Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,664 Members 42,621 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

All LTE Discussions here please! Where, when, how fast

Tip us?
 
a454nova
Old
#11  
a454nova's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 361
Posts: 711
Join Date: Mar 2008
Location: Aurora, CO
Quote:
Originally Posted by kennyglass123 View Post
Please take all LTE discussions here so we don't clutter up General with "Hey I just saw LTE pop up on my phone" threads.
Thank you for your cooperation
Friendly Neighborhood Moderator

This is needed, but can we get one for the "I hate Sprint/Sprint Sucks/Sprint is so slow" as well? Seems that one is alway aloud and gets annoying too.


Sent from my Note 2 using Tapatalk
CHECK OUT S4GRU.COM
 
chris0160
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 174
Join Date: May 2010
Location: Inglewood
Los Angeles wooh highest so far
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-12-30-21-40-25.jpg
Views:	396
Size:	39.3 KB
ID:	1605203  
 
jutaejrtouch
Old
#13  
jutaejrtouch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 443
Join Date: Feb 2009
Location: Winston Salem
Anyone know of an app that will alert you when LTE has been detected?
Here's my speed test in Atlanta (LTE)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Atlanta LTE.jpeg
Views:	336
Size:	75.1 KB
ID:	1606998  
Current:T Mobile S5 T-Mobile Note 3, Sprint Note 2, S3,Iphone 5
Retired:Evo 3d,Evo 4g,Touch Pro2,Touch Pro
 
dekebro
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 18
Join Date: Nov 2008
Location: Houston, TX
Check out these speeds I got while on lunch break in the Medical Center in Houston.

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-12-31-19-12-09.jpg
Views:	376
Size:	37.3 KB
ID:	1607463
Sprint Samsung Galaxy Note II (Marble White)
SPH-L900
Android 4.1.1
Too chicken to try a cooked ROM!
 
jutaejrtouch
Old
#15  
jutaejrtouch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 443
Join Date: Feb 2009
Location: Winston Salem
Quote:
Originally Posted by dekebro View Post
Check out these speeds I got while on lunch break in the Medical Center in Houston.

Attachment 1607463
I see a wifi symbol at the top of your screen! Fail!!!
Current:T Mobile S5 T-Mobile Note 3, Sprint Note 2, S3,Iphone 5
Retired:Evo 3d,Evo 4g,Touch Pro2,Touch Pro
 
MiguelHogue
Old
#16  
MiguelHogue's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 6,199
Posts: 7,315
Join Date: Jun 2012
Location: Washington,DC

 
DONATE TO ME
No 4G lte in Pg County Maryland is really bugging me..

-TeaM VeNuM Like A Boss
-Galaxy Note II Edition
"Loud Motors & Full Tanks..Twist the throttle and burn rubber"

 
Carbajal3009
Old
#17  
Carbajal3009's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 312
Posts: 1,261
Join Date: Jan 2012
Location: Westminster
Quote:
Originally Posted by chris0160 View Post
Los Angeles wooh highest so far
Now if only it would come by orange county...

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
 
neudof
Old
#18  
neudof's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 381
Posts: 1,569
Join Date: Nov 2008
Location: Mayer, MN
Just had LTE pop up in Minneapolis @ the City Center about 5 mbps and then it was gone...
If the phone seems too big, maybe you are too little of a man....
Sent from my Sprint Galaxy Note 3

Get 2GB of free online storage accessible from any device with Dropbox
 
Chaz187
Old
#19  
Chaz187's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 2,690
Posts: 2,009
Join Date: Sep 2011
Location: Orange city

 
DONATE TO ME
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1357342587421.jpg
Views:	307
Size:	131.5 KB
ID:	1617476

4g popped up in Oviedo fl. Getting closer to home..... hell yeah

Sent from my Mackafied note2
 
SR96
Old
(Last edited by SR96; 6th January 2013 at 12:09 AM.)
#20  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 8
Join Date: Dec 2012
Default GT-N7105T

Hi everyone,

I just bought the Gallaxy note 2 GT-N7105T with Vodafone AU branding.
It says its LTE 4G(1800,2600) but when im in a LTE Zone(2600) it only says H+ on it when on the internet......Does this device show LTE or H+ when in a LTE Zone?
I am using a different carrier SIM(Telstra) in the Vodafone branded phone.(Vodafone here has not launched its 4G yet),..could it be software related due to the launch delay?...

How do i re brand it to Telstra AU ?....do i need to root the phone or can i simply download the file to sd card and re flash it?
Does anyone have the latest Telstra AU File?

Thanks....Im abit dissapointed that i cannot se 4G on it...so i want to fix it because i love the phone.
..i am right in the middle of a 4G zone so i know the signal is strong (i tried it in my other HTC 4G phone which shows LTE on it)

The Following User Says Thank You to SR96 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes