Post Reply

[GUIDE] How to get a working Google Wallet

OP antiochasylum

8th December 2012, 11:13 PM   |  #1  
antiochasylum's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Burleson TX
Thanks Meter: 7,627
 
4,051 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
First this is a guide from the Verizon Note 2 forums, for those who don't know about it.

All Credit to WarlockLord, ogdobber, and tpmwr, and everyone else involved in this.

Visit the original thread here

Follow these steps, I have done this 3 times already and every time it works, IF you follow these steps.

I HIGHLY suggest using root explorer for this


1. Download the attached zip file, you must extract it, and place everything in their respective folders, backup your current files, rename with .bak on the end, paste the files in their respective folders from the zip. Set the correct permissions as the other files in the folder. Under the "Read" check, owner, group, others. Under "Write", check owner, and press ok.

2. Next, navigate to your build.prop in your /system and edit it to mirror the Galaxy Nexus.
ro.product.model=Galaxy Nexus
ro.product.name=yakju
ro.product.device=maguro

3. Reboot

4. Open your app drawer, find the wallet app, from there, set it up, it will say Setting up this will take 5 minutes, you WILL get a force close.

5. From this point navigate to your /system/app and delete the wallet app.

6. Reboot.

7 Open the play store, download wallet, now set everything up, and add a card, once you have registered a card, it will say the app needs to reset. Reset it, and wait. Once you get back to the screen where you can select your account, close the app.

8. Navigate to your /data/app and delete the wallet.apk in there. DO NOT UN-INSTALL IT!!, This is crutial, ONLY DELETE IT

9. Now head back to your downloaded files from this post and paste the modaco R87 wallet apk back into your /system/app, and set the correct permissions, under the "Read" check, owner, group, others. Under "Write", check owner, and press ok.

10. Reboot.

11. Now open wallet again from the app drawer and set everything up. It should proceed with no errors if you did everything correct.

12. Once setup, reboot again and open the app again to make sure its still working, and your cards are still there.

13. If its still working, you can now change your build.prop back to
ro.product.model=SGH-I317 or SGH-I317M(which ever variant you have)
ro.product.name=t0lteatt
ro.product.device=t0lteatt

If you do not change your build.prop back to stock values, it wll probably break SNote

14. Save the build.prop and exit.

15. Profit.

Everything you need to know is in this post, if its not working, you didn't do something correctly, or you missed a step.

VIDEO HOW TO - THANKS TO YELLOWGTO
Quote:
Originally Posted by YellowGTO

Here you guys go

Attached Files
File Type: zip NoteII-lib_nfc-fix-r87.zip - [Click for QR Code] (7.86 MB, 2376 views)
Last edited by antiochasylum; 16th December 2012 at 11:44 PM.
The Following 38 Users Say Thank You to antiochasylum For This Useful Post: [ View ]
8th December 2012, 11:49 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
214 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
I did this thursday night, works perfect

Sent from my GT-N7105 using xda premium
9th December 2012, 12:08 AM   |  #3  
cmjkxa's Avatar
Senior Member
Flag San diego
Thanks Meter: 86
 
436 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
I was one of those who tested this out for warlocklord. Weird thing is, I re-did everything last night again just to see(going back to stock) without all those steps. I used the flashable zip(r87), replaced the build prop warlocklord uploaded when he first started it(attached). I load up wallet without crashing, everything loads and then I place back the original build.prop.
Attached Files
File Type: txt txt.txt - [Click for QR Code] (3.6 KB, 219 views)
9th December 2012, 12:20 AM   |  #4  
antiochasylum's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Burleson TX
Thanks Meter: 7,627
 
4,051 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cmjkxa

I was one of those who tested this out for warlocklord. Weird thing is, I re-did everything last night again just to see(going back to stock) without all those steps. I used the flashable zip(r87), replaced the build prop warlocklord uploaded when he first started it(attached). I load up wallet without crashing, everything loads and then I place back the original build.prop.

Yea I did the same, you already had the folder in your data with saved stuff is why it worked.

However that is the verizon build.prop - I dont suggest people using it. Won't hurt, but verizon likes to block app's from the makret.
9th December 2012, 12:56 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
214 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
This is my first chance to use google wallet, lol its awsome.gas stations, cvs, gas stations, toys r us, mcdonalds.love using it

Sent from my GT-N7105 using xda premium
9th December 2012, 01:30 AM   |  #6  
Dr. Evo's Avatar
Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 112
 
314 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
This going to be a really stupid and probably self-explanatory question... but I don't want to take any chance: Do you have to be ROOTED to perform this complicated procedure or can you be fully stock??
9th December 2012, 02:36 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
104 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Dr. Evo

This going to be a really stupid and probably self-explanatory question... but I don't want to take any chance: Do you have to be ROOTED to perform this complicated procedure or can you be fully stock??

Rooted of course you have to copy files to the system directory.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
9th December 2012, 03:24 AM   |  #8  
Senior Member
san antonio
Thanks Meter: 11
 
211 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Was holding off, but now must root! Damn you,XDA!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda app-developers app
9th December 2012, 03:32 AM   |  #9  
antiochasylum's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Burleson TX
Thanks Meter: 7,627
 
4,051 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by srtpusher

Was holding off, but now must root! Damn you,XDA!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda app-developers app

Root it. Its not "your" phone unless you root it.
The Following 7 Users Say Thank You to antiochasylum For This Useful Post: [ View ]
9th December 2012, 04:39 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
675 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Im on tmobile and still no luck it fails when it tries to finish the transaction

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Galaxy Note II General by ThreadRank