Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD][VZW Edition] Add all apps to multi-window build LJB

OP hairdewx

4th December 2012, 06:36 AM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by hairdewx

I posted this just before your post, see if this works for you.

Check in your /data/data folder and see if you have a folder named flashbar. If so, delete it and reboot to see if that fixes your issue.

Sadly enough, I don't have a folder in there that's just named flashbar. The only thing in the /data/data folder that have "flashbar" in its name is "/data/data/com.sec.android.app.FlashBarService". Is that what you're talking about?
4th December 2012, 06:41 AM   |  #22  
OP Senior Member
Thanks Meter: 269
 
659 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
I've gotten that issue before, so with ES File Explorer I unchecked and re-checked the option to mount the system as rw. For some reason the permissions can get bugged.
4th December 2012, 06:43 AM   |  #23  
Senior Member
Flag Arizona
Thanks Meter: 113
 
894 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Ended up getting myself into a boot loop. Even replaced the files with the copies I made. Back to Odin!
4th December 2012, 06:46 AM   |  #24  
OP Senior Member
Thanks Meter: 269
 
659 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by Deetari

Sadly enough, I don't have a folder in there that's just named flashbar. The only thing in the /data/data folder that have "flashbar" in its name is "/data/data/com.sec.android.app.FlashBarService". Is that what you're talking about?

Yeah. You can even rename it if you are afraid to delete it.
4th December 2012, 06:48 AM   |  #25  
Senior Member
Flag Nor Cal
Thanks Meter: 17
 
136 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
To fix this I added every single app to the bar and then moved back the ones I didn't want in there.

Sent from my SCH-I605 using xda premium
4th December 2012, 06:49 AM   |  #26  
OP Senior Member
Thanks Meter: 269
 
659 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by nosit1

Ended up getting myself into a boot loop. Even replaced the files with the copies I made. Back to Odin!

Interesting, a boot loop will happen if the signatures don't match with your framework and boot class path, which I made sure works with those odex files for our stock rom...
4th December 2012, 06:52 AM   |  #27  
inline6power's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
450 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by pumacat311

To fix this I added every single app to the bar and then moved back the ones I didn't want in there.

Sent from my SCH-I605 using xda premium

This is what I did as well

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
4th December 2012, 07:16 AM   |  #28  
Senior Member
Flag Nor Cal
Thanks Meter: 17
 
136 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
This is seriously one powerful freaking phone.. I played a both fight scenes at the same time. And while it was def hard as hell to do, I experiences no lag, no glitch, not even so much as a hiccup.. Until a text and call came in back to back then Avengers forced close. So Sweet this phone is!! And mad props to the awesome developers that got us root to be able to do this crazy sh*t.

Can't wait to get a custom kernel on this beast then we can really see how far it can be pushed!

Sent from my SCH-I605 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1354601808670.jpg
Views:	657
Size:	66.7 KB
ID:	1535101  
Last edited by pumacat311; 4th December 2012 at 07:28 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to pumacat311 For This Useful Post: [ View ]
4th December 2012, 07:19 AM   |  #29  
mannypelo's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
30 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
R/W
not to seem like a noob but how do you get to R/W
4th December 2012, 07:24 AM   |  #30  
Senior Member
Flag Nor Cal
Thanks Meter: 17
 
136 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Download root explorer from market. Easiest way to do it when noob like.

Sent from my SCH-I605 using xda premium

The Following User Says Thank You to pumacat311 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes