Post Reply

[ROM][CM] KingBeatZ v1.3.1 + 4.2 Nightlies | 01/10/13

OP aznrice2k4

20th December 2012, 02:58 AM   |  #21  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
177 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Sorry my bad lol. Hey least I had this time. Last time I didn't have it until I wiped due to my mistake.

Sent from my One X using xda app-developers app
20th December 2012, 03:03 AM   |  #22  
kylecore's Avatar
Senior Member
Flag Chatham
Thanks Meter: 174
 
459 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
What's your hoot?

Sent from my One X using xda app-developers app
20th December 2012, 03:04 AM   |  #23  
xaey's Avatar
Senior Member
Flag College Station
Thanks Meter: 73
 
226 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Great job man, gonna try this out. Your roms have never failed me, and your audio mods are amazing. So everything you state in the op is true for me. Glad to see you back here and wish you the best of luck

Sent from my One X using xda premium
The Following User Says Thank You to xaey For This Useful Post: [ View ]
20th December 2012, 03:04 AM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
177 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by kylecore

What's your hoot?

Sent from my One X using xda app-developers app

Hboot is 1.09 I did have 1.16

Sent from my One X using xda app-developers app
20th December 2012, 03:09 AM   |  #25  
kylecore's Avatar
Senior Member
Flag Chatham
Thanks Meter: 174
 
459 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by spirusthedj

Hboot is 1.09 I did have 1.16

Sent from my One X using xda app-developers app

Nah I'm on 1.09 so I doubt that's it. I'd just try a rewipe and make sure you factory reset and wipe system dalvik and cache then install and wipe dalvik again. Should be fine

Sent from my One X using xda app-developers app
20th December 2012, 03:13 AM   |  #26  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
177 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by kylecore

Nah I'm on 1.09 so I doubt that's it. I'd just try a rewipe and make sure you factory reset and wipe system dalvik and cache then install and wipe dalvik again. Should be fine

Sent from my One X using xda app-developers app

Thing of it is that's weird that I can still get into qdload mode when I'm plugged in

Sent from my One X using xda app-developers app
20th December 2012, 03:57 AM   |  #27  
Member
Flag Houston
Thanks Meter: 9
 
97 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Gapps link is dead

Sent from my One X using Tapatalk 2
20th December 2012, 03:58 AM   |  #28  
Bhogan123's Avatar
Senior Member
Flag Charlotte, NC
Thanks Meter: 185
 
587 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
Downloading right now homie. I literally have been using your ROMs and ONLY your ROMs since you released BrickBeatZ. Solid AF 100% of the time.



Sent from my One X using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to Bhogan123 For This Useful Post: [ View ]
20th December 2012, 04:09 AM   |  #29  
kylecore's Avatar
Senior Member
Flag Chatham
Thanks Meter: 174
 
459 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by mrcricket23

Gapps link is dead

Sent from my One X using Tapatalk 2

Reuploading now, check back in 20

Sent from my One X using xda app-developers app

----

Back up
Last edited by kylecore; 20th December 2012 at 05:32 AM.
audiogab
20th December 2012, 05:46 AM   |  #30  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Nice to see you Azn!! I always love your rom, not only for the CRAZY SOUND QUALITY, but for the tons of options no other rom have.

Keep up your outstanding work.

The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in One X Original Android Development by ThreadRank