Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

How to Unlock Your Bootloader - Firmware Version VRALJB

OP AdamOutler

12th December 2012, 03:50 PM   |  #11  
Mibuix0r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
234 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Thanks for all your work
Last edited by Mibuix0r; 12th December 2012 at 04:29 PM.
12th December 2012, 03:52 PM   |  #12  
Spectredroid's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis, In
Thanks Meter: 94
 
749 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Thumbs up FTW
Very cool. Great stuff Adam. Suck it Verizon indeed.
12th December 2012, 04:03 PM   |  #13  
WishRyder's Avatar
Senior Member
Flag Waukee, IA
Thanks Meter: 54
 
149 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Well...2 hours to download the Revision3 file on our crappy work internet (but damned if I'm going to wait until I get home). At least I'll get to watch the successes/failures roll in in the meantime.

Also...you mention to stick to flashable zip packages. If I understand correctly, flashing through recovery will still run the typical recovery checks, but ODIN will not?
Last edited by WishRyder; 12th December 2012 at 04:06 PM.
12th December 2012, 04:09 PM   |  #14  
Junior Member
Flag Calhoun, GA
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
  1. Is there any reason I can't use Heimdall?
  2. If we want to relock later, we can just flash a stock bootloader?
  3. I already have my system setup how I like it and would like to not have to overwrite it with Revision. Will CASUAL work anyways as long as I have the dependencies?

Thanks so much Adam and Team!

12th December 2012, 04:16 PM   |  #15  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
154 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
awesome!
Thank you everyone involved!
12th December 2012, 04:19 PM   |  #16  
R3define's Avatar
Senior Member
Flag Cloquet, MN
Thanks Meter: 26
 
129 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I'm assuming that when running AT&T firmware/international firmware it won't recognize our VZW SIM correct? Awesome work though! Super excited about this.
12th December 2012, 04:32 PM   |  #17  
blackbass595's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
754 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
I just wanna thank all of you for Guinea pigging this (so to speak). I'm gonna wait for droidstyles broke down step by step before i do this. Its probably not as bad as I'm making it out to be but I error to the side of caution.
The Following User Says Thank You to blackbass595 For This Useful Post: [ View ]
12th December 2012, 04:32 PM   |  #18  
Senior Member
Rochester, NY
Thanks Meter: 367
 
2,472 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Has anybody actually done this with no problem yet??
12th December 2012, 04:43 PM   |  #20  
don juan's's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Thanks to everybody involved! Cant wait, I might just leave work now

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes