Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][4.2.2][NIGHTLIES] CyanogenMod 10.1 for HTC One XL

OP h8rift

25th December 2012, 06:54 AM   |  #11  
subarudroid's Avatar
Senior Member
Flag SL,UT
Thanks Meter: 674
 
1,461 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Wicked cool! I got my Christmas wish. Thanks h8rift

Sent from my One X using xda premium
25th December 2012, 07:22 AM   |  #12  
mirGantrophy's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,427
 
2,080 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Thanks h8, let's hope s-off plays through as well. Amazing Christmas presents

# su
25th December 2012, 07:31 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
271 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
i flashed it and got it to boot, i know some are having issues getting it to boot. well i got booted in everything worked but i had to reboot phone and once i did it was stuck on the htc screen and i couldnt find any way around it.
25th December 2012, 07:34 AM   |  #14  
h8rift's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 9,851
 
1,860 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mike724


Issues noticed so far:
- Google Now (specifically the voice search aspect) crashes
- CRT animation is SUPER fast (I'm not sure if this is a bug or how it is supposed to be)
- One time when turning off the screen, the screen displayed a tan-ish color (I haven't been able to reproduce this though)
That is all for now, I would post this on the issue tracker, like you stated--but I want to see if it's just me having these issues or if it's everyone.

- just tested google now w/o issues :-S.
- CRT animation is supposed to be that fast .
- Not sure what could be causing that tan-ish stuff, keep an eye out. maybe there's a slight race condition where colorspace isn't loaded before display turns on. Either way, shouldn't be anything serious.
The Following User Says Thank You to h8rift For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 07:36 AM   |  #15  
h8rift's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 9,851
 
1,860 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ps3kev

i flashed it and got it to boot, i know some are having issues getting it to boot. well i got booted in everything worked but i had to reboot phone and once i did it was stuck on the htc screen and i couldnt find any way around it.

if you can get it booting again, get me a last_kmsg:
  • adb shell
  • su
  • cat /proc/last_kmsg > /sdcard/lastkmsg.txt
  • then PM it to me if you dont mind (don't post it in case it may have some sort of personal data in it like your email addy, etc.)
The Following User Says Thank You to h8rift For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 07:43 AM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
271 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
i cant get it booted. my question is why it does this. i got 4.1.2 aosp rom booted up just fine after this happened

---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:42 AM ----------

it only booted once which is so weird. and then i rebooted it and boom stuck on htc screen
25th December 2012, 07:45 AM   |  #17  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
132 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by h8rift

- just tested google now w/o issues :-S.
- CRT animation is supposed to be that fast .
- Not sure what could be causing that tan-ish stuff, keep an eye out. maybe there's a slight race condition where colorspace isn't loaded before display turns on. Either way, shouldn't be anything serious.

That's weird about Google Now issue. If I click the microphone icon or say "Google", it immediately crashes. I'll try again with a new copy of gapps.
25th December 2012, 07:47 AM   |  #18  
h8rift's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 9,851
 
1,860 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ps3kev

i cant get it booted. my question is why it does this. i got 4.1.2 aosp rom booted up just fine after this happened

May have to do with some of the necessary kernel changes to get 4.2 going (and vsync, for that matter). getting a kernel msg for one or more of these breaking should help narrow down what is missing/broken so we can fix it or ifdef it in or what-have-you.

When we tested the mass kernel change towards vsync a couple of months ago, this happened.

I'm going to look back on what needed to be changed/removed and see if anything jumps out at me, but i'll need folks help who this is busted for as well.
The Following User Says Thank You to h8rift For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 07:48 AM   |  #19  
h8rift's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 9,851
 
1,860 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mike724

That's weird about Google Now issue. If I click the microphone icon or say "Google", it immediately crashes. I'll try again with a new copy of gapps.

oh derp, yeah you'll need the 4.2 gapps linked in OP.
The Following User Says Thank You to h8rift For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 07:55 AM   |  #20  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
271 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
h8rift aby reason why it'll boot on some and not on others?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes