Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,968 Members 42,576 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

|ROM|-|MyRom Alliance Tweaks |-|V1|-|-7-23-13-|

Tip us?
 
vibrantliker
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 164
Posts: 1,413
Join Date: Dec 2010
Location: Boston
Default themes

Would we be using 15 or 23 toggles theme add ons?
 
tomasitoc
Old
#22  
tomasitoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 867
Join Date: Aug 2008
Location: California
I do not notice any difference in sound with the dolby mobile? Are you guys hearing a sound difference?
 
hkfan
Old
(Last edited by hkfan; 12th December 2012 at 06:23 PM.)
#23  
hkfan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 159
Posts: 847
Join Date: Aug 2010
Location: Toronto
HELPPPPPP

I installed 4.2 camera from latest cm10 beta for note 2 and it didnt work so I uninstalled it. Now my samsung camera is saying "camera failed ". I clear data for both camera and gallery app but same thing. I even rebooted..same thing....what did I do and how to fix

Update : even tried formatting cache and delvin cache....still camera failed.

Update 2 : Fixed by reflashing rom
Update 3 : stupid error came back ..not sure what caused this time....I just restored old apps through TB and changed kernel to STD version

Update 4....everything is same...i just switched back to default kernel of this ROM...and camera is working......Is it STD version casing this ?
=============
Current Device
=============

Samsung Galaxy Note 2 ( SGH-T889V ) || Nexus 7 || Blackberry 9900

=============
Past Devices
=============
Nokia 3310 > Panasonic GD 75 > Nokia 6600 > Nokia 3250 > Blackberry 8800 > Blackberry 8830 > Blackberry 8730e > Samsung Vibrant with FFC MOD

T-Mobile G2x || Nokia Lumia 710 || Iphone 3GS
 
netninja
Old
#24  
netninja's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 136
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by aminalmo View Post
Op updated with links
If jedi is 4.1.2 I think it should work if not I will be makeing a thread with this mods for all roms
Please, please do this!

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

Has anyone tried flashing ForeverLoco's AOSP theme over this rom? Does it work?

thanks
The Following User Says Thank You to netninja For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
aminalmo
Old
#25  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1886
Posts: 955
Join Date: Dec 2009
Location: Fairview/NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vibrantliker View Post
Would we be using 15 or 23 toggles theme add ons?
no it dosnt work if you want it will by replacing 4.1.2 systemui.apk 4.1.1 systemui.apk but youll have some glitchs
Quote:
Originally Posted by tomasitoc View Post
I do not notice any difference in sound with the dolby mobile? Are you guys hearing a sound difference?
there is no dolby in this rom only in Noozy music app when you hit the menu button mark on dolby then youll see a line under it like volum just touch you will see the difference
Quote:
Originally Posted by netninja View Post
Please, please do this!

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

Has anyone tried flashing ForeverLoco's AOSP theme over this rom? Does it work?

thanks
i will try but i will be busy next week if you want me to make aosp lockscreen with your rom just get me the android.policy.jar file and ill do it for u

ForeverLoco's AOSP theme can i have the link for it to see

----------------------------------------------------------------------------



IF YOU LIKE MY WORK PLEASE THANK ME AND RATE MY THREAD

 
aminalmo
Old
#26  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1886
Posts: 955
Join Date: Dec 2009
Location: Fairview/NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hkfan View Post
HELPPPPPP

I installed 4.2 camera from latest cm10 beta for note 2 and it didnt work so I uninstalled it. Now my samsung camera is saying "camera failed ". I clear data for both camera and gallery app but same thing. I even rebooted..same thing....what did I do and how to fix

Update : even tried formatting cache and delvin cache....still camera failed.

Update 2 : Fixed by reflashing rom

Update 3 : stupid error came back ..not sure what caused this time....I just restored old apps through TB and changed kernel to STD version
do you need cm10 cam if yes let me know

----------------------------------------------------------------------------



IF YOU LIKE MY WORK PLEASE THANK ME AND RATE MY THREAD

The Following User Says Thank You to aminalmo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
aminalmo
Old
#27  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1886
Posts: 955
Join Date: Dec 2009
Location: Fairview/NJ

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Bestplayer55 View Post
I didnt flash crt off with aosp bcse I want keep the stock lockscreen, but I flashed ink with crt off. When boot for first time the crtoff works but when go to lock again, dobt work anymore. I need flash both zips? Btw I saw the sauron rom have the skip songs with volume mod, if that can help u on something... look there for reference thanks

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app
turn wifi on and try it

----------------------------------------------------------------------------



IF YOU LIKE MY WORK PLEASE THANK ME AND RATE MY THREAD

The Following User Says Thank You to aminalmo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vibrantliker
Old
#28  
Senior Member
Thanks Meter 164
Posts: 1,413
Join Date: Dec 2010
Location: Boston
[QUOTE=aminalmo;35358045]no it dosnt work if you want it will by replacing 4.1.2 systemui.apk 4.1.1 systemui.apk but youll have some glitchs



JB 4.1.2 15 TOGGLE BUTTONS MODs

Wouldn't these be ok?
 
aminalmo
Old
#29  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1886
Posts: 955
Join Date: Dec 2009
Location: Fairview/NJ

 
DONATE TO ME
[QUOTE=vibrantliker;35359869]
Quote:
Originally Posted by aminalmo View Post
no it dosnt work if you want it will by replacing 4.1.2 systemui.apk 4.1.1 systemui.apk but youll have some glitchs



JB 4.1.2 15 TOGGLE BUTTONS MODs

Wouldn't these be ok?
i cant try it now but if you want u can if it didnt work just reflash ur rom without wipe

----------------------------------------------------------------------------



IF YOU LIKE MY WORK PLEASE THANK ME AND RATE MY THREAD

The Following User Says Thank You to aminalmo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vibrantliker
Old
(Last edited by vibrantliker; 12th December 2012 at 08:05 PM.)
#30  
Senior Member
Thanks Meter 164
Posts: 1,413
Join Date: Dec 2010
Location: Boston
[QUOTE=aminalmo;35360035]
Quote:
Originally Posted by vibrantliker View Post

i cant try it now but if you want u can if it didnt work just reflash ur rom without wipe
ok. Trying now.

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

[QUOTE=vibrantliker;35360139]
Quote:
Originally Posted by aminalmo View Post

ok. Trying now.
not working. Lose status bar.

Update: tried again w/out transparent status bar and it worked.

The Following User Says Thank You to vibrantliker For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes