Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

All LTE Discussions here please! Where, when, how fast

OP KennyG123

5th January 2013, 10:42 PM   |  #21  
DarkManX4lf's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 330
 
3,103 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Lte in Ashland,Ma.



Pretty slow... But at least its fast enough.
Last edited by DarkManX4lf; 6th January 2013 at 03:34 AM.
6th January 2013, 01:14 AM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by SR96

Hi everyone,

I just bought the Gallaxy note 2 GT-N7105T with Vodafone AU branding.
It says its LTE 4G(1800,2600) but when im in a LTE Zone(2600) it only says H+ on it when on the internet......Does this device show LTE or H+ when in a LTE Zone?
I am using a different carrier SIM(Telstra) in the Vodafone branded phone.(Vodafone here has not launched its 4G yet),..could it be software related due to the launch delay?...

How do i re brand it to Telstra AU ?....do i need to root the phone or can i simply download the file to sd card and re flash it?
Does anyone have the latest Telstra AU File?

Thanks....Im abit dissapointed that i cannot se 4G on it...so i want to fix it because i love the phone.
..i am right in the middle of a 4G zone so i know the signal is strong (i tried it in my other HTC 4G phone which shows LTE on it)

Sorry ...I didnt realise there was a typo in my last post...the model number I purchased is the GT-N7105T.
Sorry for the confusion.

I am really stumped as to why im not seeing LTE on the phone in the lte zone.
6th January 2013, 03:30 PM   |  #23  
lennykravitz2004's Avatar
Senior Member
Flag Where'd you go to high school?
Thanks Meter: 31
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by SR96

Sorry ...I didnt realise there was a typo in my last post...the model number I purchased is the GT-N7105T.
Sorry for the confusion.

I am really stumped as to why im not seeing LTE on the phone in the lte zone.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790

Maybe try searching for answer here, then posting if you cannot find an answer, where the same model number of your phone is at.

This forum is for Sprint model SPH-L900, not the GT-N7105T.

7th January 2013, 12:13 AM   |  #24  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by lennykravitz2004

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1790

Maybe try searching for answer here, then posting if you cannot find an answer, where the same model number of your phone is at.

This forum is for Sprint model SPH-L900, not the GT-N7105T.

Thanks...sorry I should have looked a little closer....
Its a bit hard to brouse the forum on s little phone.
Cant wait to sort my issue out so I csn start using mt note 3 again.
I will go check out the correct section.


8th January 2013, 08:02 AM   |  #25  
Junior Member
Flag Houston, TX
Thanks Meter: 4
 
18 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by jutaejrtouch

I see a wifi symbol at the top of your screen! Fail!!!

Sorry about that. I uploaded the wrong one. I deleted the other ones so I did another speed test, which is below. (Medical Center in Houston, TX)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-01-07-22-47-09.jpg
Views:	242
Size:	38.2 KB
ID:	1626922  
Last edited by dekebro; 8th January 2013 at 08:06 AM.
8th January 2013, 08:12 AM   |  #26  
A2CKilla's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 101
 
483 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
SPRINT FOR LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9th January 2013, 02:13 AM   |  #27  
Macguyver's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 94
 
610 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I'd kill for a consistent 3G speed of 1 mb right now. I hope we get LTE turned on here in March as predicted because those are awesome speeds!
9th January 2013, 06:43 AM   |  #28  
radrian92's Avatar
Senior Member
Placentia
Thanks Meter: 177
 
957 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Was driving to Long Beach airport and saw my 4g symbol turn on once I reached Lakewood. I'm glad they're working In Orange County but sad to see the speed. Hopefully they were just testing or something.

Sent from my SPH-L900 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1357710022673.jpg
Views:	229
Size:	60.1 KB
ID:	1629593  
10th January 2013, 02:39 AM   |  #29  
Chaz187's Avatar
Recognized Themer
Flag Orange city
Thanks Meter: 2,916
 
2,103 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1357781951951.jpg
Views:	222
Size:	94.0 KB
ID:	1632014
In Oviedo fl this morning faster then last week.....
Sent from my Mackafied note2
10th January 2013, 05:44 PM   |  #30  
Member
Flag Greensburg
Thanks Meter: 5
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Pitttsburgh PA
Quote:
Originally Posted by kennyglass123

Please take all LTE discussions here so we don't clutter up General with "Hey I just saw LTE pop up on my phone" threads.
Thank you for your cooperation
Friendly Neighborhood Moderator

I know Pittsburgh and Western PA will not be getting 4G til the "4th round" which means probably midway through 2013. I can only hope unlike their last 4G rollout, everybody else (not just pittsburgh metro) will actually get said coverage... If not, we (my wife and I) might have to switch...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes