Post Reply

[OFFICIAL]CM10.1.3 Q&A - Release for D2VZW GSIII (OP updated 9/24/13)

29th December 2012, 06:45 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
463 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Just some questions since its a question thread now. For BT streaming using TW the song info gets transferred but in any 10.1 ROM it just says media streaming.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
29th December 2012, 11:28 AM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
247 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
I was reading somewhere that picasa sync now works on 10.1 but I still get a blank screen when going into the settings of the gallery. Am I missing something? I am on 12/27 build with 1212 gapps. Thanks. Also has the new 1229 nightly fixed the audio streaming / phone freezing issues people were having on the 1228 build? Thanks in advance!

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
29th December 2012, 12:21 PM   |  #13  
PerCompLLC's Avatar
Senior Member
Flag Northern Virginia
Thanks Meter: 149
 
789 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by masterxchief

I read that changing lpa.decode to false in the build.prop in the latest nightly fixes the audio issue

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Yup, that worked! Thanks for the tip!

Sent from my SGS3 using Tapatalk 2.
29th December 2012, 01:11 PM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Anyone try a wifi app (like wifi tether) to see if tethering security would work?

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
29th December 2012, 01:52 PM   |  #15  
mybook4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 263
 
444 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Can anyone comment on the usual amount of available memory (ram) in CM10.1?

I was running CM10 for several months and noticed that the memory manager would rarely allow the amount of available memory to dip below 700MB. As the touchwiz based roms often leave around 100-300MB, I'm not sure that the CM10 kernel was utilizing the 1.65GB of ram as efficiently as it could (results in unnecessary background app closes). I always checked available memory with System Panel Lite. Any input would be greatly appreciated.

Sent from my Nexus 7 using xda premium
29th December 2012, 02:23 PM   |  #16  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Any positives to upgrade to any of the new official nightlys? I'm still running invisibleks unofficial from 1225.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
29th December 2012, 03:07 PM   |  #17  
jpi.islas's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by fillyfloater

Any positives to upgrade to any of the new official nightlys? I'm still running invisibleks unofficial from 1225.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app

tomorrow you'll see that there are team members stealing yachts! lol... http://review.cyanogenmod.org/#/c/29043/

Sent from my SCH-I535 using xda premium
29th December 2012, 03:46 PM   |  #18  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
274 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
12/29 govong me same audio issues as 12/28. About to try build prop trick posted a few back

EDIT. worked to fix audio for me changing lpa.decode to false
Last edited by wctaylor79; 29th December 2012 at 03:54 PM.
29th December 2012, 04:02 PM   |  #19  
jackpot08's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 114
 
655 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by wctaylor79

12/29 govong me same audio issues as 12/28. About to try build prop trick posted a few back

EDIT. worked to fix audio for me changing lpa.decode to false

Do you know if there's any comits for this fix in the next nightly.?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
29th December 2012, 04:31 PM   |  #20  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
274 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by jackpot08

Do you know if there's any comits for this fix in the next nightly.?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Idk.. Im just a wanderer on the forums. Seems it would be an easy fix, but not being a developer im not sure. Peraonally used root explorer and made the edit. Rebooted and all fine with pandora and you tube. Before making the change i tried and it crashed like on 12/28. Tried to grab a log cat but the app failed to produce it.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank