Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Did this thread helped you
Yes 36 76.60%
No 11 23.40%
Voters: 47. You may not vote on this poll

Post Reply

[GUIDE]Baseband Updating/Downgrading for Karbonn A5/A7,A7+ and Walton Primo

OP GuneetAtwal

11th December 2012, 03:21 PM   |  #11  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,613
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Arushvds

Doesn't help...
I did everything correctly...
and when I click on download....It checks the NRP.....file and says go ok.
Then.....BP Download failed.....

dont add the nprg file to the gb baseband it will fail then i have already mention there in block letters
The Following 2 Users Say Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ View ]
13th December 2012, 08:51 AM   |  #12  
Member
Thanks Meter: 5
 
71 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master

dont add the nprg file to the gb baseband it will fail then i have already mention there in block letters

I haven't added it...But still it fails...
Do we have to delete the old NRPG file...???
13th December 2012, 10:46 AM   |  #13  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,613
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Arushvds

I haven't added it...But still it fails...
Do we have to delete the old NRPG file...???

what is the size of the file you downloaded.have you download the right one which i have mentioned.
The Following User Says Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ View ]
14th December 2012, 06:53 AM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 5
 
71 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master

what is the size of the file you downloaded.have you download the right one which i have mentioned.

File Name: 591316_8376_WCDMA_V3025
File Size: (before extraction) : 23.2 MB
(after extraction) : 70.1 MB
14th December 2012, 08:36 AM   |  #15  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,613
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Arushvds

File Name: 591316_8376_WCDMA_V3025
File Size: (before extraction) : 23.2 MB
(after extraction) : 70.1 MB

then you have downloaded the right file.Have you installed the right drivers.
16th December 2012, 02:17 PM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 5
 
71 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master

then you have downloaded the right file.Have you installed the right drivers.

Yes I do have the proper drivers..If I didn't have had them then how would I have updated my baseband..
17th December 2012, 07:29 AM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 5
 
71 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master

then you have downloaded the right file.Have you installed the right drivers.

And yeah the procedure was further done...
after the go ok...it starts downloading some files...
After that....A red screen with Ap (and some chinese language written) appears on the fastboot status screen.......
and then nothing happens..My phone boots with the normal way...
When I restore any backup, it says, MD5 mismatch...
and when I install any new ROM, it says download complete but nothing happens.....
17th December 2012, 08:24 AM   |  #18  
sakibhasaN's Avatar
Member
Flag De@D C!tY
Thanks Meter: 53
 
59 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Angry Great Job !
Awesome ! Just Great Job .....

Hopefully these Chinese Phones are Kicking Ass Outta the other phones in the Range !
Last edited by sakibhasaN; 17th December 2012 at 08:35 AM.
17th December 2012, 11:31 AM   |  #19  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,613
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Arushvds

And yeah the procedure was further done...
after the go ok...it starts downloading some files...
After that....A red screen with Ap (and some chinese language written) appears on the fastboot status screen.......
and then nothing happens..My phone boots with the normal way...
When I restore any backup, it says, MD5 mismatch...
and when I install any new ROM, it says download complete but nothing happens.....

the chinese message will come its all normal you have not properly backed up the rom i think so you should download the backup file provided in the group(fb).
The Following 2 Users Say Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ View ]
17th December 2012, 03:25 PM   |  #20  
Member
Thanks Meter: 5
 
71 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master

the chinese message will come its all normal you have not properly backed up the rom i think so you should download the backup file provided in the group(fb).

The Chinese message comes on a RED SCREEN...
Tried many backups and also tried the Storm rom.....But doesn't work..
Really stressed...Phone is bricked...

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
baseband, karbonn, karbonn a5, tech-feed, walton primo
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes