Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,988 Members 54,494 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][VLDLK4]Bacon-JB d2att 12/3/12

Tip us?
 
BaconStep
Old
(Last edited by BaconStep; 4th December 2012 at 01:57 AM.)
#1  
BaconStep's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,487
Posts: 3,201
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas

 
DONATE TO ME
Default [ROM][VLDLK4]Bacon-JB d2att 12/3/12



Features
Touchwiz 4.1.1 based on the official Rogers release
Root
Busybox
Boot sounds disabled
Zipaligned
Deodexed
Debloated
Kitty Porn LWP (thanks M0D)
Extended Power menu (thanks skater)
BACON!





Installation steps
1.Boot into recovery
2.Wipe Data/Factory reset
3.Wipe cache
4.Go into advanced and wipe dalvik cache
5.Go into mounts and storage and then format /system
6.install zip
7.reboot


Notes:this does not upgrade the baseband
also I dont have an att s3 so I cannot test some of the things on here
The Following 54 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BaconStep
Old
(Last edited by BaconStep; 5th December 2012 at 10:01 PM.)
#2  
BaconStep's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,487
Posts: 3,201
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas

 
DONATE TO ME
Code:
Known Bugs:
Contacts forcecloses
fix:uncheck contacts and recheck OR drag contacts from app drawer to homescreen and use that shortcut.
Data may not be showing up correctly so run a speedtest to be sure you are getting lte speeds
Code:
Changelog for 1.0.2
- Correct build.prop
- Correct CSC files
- LTE icon added back in
- Removed NFC icon
- Email has black background
- Allow disabling of shutter sound in camera settings
- Extended power menu
If you arent getting LTE use this apn
Name: ATT PTA
APN: pta
MMSC: http://mmsc.mobile.att.net
MMS Proxy: proxy.mobile.att.net
MMS port: 80
MCC: 310
MNC: 410
Auth: none
APN type: default,mms,supl,hipri

Quote:
Originally Posted by lordmorphous View Post
Initial report from an AT&T user.
It picked up an AT&T apn right away, although not the LTE one. Users will need to change that manually and the settings are in the second post.
I had to go into Network Operators and let it search for a preferred network, then back out and change the network mode to GSM/HSPA/LTE. I then got an LTE icon, not just a 4G icon. (That's a plus in my book)
Haven't had much time to play with anything else yet, just redownloading my apps and setting it back up.
So far so good BaconStep! Thank you.
(thanks lordmorphous)

If you are getting a forceclose from your contacts app reinstall facebook, sync your contacts and reboot.
The Following 8 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dirtbikerr450
Old
#3  
dirtbikerr450's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 118
Posts: 620
Join Date: Oct 2011
Location: USA
Thanks

Sent from my SGH-I747 using xda premium
If It's On XDA It Must Be Real
 
BaconStep
Old
#4  
BaconStep's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,487
Posts: 3,201
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dirtbikerr450 View Post
Thanks

Sent from my SGH-I747 using xda premium
no problem, just finishing up a few things and then uploading
The Following 2 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kidoh1
Old
#5  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 46
Join Date: May 2008
Might be a dumb question, but will this work on AT&T?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
 
BaconStep
Old
#6  
BaconStep's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,487
Posts: 3,201
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kidoh1 View Post
Might be a dumb question, but will this work on AT&T?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
Well it booted up on my tmo s3 so I dont see why it wouldnt on the 747.
The Following User Says Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BaconStep
Old
#7  
BaconStep's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,487
Posts: 3,201
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas

 
DONATE TO ME
Zip is uploading to my goo, should be done in 30 mins.
The Following 2 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mertin
Old
(Last edited by mertin; 4th December 2012 at 10:25 PM.)
#8  
mertin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 528
Join Date: Jun 2011
Location: Langley
Yeaaaahhh!!!

Edit: Here's some screens with motomoto theme applied. Very nice ROM!

Sent from my Samsung thingy.
The Following User Says Thank You to mertin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zecstone
Old
#9  
zecstone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 278
Join Date: Jun 2006
Location: Montreal
Quote:
Originally Posted by BaconStep View Post
Zip is uploading to my goo, should be done in 30 mins.
Waiting patiently
 
BaconStep
Old
#10  
BaconStep's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1,487
Posts: 3,201
Join Date: Jan 2012
Location: Las Vegas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by zecstone View Post
Waiting patiently
half way done

The Following User Says Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes