Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][VLDLK4]Bacon-JB d2att 12/3/12

OP BaconStep

3rd December 2012, 03:26 AM   |  #1  
BaconStep's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More


Features
Touchwiz 4.1.1 based on the official Rogers release
Root
Busybox
Boot sounds disabled
Zipaligned
Deodexed
Debloated
Kitty Porn LWP (thanks M0D)
Extended Power menu (thanks skater)
BACON!





Installation steps
1.Boot into recovery
2.Wipe Data/Factory reset
3.Wipe cache
4.Go into advanced and wipe dalvik cache
5.Go into mounts and storage and then format /system
6.install zip
7.reboot


Notes:this does not upgrade the baseband
also I dont have an att s3 so I cannot test some of the things on here
Last edited by BaconStep; 4th December 2012 at 02:57 AM.
The Following 54 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2012, 03:26 AM   |  #2  
BaconStep's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Code:
Known Bugs:
Contacts forcecloses
fix:uncheck contacts and recheck OR drag contacts from app drawer to homescreen and use that shortcut.
Data may not be showing up correctly so run a speedtest to be sure you are getting lte speeds
Code:
Changelog for 1.0.2
- Correct build.prop
- Correct CSC files
- LTE icon added back in
- Removed NFC icon
- Email has black background
- Allow disabling of shutter sound in camera settings
- Extended power menu
If you arent getting LTE use this apn
Name: ATT PTA
APN: pta
MMSC: http://mmsc.mobile.att.net
MMS Proxy: proxy.mobile.att.net
MMS port: 80
MCC: 310
MNC: 410
Auth: none
APN type: default,mms,supl,hipri

Quote:
Originally Posted by lordmorphous

Initial report from an AT&T user.
It picked up an AT&T apn right away, although not the LTE one. Users will need to change that manually and the settings are in the second post.
I had to go into Network Operators and let it search for a preferred network, then back out and change the network mode to GSM/HSPA/LTE. I then got an LTE icon, not just a 4G icon. (That's a plus in my book)
Haven't had much time to play with anything else yet, just redownloading my apps and setting it back up.
So far so good BaconStep! Thank you.

(thanks lordmorphous)

If you are getting a forceclose from your contacts app reinstall facebook, sync your contacts and reboot.
Last edited by BaconStep; 5th December 2012 at 11:01 PM.
The Following 8 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2012, 03:29 AM   |  #3  
dirtbikerr450's Avatar
Senior Member
Flag USA
Thanks Meter: 122
 
642 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Thanks

Sent from my SGH-I747 using xda premium
3rd December 2012, 03:31 AM   |  #4  
BaconStep's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dirtbikerr450

Thanks

Sent from my SGH-I747 using xda premium

no problem, just finishing up a few things and then uploading
The Following 2 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2012, 03:43 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 3
 
46 posts
Join Date:Joined: May 2008
Might be a dumb question, but will this work on AT&T?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
3rd December 2012, 03:44 AM   |  #6  
BaconStep's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kidoh1

Might be a dumb question, but will this work on AT&T?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app

Well it booted up on my tmo s3 so I dont see why it wouldnt on the 747.
The Following User Says Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2012, 03:49 AM   |  #7  
BaconStep's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Zip is uploading to my goo, should be done in 30 mins.
The Following 2 Users Say Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2012, 03:58 AM   |  #8  
mertin's Avatar
Senior Member
Flag Langley
Thanks Meter: 191
 
535 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Yeaaaahhh!!!

Edit: Here's some screens with motomoto theme applied. Very nice ROM!

Sent from my Samsung thingy.
Last edited by mertin; 4th December 2012 at 11:25 PM.
The Following User Says Thank You to mertin For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2012, 03:59 AM   |  #9  
zecstone's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 16
 
278 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Quote:
Originally Posted by BaconStep

Zip is uploading to my goo, should be done in 30 mins.

Waiting patiently
3rd December 2012, 04:02 AM   |  #10  
BaconStep's Avatar
OP Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 1,487
 
3,201 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zecstone

Waiting patiently

half way done

The Following User Says Thank You to BaconStep For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes