FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM][4.1.2][SGH-T889] AOKP | Unofficial [06 Jan]

464 posts
Thanks Meter: 1,233
 
By cmenard, Retired Recognized Developer on 28th December 2012, 12:43 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th December 2012, 04:35 PM |#21  
skater4690's Avatar
Senior Member
Flag houston
Thanks Meter: 58
 
More
Does this have the in call volume problem or the problem where you have to make 3 calls before calls work?
 
 
28th December 2012, 04:38 PM |#22  
teshxx's Avatar
Senior Member
Flag FL
Thanks Meter: 3,316
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by skater4690

Does this have the in call volume problem or the problem where you have to make 3 calls before calls work?

Nope. Working fine here.
The Following User Says Thank You to teshxx For This Useful Post: [ View ]
28th December 2012, 04:41 PM |#23  
Coug76's Avatar
Senior Member
Flag East of Seattle
Thanks Meter: 930
 
More
Sweet!

Hastily spouted for your befuddlement
28th December 2012, 05:20 PM |#24  
JONGAR1357's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Does the spen work and snote??
28th December 2012, 05:29 PM |#25  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by cmenard

It would only work on this ROM and CM10???

Im using another cm10 rom so i want to try if you let me



Sent from my SGH-I317 using xda app-developers app
Last edited by Bestplayer55; 28th December 2012 at 05:38 PM.
28th December 2012, 05:42 PM |#26  
mikeyinid's Avatar
Senior Member
Flag Nampa
Thanks Meter: 3,775
 
More
Quote:
Originally Posted by cmenard

One thing that bugs me is the delay in switching to the front camera... Try it I'm sure you'll see.

This weekend I'll try and pull in the s-pen gesture support into my build source. As well as work on some kernel updates.

I notice a slight delay with any button action. If you're in an app and hit back there's about a one second delay. If you're on the home screen and hit menu you get the same delay. Build is very solid tho
28th December 2012, 05:42 PM |#27  
Senior Member
Thanks Meter: 528
 
More
Quote:
Originally Posted by JONGAR1357

Does the spen work and snote??

Not now , but Dev said he working on this weekend
28th December 2012, 05:47 PM |#28  
OP Retired Recognized Developer
Atlanta
Thanks Meter: 1,233
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by simplelife

Not now , but Dev said he working on this weekend

Spen works fine. S note will not work on this build though.
28th December 2012, 05:48 PM |#29  
OP Retired Recognized Developer
Atlanta
Thanks Meter: 1,233
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mikeyinid

I notice a slight delay with any button action. If you're in an app and hit back there's about a one second delay. If you're on the home screen and hit menu you get the same delay. Build is very solid tho

I don't have any delay... flash anything else?
28th December 2012, 05:50 PM |#30  
mikeyinid's Avatar
Senior Member
Flag Nampa
Thanks Meter: 3,775
 
More
Quote:
Originally Posted by cmenard

I don't have any delay... flash anything else?

Nope. Just ROM and gapps. Reboot doesn't seem to have fixed it. I'll try another clean install.
28th December 2012, 05:57 PM |#31  
Senior Member
Thanks Meter: 528
 
More
Quote:
Originally Posted by cmenard

Spen works fine. S note will not work on this build though.

Its wont let me take screen shot with spen , that reason why I thought not work

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes