5,598,820 Members 33,334 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Tip us?
 
ViciousLSD
Old
#441  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 283
Join Date: Feb 2011
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Did you try going into *#7284# usb settings and find out if your in mtp+abd and try again

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
 
djkid
Old
#442  
Member
Thanks Meter 50
Posts: 41
Join Date: Nov 2007
I can load the file and everything. just my phone wont get the signal would not find the wind home zone and my bell would barely connect to the network. but if i load the original back up file bell is fine and wind doesnt work. so im not sure what is going on. and not sure what mtp_adb would do with the signal issue. phone is stock rom and not rooted either.

Quote:
Originally Posted by ViciousLSD View Post
Did you try going into *#7284# usb settings and find out if your in mtp+abd and try again

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
Dj Kid - BB 9900 & Samsung Note i317
 
ViciousLSD
Old
#443  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 283
Join Date: Feb 2011
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Sorry dj... I meant that for dilandu...

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
 
Dilandu
Old
#444  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 26
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by ViciousLSD View Post
Did you try going into *#7284# usb settings and find out if your in mtp+abd and try again

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
im in the rndis + modem + dm settings as stated in the OP , should i be in mtp + adb?
 
ViciousLSD
Old
#445  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 283
Join Date: Feb 2011
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Just try to see if it will connect to your phone... your saying it connects to one and not the other right?

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
 
Dilandu
Old
#446  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 26
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by ViciousLSD View Post
Just try to see if it will connect to your phone... your saying it connects to one and not the other right?

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 2
yea it connects qpst shows ( serial number ) connected other one just says ( no phone ) i put it on mtp mode and now the usb port number in my case 17 is no longer showing , phone just shows up as a mass storage device.
 
sjravi
Old
#447  
Senior Member - OP
Thanks Meter 97
Posts: 107
Join Date: Feb 2011
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Quote:
Originally Posted by Dilandu View Post
yea it connects qpst shows ( serial number ) connected other one just says ( no phone ) i put it on mtp mode and now the usb port number in my case 17 is no longer showing , phone just shows up as a mass storage device.
Try rebooting your pc and connect the phone in any dm mode.
 
djkid
Old
#448  
Member
Thanks Meter 50
Posts: 41
Join Date: Nov 2007
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Make sure at *#7284# both the options says pda and pda and for Qualcomm should be rndns + thing

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 2
Dj Kid - BB 9900 & Samsung Note i317
 
TEKHD
Old
#449  
TEKHD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 906
Posts: 1,184
Join Date: Aug 2008

 
DONATE TO ME
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Quote:
Originally Posted by djkid View Post
im having similar issue. i have done this mod successfully on one rogers note 2. but the other seems to be giving alot of trouble. i am able to flash the qcn file with no problem. but i start to loose signal very fast and not able to connect to any network. i tried my bell sim and it would go from 4 to 1 bars as i make a call and calls never connect. my wind sim wont even see wind home. but just wind away. i have flashed the phone back to factory setting by flashing the oem software file. if i restore it back to original my bell works but obviously wind doesn't. has there been any solution to that so far.
Try this, put the qcn file on a pen drive and restore it from the pen drive... Not from the hard drive... For some reason it works for me from the pen drive only...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Premium HD app
> > > I just ask for a simple THANKS!
 
Darkshado
Old
#450  
Darkshado's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 318
Posts: 864
Join Date: Apr 2011
Location: Montréal
Default Re: Enable AWS band (3g/4g Tmobile) on ATT Note 2 stock baseband

Quick guess: file permissions. Thumb drive using FAT32, hard disk using NTFS...

Sent from my SGH-T889V using xda app-developers app
My phones: Galaxy Note II SGH-T889V (with LTE enabled / ext4 SD card support on TouchWiz ROMs)
Previous phones: Nexus S GT-I9020A, Galaxy Gio GT-S5660M (Arpeggiomod ROM / Discussion, stock rooted ROM).
Phones for which I play "tech support" for family and friends: Galaxy Nexus GT-I9250, Galaxy Q SGH-T589R, Galaxy 551 GT-I5510M, LG C-800G Eclypse, Motorola XT-1032 Moto G
Ingress Resistance - Level 8

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes