FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Unlock Galaxy Note 2 by hidden menu.

71 posts
Thanks Meter: 22
 
By vincedoggy, Member on 7th December 2012, 10:18 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I just tried this method and that work for me. Do it with yr own risk. Confirmed that work on Rogers Note 2 now with Tells sim card.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2014982
Sent from my GT-N7105 using xda app-developers app
The Following 13 Users Say Thank You to vincedoggy For This Useful Post: [ View ]
 
 
7th December 2012, 11:46 PM |#2  
cwhitney24's Avatar
Recognized Themer / Contributor
Flag Daphne, AL
Thanks Meter: 4,712
 
Donate to Me
More
Does not belong in the development section.



Sent from the Bacon Pope's Galaxy Note 2
7th December 2012, 11:48 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Confirmed on Bell Note 2 with Rogers SIM

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda app-developers app
8th December 2012, 12:48 AM |#4  
Judge Joseph Dredd's Avatar
Moderator Committee / RC-RT Committee Lead / Senior Moderator - Judgment is Coming
Flag Mega-City One
Thanks Meter: 34,693
 
10101010
More
Moved here, OP this is not a Development type thread, Thank You.
The Following 3 Users Say Thank You to Judge Joseph Dredd For This Useful Post: [ View ]
9th December 2012, 05:19 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Rogers Note 2 _ SGH-i317M
its seems works fine for you guys, but before i do those steps of hidden menu : should i flash or root my galaxy note 2 or can i do those steps with the original firmware and original ROM ?
i am gonna buy the galaxy note 2 from rogers and will use it with koodo mobile.
Thanks
9th December 2012, 07:20 PM |#6  
woowdy's Avatar
Senior Member
Flag Springfield Mo
Thanks Meter: 29
 
More
I tried it without rooting my phone and it seems to be working just fine. I tried to put an international sim card and it worked.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2
9th December 2012, 09:09 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by woowdy

I tried it without rooting my phone and it seems to be working just fine. I tried to put an international sim card and it worked.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk 2

Thanks, will try it and let know other users about this exploit !!!
10th December 2012, 01:28 AM |#8  
rotule's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 47
 
More
Woot, did this procedure yesterday , I just tested it with a bell sim card and it works! (I'm on rogers)

Sounded strange at firsr but I'm glad it works!

Sent from my SGH-I317M using xda app-developers app
11th December 2012, 07:11 PM |#9  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Works perfectly. Saved me 30 bux

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2
12th December 2012, 12:16 AM |#10  
ShadowVlican's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 81
 
More
thanks, i'll try this later
12th December 2012, 04:58 AM |#11  
mikefly562's Avatar
Junior Member
Flag Kirkland, WA
Thanks Meter: 2
 
More
It worked for me. I even put a friend's T-Mobile sim to confirm and it worked perfect. Just think, to unlock my iPhone 4, a kiosk at a mall wanted $125, since it has to be done with all this equipment and coordination from Apple (I said no thanks). I'm so happy to be moving away from Apple now.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda premium

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes