View Poll Results: Did this thread helped you
Yes 35 76.09%
No 11 23.91%
Voters: 46. You may not vote on this poll

Post Reply

[GUIDE]Baseband Updating/Downgrading for Karbonn A5/A7,A7+ and Walton Primo

OP GuneetAtwal

23rd February 2013, 02:03 PM   |  #71  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,576
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by shubhamsb

Please give the link to download tool as well as tje baseband version v000003

Sent from my Karbonn A5 using xda app-developers app

its there on First page first post
23rd February 2013, 07:58 PM   |  #72  
Member
Thanks Meter: 7
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Thumbs up V000001 or V000003
Can someone tell me which baseband is the latest one??? V000001 or V000003
24th February 2013, 08:39 AM   |  #73  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,576
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by rohithanda

Can someone tell me which baseband is the latest one??? V000001 or V000003

03 one
The Following User Says Thank You to GuneetAtwal For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 03:05 AM   |  #74  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Unhappy baseband updation error
buddy, during clik all downloads in primo download it shows " open port error" pls help i want to upgrade my karbon a5 tp 4.0.4 . ur rom not taking in my phone

---------- Post added at 04:05 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------

port error pls help
26th February 2013, 07:20 PM   |  #75  
Member
Thanks Meter: 7
 
36 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Cant update from 000001 to 000003
I am trying to upgrade to latest ics baseband 000003 from 000001. i m using fpt ics rom..
I m getting the following error... even tried deleting nprg file from baseband folder... still wont update..

27th February 2013, 01:17 AM   |  #76  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
baseband updation error
shows port error 20
27th February 2013, 12:14 PM   |  #77  
GuneetAtwal's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Punjab
Thanks Meter: 6,576
 
1,981 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by AJEESH0007

shows port error 20

drivers are not properly installed thats it
28th February 2013, 05:19 PM   |  #78  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
112 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by The Droid Master

dont say only press it also

please mention that whenever you deal with baseband,the google adb driver gets autometically deleted from the pc.after that you try to downgrade or upgrade,bp download will fail.also cannot install the cwm again.bur after keep pressing the volume up and power button,the red screen appears,then connect the phone.the adb drivers again get installed.after that,remove battery,do any thing like dealing with baseband or installing cwm

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

Quote:
Originally Posted by rohithanda

I am trying to upgrade to latest ics baseband 000003 from 000001. i m using fpt ics rom..
I m getting the following error... even tried deleting nprg file from baseband folder... still wont update..

read my last post..i also faced the same problem.nobody answered it,i found out..
The Following User Says Thank You to spg89 For This Useful Post: [ View ]
1st March 2013, 04:16 AM   |  #79  
Member
Thanks Meter: 4
 
35 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by spg89

please mention that whenever you deal with baseband,the google adb driver gets autometically deleted from the pc.after that you try to downgrade or upgrade,bp download will fail.also cannot install the cwm again.bur after keep pressing the volume up and power button,the red screen appears,then connect the phone.the adb drivers again get installed.after that,remove battery,do any thing like dealing with baseband or installing cwm

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------



read my last post..i also faced the same problem.nobody answered it,i found out..



how to recover..?, i got same problem . after NPRG download error, and can not enter menu again. now only blank RED. please help step by step..
1st March 2013, 10:32 AM   |  #80  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
112 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by fatur06

how to recover..?, i got same problem . after NPRG download error, and can not enter menu again. now only blank RED. please help step by step..

oh boy..i told that first remove battery now insert it.then keep pressing the volume up and power button until the red screen appears.if u have done anything with baseband,then your phone will get stuck at red screen.then connect your phone.u will see that a popup installing drivers.after installing check at device manager ur adb drivers will come again(after updating it had gone).now remove battery,insert again.now u r able to do any thing again(like updating or downgrading baseband or installing cwm)

The Following User Says Thank You to spg89 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
baseband, karbonn, karbonn a5, tech-feed, walton primo
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Upgrading, Modifying and Unlocking by ThreadRank