Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,781 Members 48,466 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Did this thread helped you
Yes 35 76.09%
No 11 23.91%
Voters: 46. You may not vote on this poll

[GUIDE]Baseband Updating/Downgrading for Karbonn A5/A7,A7+ and Walton Primo

Tip us?
 
GuneetAtwal
Old
#11  
GuneetAtwal's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 6,543
Posts: 1,981
Join Date: Oct 2012
Location: Punjab
Quote:
Originally Posted by Arushvds View Post
Doesn't help...
I did everything correctly...
and when I click on download....It checks the NRP.....file and says go ok.
Then.....BP Download failed.....
dont add the nprg file to the gb baseband it will fail then i have already mention there in block letters

Follow my Site for all latest happening in Geek World : http://www.tech-feed.com
The Following 2 Users Say Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Arushvds
Old
#12  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 71
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master View Post
dont add the nprg file to the gb baseband it will fail then i have already mention there in block letters
I haven't added it...But still it fails...
Do we have to delete the old NRPG file...???
 
GuneetAtwal
Old
#13  
GuneetAtwal's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 6,543
Posts: 1,981
Join Date: Oct 2012
Location: Punjab
Quote:
Originally Posted by Arushvds View Post
I haven't added it...But still it fails...
Do we have to delete the old NRPG file...???
what is the size of the file you downloaded.have you download the right one which i have mentioned.

Follow my Site for all latest happening in Geek World : http://www.tech-feed.com
The Following User Says Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Arushvds
Old
#14  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 71
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master View Post
what is the size of the file you downloaded.have you download the right one which i have mentioned.
File Name: 591316_8376_WCDMA_V3025
File Size: (before extraction) : 23.2 MB
(after extraction) : 70.1 MB
 
GuneetAtwal
Old
#15  
GuneetAtwal's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 6,543
Posts: 1,981
Join Date: Oct 2012
Location: Punjab
Quote:
Originally Posted by Arushvds View Post
File Name: 591316_8376_WCDMA_V3025
File Size: (before extraction) : 23.2 MB
(after extraction) : 70.1 MB
then you have downloaded the right file.Have you installed the right drivers.

Follow my Site for all latest happening in Geek World : http://www.tech-feed.com
 
Arushvds
Old
#16  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 71
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master View Post
then you have downloaded the right file.Have you installed the right drivers.
Yes I do have the proper drivers..If I didn't have had them then how would I have updated my baseband..
 
Arushvds
Old
#17  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 71
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master View Post
then you have downloaded the right file.Have you installed the right drivers.
And yeah the procedure was further done...
after the go ok...it starts downloading some files...
After that....A red screen with Ap (and some chinese language written) appears on the fastboot status screen.......
and then nothing happens..My phone boots with the normal way...
When I restore any backup, it says, MD5 mismatch...
and when I install any new ROM, it says download complete but nothing happens.....
 
sakibhasaN
Old
(Last edited by sakibhasaN; 17th December 2012 at 07:35 AM.)
#18  
sakibhasaN's Avatar
Member
Thanks Meter 53
Posts: 59
Join Date: Aug 2010
Location: De@D C!tY
Angry Great Job !

Awesome ! Just Great Job .....

Hopefully these Chinese Phones are Kicking Ass Outta the other phones in the Range !



Fastest Way To Theme Your Droid - http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2021733

Make sure to hit the Thanks Button ! Yeah it's Free !
 
GuneetAtwal
Old
#19  
GuneetAtwal's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 6,543
Posts: 1,981
Join Date: Oct 2012
Location: Punjab
Quote:
Originally Posted by Arushvds View Post
And yeah the procedure was further done...
after the go ok...it starts downloading some files...
After that....A red screen with Ap (and some chinese language written) appears on the fastboot status screen.......
and then nothing happens..My phone boots with the normal way...
When I restore any backup, it says, MD5 mismatch...
and when I install any new ROM, it says download complete but nothing happens.....
the chinese message will come its all normal you have not properly backed up the rom i think so you should download the backup file provided in the group(fb).

Follow my Site for all latest happening in Geek World : http://www.tech-feed.com
The Following 2 Users Say Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Arushvds
Old
#20  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 71
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by The Droid Master View Post
the chinese message will come its all normal you have not properly backed up the rom i think so you should download the backup file provided in the group(fb).
The Chinese message comes on a RED SCREEN...
Tried many backups and also tried the Storm rom.....But doesn't work..
Really stressed...Phone is bricked...

Tags
baseband, karbonn, karbonn a5, tech-feed, walton primo
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes