Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,274 Members 46,180 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] JB 4.1.1 UVDLJC STOCK Slim 02-22-2013 (Version 5.00)

Tip us?
 
CodyRst
Old
#21  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 147
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ktmdave7 View Post
try this...go to Settings - More settings - Mobile networks - Access Point Names {on lower left settings "Reset to default"}
(if you haveT-Mobile Teathering + T-Mobile US -then T-Mobile Tethering with disappear and will work afterwards)

I almost posted this in post 1, after a clean install, I didn't notice that problem...It's mentioned in the MOD's Thread Orig MOD's POST has more info

If this becomes big problem, I know TrevE Mod v3.2 betav5 will work fine. I will post link up later in Post #1 as optional Working HotSpot Hack!
Thanks for quick reply.
I did do a clean, full wipe install as directed, and went into the APN settings, only saw the T-Mobile US apn, reset to the default, and still a no go. Getting upsell redirected.
 
ktmdave7
Old
(Last edited by ktmdave7; 29th December 2012 at 09:13 AM.)
#22  
ktmdave7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 251
Posts: 261
Join Date: Feb 2011
Location: Roseville, CA
Quote:
Originally Posted by TheLastSidekick View Post
Let me know if you want my copy thru PM.
I got what your saying, I know there is always extra lib files that can be removed with .apk's. I don't mind removing them on my own SGS3 version at home for testing period (I can always add back to my more removed testing version) then after certain time when I know they are proven to not be needed then take them out of next release.Thank you for info.

Sure send me the PM Info, any help is great. I'll give you Removal credit on Post #1 TY!
 
ktmdave7
Old
(Last edited by ktmdave7; 29th December 2012 at 03:34 PM.)
#23  
ktmdave7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 251
Posts: 261
Join Date: Feb 2011
Location: Roseville, CA
Quote:
Originally Posted by CodyRst View Post
Thanks for quick reply.
I did do a clean, full wipe install as directed, and went into the APN settings, only saw the T-Mobile US apn, reset to the default, and still a no go. Getting upsell redirected.
HOTSpot Hack Fix?... go to Settings - More settings - Mobile networks - Access Point Names {on lower left settings "Reset to default"}
(T-Mobile US is fine, T-Mobile Tethering will get removed and will work afterwards)

9 pages of info - HotSpot Hack Thread. Post #1 talks about using Titanium Backup and APN

Right now, I'm using my SGS3 Cell to tether to my Acer A500 (Wifi only tablet, no 3G) It's working FINE for me!
When I did have error earlier one time, which I believe was caused by Restoring Data from older TWRP Recovery Backup or Titanium Backup, the fix worked great!

I'm trying to mess stuff up (for troubleshooting), Wiped Cache + Dalvik, use MOD Wifi Tether TrevE mod at same time (this stopped tether, just until reboot)

Update #1: I tried a lot of stuff to get a problem. I can't get it to NOT WORK!

Later, I will see if TWRP Recovery (restoring Data from past will create problem), or Titanium Backup of SMS\MMS and Cell phone logs creates same problem)
 
TheLastSidekick
Old
#24  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1922
Posts: 2,924
Join Date: Aug 2012
Location: Springfield, Massachusetts

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ktmdave7 View Post
Read the MOD OP's thread, there is some info about using titanium backup to restore and re-causing APN (I know I edited the files correctly and carefully) and it worked for me (was using my tablet to Tether on cell... I'm still looking into it.)

Not saying it's ur fault, just trying to give you more info as i work on it.

of the 9 pages. in the middle it starts with good info about stuff
Sent.
Team Inferno (Co-admin)
The Following User Says Thank You to TheLastSidekick For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Lakeshow423
Old
(Last edited by Lakeshow423; 29th December 2012 at 01:20 PM.)
#25  
Lakeshow423's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 473
Posts: 2,313
Join Date: Nov 2010
Location: SoCal
Thanks for the rom! Runs good! How can I get back talk? I cant download it from the play store. Thanks!

Edit: Just downloaded the removed files..
Current Device: Nexus 4
Rom: ORKA Nightly 4.2.2 JDQ39
Kernel: Trinity 4.2.2 AnyKernel
Baseband: .33
Recovery: CWMR
Storage: 8GB Internal

Backup Device: Note 2 SGH-T889
Rom: KillaJoule v.9
Kernel: Perseus
Baseband: UVALL4
Recovery: TWRP
Storage: 16GB Internal 64GB External

Tablet: Nexus 7
Rom: Mysterious AOKP 4.2.2
Kernel Stock
Recovery TWRP

IF I HELPED YOU, PLS HIT THAT THANKS BUTTON
 
kaysun
Old
#26  
kaysun's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 12
Posts: 23
Join Date: Sep 2008
Location: Tampa, FL
Thank you! Been looking for a "slim" ROM. So far so good. I was wondering if there is a way to display the default battery icon and not the %number which is set by default. I can't find an option to change it. thanks again for the ROM
 
Sincitybronze
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 380
Join Date: Aug 2010
Great ROM. One issue: getting FCs when I try to change settings (signature off, notification tone) in the email apk. I tried fixing permissions and a reboot but the problem persists.
 
ktmdave7
Old
(Last edited by ktmdave7; 29th December 2012 at 05:27 PM.)
#28  
ktmdave7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 251
Posts: 261
Join Date: Feb 2011
Location: Roseville, CA
Quote:
Originally Posted by kaysun View Post
Thank you! Been looking for a "slim" ROM. So far so good. I was wondering if there is a way to display the default battery icon and not the %number which is set by default. I can't find an option to change it. thanks again for the ROM
Your the 2nd person to want a battery icon change.

Here is some Techy info posted earlier...
I changed the 204 .png Battery % images in SystemUI.apk

(SystemUI.apk also contains the 23 Status Bar Toggle MOD from wanam -His original file doesn't have 204 % images, it has only 19 Green Icon images.

% image (204 files) = 0-100 % (charging + de-charging)
Green Icon (19 files) = 0, 15%, 30%, 45%, etc (charging + de-charging)

Procedure to change battery icon... start with system\app\SystemUI.apk... De-Compiled ...go to res\drawable-xhdpi... change 204 files starting with stat_sys_battery... Re-Compile and add SystemUI.apk back to system\app folder.

UPDATE: added this to post #1
Optional Download : MOD - changes back to Stock Battery Icon <- Instructions inside (NOT Flashable ROM) must be copied to system\app manually
The Following 2 Users Say Thank You to ktmdave7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ktmdave7
Old
(Last edited by ktmdave7; 29th December 2012 at 03:20 PM.)
#29  
ktmdave7's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 251
Posts: 261
Join Date: Feb 2011
Location: Roseville, CA
Quote:
Originally Posted by Sincitybronze View Post
Great ROM. One issue: getting FCs when I try to change settings (signature off, notification tone) in the email apk. I tried fixing permissions and a reboot but the problem persists.
You just reminded me, I remember haveing tuff time few weeks ago about changeing settings in Stock email 4.0 app.

This is the Stock Email App (only a setting made it Inverted (black background) it's not a different Downloaded app.)
IF anyone has a suggestion to fix this, I'd be interested (it's possible one of the "! Removed Files" adds something needed)

Offsubject : On my custom ACER A500 Rom, recently I had to add back "SetupWizard.apk" to get HomeScreen to center on Desktop.

I'm gonna test some files starting there 1st (SetupWizard.apk is mainly for the 1st Prompt -all those annoying popups and is useless normally...

I'm working on this NOW! please look back on this post #29 for Updated results or finds.
The Following User Says Thank You to ktmdave7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kimbo1986
Old
#30  
kimbo1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 347
Join Date: Oct 2010
great work, loving this!

just out of curiosity, is there anything out there i can flash that can give me back stock images, toggles and statusbar stuff. i like the idea of completley stock, just debloated to hell with the hotspot/throttle mod and some build prop tweaks.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes