Post Reply

[Discussion][ROM][S4][WIP] CM10.1 on HTC One S

12th December 2012, 06:46 PM   |  #11  
klutch's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,Ny
Thanks Meter: 47
 
671 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
i just did a dirty flash and flash the boot.img, and when it boots its stuck on HTC but then again when i hit the power button off, what it does is off but when i push the power back on, and hit the screen the buttons light up how come?
Last edited by klutch; 12th December 2012 at 06:49 PM.
12th December 2012, 07:18 PM   |  #12  
el_smurfo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,103
 
3,251 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by klutch

i just did a dirty flash and flash the boot.img, and when it boots its stuck on HTC but then again when i hit the power button off, what it does is off but when i push the power back on, and hit the screen the buttons light up how come?

Because dirty flash is not recommended. Try a full wipe and you will be fine.
12th December 2012, 07:22 PM   |  #13  
klutch's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,Ny
Thanks Meter: 47
 
671 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
well i did that and still the same bro, but now when i went to the previous backed up its looping
12th December 2012, 07:28 PM   |  #14  
el_smurfo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,103
 
3,251 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by klutch

well i did that and still the same bro, but now when i went to the previous backed up its looping

What version of TWRP do you have? I had the same problem and had to get the latest to properly restore my backup.
12th December 2012, 07:30 PM   |  #15  
klutch's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,Ny
Thanks Meter: 47
 
671 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Quote:
Originally Posted by el_smurfo

What version of TWRP do you have? I had the same problem and had to get the latest to properly restore my backup.

TWRP v2.3.1.0

and this is how it stays
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20121212_144848.jpg
Views:	742
Size:	265.9 KB
ID:	1558141   Click image for larger version

Name:	IMG_20121212_145000.jpg
Views:	700
Size:	253.0 KB
ID:	1558142  
Last edited by klutch; 12th December 2012 at 07:53 PM.
12th December 2012, 09:47 PM   |  #16  
klutch's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,Ny
Thanks Meter: 47
 
671 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
well now i guess i have to find a way to take that loop of cM its not passing no matter wat cm10 dates or boot.img
12th December 2012, 11:25 PM   |  #17  
Qs5's Avatar
Senior Member
Flag Colorado
Thanks Meter: 65
 
264 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Michael1101

Thanks for the 10.1 thread!
So the first question I got the 10.1-20121210-experimental and got no developers and power options Besides the camera and this issue, it works great! Thanks to all developers!

To get developer options, tap the build date 7 or so times.
13th December 2012, 01:21 AM   |  #18  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,818
 
7,523 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
only issue after fresh install, full wipe

is remapping of hw keys--no issue on other roms

if i chose long press on recent app as voice leaving short press menu

and long press home screen as recent apps--I get voice for any press of recent apps and home key

i can get recent apps to be menu and home stays as home

then no recent apps

hope this is not confusing and mentioned before--did look around

did wipe caches and rebooted

maybe only option is too reflash, but no recent apps is not a big deal as rom runs very smooth and I have my voice turns in GMaps with street names spoken now. street names were not mentioned on other roms for me for a while now--
13th December 2012, 04:10 AM   |  #19  
klutch's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,Ny
Thanks Meter: 47
 
671 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
forget it i found the problem ill wait till the next CM10.1 arrives
13th December 2012, 05:25 AM   |  #20  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,818
 
7,523 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by klutch

forget it i found the problem ill wait till the next CM10.1 arrives

how did you fix it klutch

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
10.1, cm10.1, cyanogenmod, discussion
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One S General by ThreadRank