FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Droid RAZR OTA update

39 posts
Thanks Meter: 11
 
By DevAB, Member on 25th December 2012, 09:41 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
http://d-h.st/vCW

Link thanks to wardcst

(CDMA Only)
Manually install without root..
1. Download an place in external storage
2. Have your phone charged at least 70% (just in case)
3.Boot into stock recovery (turning off the phone and turning back on pressing at the same time volumes up and down , scroll to recovery and choose it pressing volume (up) ..
4.From there you should get the android abortion , press volumes up and down once more an it should look familiar from there wipe cache ( don't worry , your stuff won't erase) and install update from SD card ** it should take about 8 min an you are ready to go ** JELLY BEAN VERSION (4.1.2 ). enjoy.
Last edited by DevAB; 28th December 2012 at 05:13 AM.
The Following 3 Users Say Thank You to DevAB For This Useful Post: [ View ]
 
 
25th December 2012, 09:46 AM |#2  
DevAB's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 11
 
More
Some screen shots
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1356428725617.jpg
Views:	3608
Size:	60.5 KB
ID:	1590701   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1356428752871.jpg
Views:	3307
Size:	25.2 KB
ID:	1590702  
The Following 2 Users Say Thank You to DevAB For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 11:38 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by DevAB

http://db.tt/i3uUTetr

Manually install without root..
1. Download an place in external storage
2. Have your phone charged at least 70% (just in case)
3.Boot into stock recovery (turning off the phone and turning back on pressing at the same time volumes up and down , scroll to recovery and choose it pressing volume (up) ..
4.From there you should get the android abortion , press volumes up and down once more an it should look familiar from there wipe cache ( don't worry , your stuff won't erase) and install update from SD card ** it should take about 8 min an you are ready to go ** JELLY BEAN VERSION (4.1.2 ). enjoy.


Hmm..Would this be applicable to both GSM and CDMA Razrs?
25th December 2012, 11:39 AM |#4  
Nandeh's Avatar
Senior Member
Flag VLC
Thanks Meter: 324
 
Donate to Me
More
Don't think so... GSM version is not ready yet.

Enviado desde mi XT910 usando Tapatalk 2
25th December 2012, 02:14 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Also. If you have no external microsd, you can put zip into /cache and flash via stock recovery. just select "apply update from cache" (or something like that)
And don't forget to use OTA rootkeeper if you dont want to loose root
The Following 2 Users Say Thank You to yoyurik For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 02:32 PM |#6  
Lekan Adeyeri's Avatar
Senior Member
Flag Boston, Massachusetts
Thanks Meter: 40
 
More
Talking
Quote:
Originally Posted by yoyurik

Also. If you have no external microsd, you can put zip into /cache and flash via stock recovery. just select "apply update from cache" (or something like that)
And don't forget to use OTA rootkeeper if you dont want to loose root

Thank you so much soft bricked using safe strap. Don't have to wait to get one.
25th December 2012, 02:42 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by mr.noob

Thank you so much soft bricked using safe strap. Don't have to wait to get one.

minor problem imho. flash stock ICS via RDS, root, backup root, update to jb and have fun!

Sent from my DROID RAZR using xda premium
The Following User Says Thank You to yoyurik For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 03:54 PM |#8  
Lekan Adeyeri's Avatar
Senior Member
Flag Boston, Massachusetts
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by yoyurik

minor problem imho. flash stock ICS via RDS, root, backup root, update to jb and have fun!

Sent from my DROID RAZR using xda premium

okay umm i got my phone charged up how do i place a file in cache?
25th December 2012, 04:04 PM |#9  
85gallon's Avatar
Senior Member
Flag BFE
Thanks Meter: 679
 
More
Root Explorer
The Following 2 Users Say Thank You to 85gallon For This Useful Post: [ View ]
25th December 2012, 04:14 PM |#10  
Lekan Adeyeri's Avatar
Senior Member
Flag Boston, Massachusetts
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by mr.noob

okay umm i got my phone charged up how do i place a file in cache?

dont worry got it you need root explorer im a noob and i thought you could do it from your computer.
25th December 2012, 04:21 PM |#11  
rican199's Avatar
Junior Member
Flag The Windy City
Thanks Meter: 1
 
More
Can anyone confirm this working? Are there any bugs found so far?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes