5,598,086 Members 42,546 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][L900][4.2.2][04/25/13]PAC-man V22.1.0|PA-3.15|AOKP-MR1|CM10.1

Tip us?
 
aheeejd
Old
#21  
aheeejd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 913
Posts: 2,121
Join Date: Jan 2012
Location: off the coast o the kontiki!
Does anybody know if its possible to change the software onscreen keys size using paranoid android settings. Which app would I change, or does it not work that way & I'd have to change like the ui? Tia.

Sent from my SPH-L900 using Xparent Blue Tapatalk 2
 
KBizzle
Old
#22  
KBizzle's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 4189
Posts: 4,103
Join Date: Oct 2008
Location: Knoxville

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by aheeejd View Post
Does anybody know if its possible to change the software onscreen keys size using paranoid android settings. Which app would I change, or does it not work that way & I'd have to change like the ui? Tia.

Sent from my SPH-L900 using Xparent Blue Tapatalk 2
I could be wrong but I think rom control in settings should have a size option for navigation bar.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2


The Following User Says Thank You to KBizzle For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jsarge45
Old
#23  
Jsarge45's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 254
Join Date: Nov 2012
Location: Lawrenceville,NJ
Quote:
Originally Posted by KBizzle View Post
If the screen is going to be 6.3 inches as rumored, I'm not going anywhere. 5.5 inches is optimal phone size, imho.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
If its not quad core, 5.5 or bigger, and 1080p res I ain't buyin it.
Not only is it 6.3" but 2ghz, 3gb ram, I'm sure 128sd card, 3.0 USB and 1080p.
Dickies and carhartt pants with cell pocket fits perfectly

Sent from my SPH-L900 using xda premium
 
cherylbaker
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 1,237
Join Date: Jan 2006
Is that the part that lets you change to tablet or phablet mode?

Sent from my SPH-L900 using Xparent Purple Tapatalk 2

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Epix4G View Post
Here is file needed ....http://db.tt/TWivWhOq
Copy to system/apps and set permissions and restart
Sent from my SPH-L900 using Xparent Blue Tapatalk 2
Thank you so much for this

Question.. on a screenshot somewhere for this 3 in 1 rom it showed a picture if the lock screen which showed the weather (good pretty weather not the little weather thing that cn10 has)..but alas I do not see any setting for weather in the lock screen???

Sent from my SPH-L900 using Xparent Purple Tapatalk 2
 
moose1313
Old
#25  
moose1313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 453
Join Date: Mar 2012
Why is rom only 149mb. Seems kinda small

Sent some time in the past.
 
MiguelHogue
Old
#26  
MiguelHogue's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 6173
Posts: 7,316
Join Date: Jun 2012
Location: Washington,DC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by moose1313 View Post
Why is rom only 149mb. Seems kinda small

Sent some time in the past.
These types of rom's are supposed to be that size VS Tw jelly bean rom's that have all the bloat .. Once you flash gapps as well, the size will pick up

-TeaM VeNuM Like A Boss
-Galaxy Note II Edition
"Loud Motors & Full Tanks..Twist the throttle and burn rubber"

The Following User Says Thank You to MiguelHogue For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
KBizzle
Old
#27  
KBizzle's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 4189
Posts: 4,103
Join Date: Oct 2008
Location: Knoxville

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by moose1313 View Post
Why is rom only 149mb. Seems kinda small

Sent some time in the past.
Welcome to AOSP. Gapps has to be flashed with it so it adds a little more bulk but not much.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2


 
cherylbaker
Old
#28  
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 1,237
Join Date: Jan 2006
Hmm well I did this but still no pa settings

Sent from my SPH-L900 using Xparent Purple Tapatalk 2
 
KBizzle
Old
#29  
KBizzle's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 4189
Posts: 4,103
Join Date: Oct 2008
Location: Knoxville

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cherylbaker View Post
Hmm well I did this but still no pa settings

Sent from my SPH-L900 using Xparent Purple Tapatalk 2
You put the Paranoidpreferences.apk in system/app and set permissions? What did you set permissions too?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2


 
moose1313
Old
#30  
moose1313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 453
Join Date: Mar 2012
Lol thanks for replies reminds me of my evo days

Sent some time in the past.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes