Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[MOD] [Xposed] [V3.1] Multiwindow [No flashing] [22-01-13]

OP Scalee

15th December 2012, 09:11 PM   |  #11  
sawdoctor's Avatar
Senior Member
Flag warrington
Thanks Meter: 3,378
 
3,655 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by Scalee

I don't agree, either 1 post or 100 posts which will you notice?
Also if things start stacking up developers wont be able to keep questions and such separated, if everyone posts in the same thread.

I think maybe separate threads but a sticky for a repository would be the best solution.

Sent from my GT-N7105 using xda app-developers app
15th December 2012, 09:35 PM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Regardless
Regardless of where this is posted, this is an awesome mod
15th December 2012, 11:55 PM   |  #13  
pulser_g2's Avatar
Developer Admin / Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 11,236
 
19,379 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by Scalee

I don't agree, either 1 post or 100 posts which will you notice?
Also if things start stacking up developers wont be able to keep questions and such separated, if everyone posts in the same thread.

I'll make something that is a little better than a sticky thread
16th December 2012, 03:21 PM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Worked for 4.1.2 jelly bean of note 2. I already have flashed a mod, next time I may just use this.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1355667549104.jpg
Views:	2598
Size:	48.1 KB
ID:	1567939   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1355667613807.jpg
Views:	2680
Size:	110.3 KB
ID:	1567940  
16th December 2012, 05:45 PM   |  #15  
EdgaBimbam's Avatar
Senior Member
Flag Vilnius
Thanks Meter: 1,131
 
2,558 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
First mod and it is awesome installed on stock odexed kj7 4.1.2 and it is working as it should be thx
16th December 2012, 07:58 PM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: May 2008
Just a query. Does this mod continuously run in the background or something like that. I ask this as I feel slight drain on battery since I installed this mod.
16th December 2012, 08:25 PM   |  #17  
Scalee's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 246
 
184 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by sadiqsabia

Just a query. Does this mod continuously run in the background or something like that. I ask this as I feel slight drain on battery since I installed this mod.

No, it modifies the original code. Thus it runs the same times as unmodded.
The Following User Says Thank You to Scalee For This Useful Post: [ View ]
16th December 2012, 09:02 PM   |  #18  
SilverHedgehog's Avatar
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 155
 
449 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Scalee

I don't agree, either 1 post or 100 posts which will you notice?
Also if things start stacking up developers wont be able to keep questions and such separated, if everyone posts in the same thread.

Well to be completely honest, a forum setup like XDA is terrible for development. It's impossible to keep track of anything.
You need a proper bug tracker for good development.
17th December 2012, 01:26 AM   |  #19  
Senior Member
London
Thanks Meter: 413
 
1,240 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Well Pulsar has at least made a section for xposed framework mods on the villainrom forums: http://www.villainrom.co.uk/forum/fo...ramework_mods/
17th December 2012, 05:12 AM   |  #20  
iakovidis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
101 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
The mod is working fine, thank you!

There is one small thing I would like to ask if possible.
The function do not work when I connect it to the dongle (allshare cast). It might act the same while on hdmi but I do not have a cable to check it.
On custom rom with mod for multi this feature is working fine, if that helps.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes