47 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Went to try and change the line 67 in settings, could not find a "setting" in settings.db. All I have is android_metadata, Bluetooth_devices, bookmarks, secure, sqlite_sequence, and system. Any idea on what I'm doing wrong?


UPDATE: Nevermind, there are apparently two "Settings Directory" databases. I was in the wrong one.
Last edited by Action123; 3rd May 2013 at 06:36 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes