FORUMS

Xposed Modules to Modify Email – XDA Xposed Tuesday

Even though we have Dropbox and other ways to share files, people still want … more

Google Teaches You to Use Wear Gestures

Now that the Watch Urbane is out with the latest firmware, we have new information regarding the … more

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[OFFICIAL]CM10.1.3 Q&A - Release for D2VZW GSIII (OP updated 9/24/13)

29th December 2012, 05:06 PM |#21  
Nopi45's Avatar
Senior Member
Flag Lawton
Thanks Meter: 64
 
More
Build prop edit worked like a charm. Also has any one had when you wake your phone up the hardware keys light up but the screen won't come on. Done it on the ota also so I think it's my phone.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
 
 
29th December 2012, 05:42 PM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
When I go to send a text message, I am getting a Messnage Not sent error, then Couldn't send the message.

Its broken, no sure how to fix.. Anyone?

FIXED: It's the same RUIM issue as before, except this time I had data so it was disguised. lol
Last edited by cbrehob; 29th December 2012 at 05:44 PM.
29th December 2012, 06:31 PM |#23  
Quote:
Originally Posted by Nopi45

Build prop edit worked like a charm. Also has any one had when you wake your phone up the hardware keys light up but the screen won't come on. Done it on the ota also so I think it's my phone.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app

Nothing wrong with your phone. It's a bug with cm and I've also seen it on tw. You can try increasing your min cpu frequency up 1 step. It's supposed to help reduce the frequency of the issue

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to masterxchief For This Useful Post: [ View ]
29th December 2012, 06:37 PM |#24  
Nopi45's Avatar
Senior Member
Flag Lawton
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by masterxchief

Nothing wrong with your phone. It's a bug with cm and I've also seen it on tw. You can try increasing your min cpu frequency up 1 step. It's supposed to help reduce the frequency of the issue

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

OK thanks I'll give it a shot.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
29th December 2012, 06:49 PM |#25  
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 63
 
More
Anyone observing the delayed audio on answering inbound calls? This was fixed on CM10 but is back for me. On 12/29.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
29th December 2012, 06:52 PM |#26  
Restola's Avatar
OP Senior Member
Flag Michigan
Thanks Meter: 553
 
More
Quote:
Originally Posted by cgulliver

Anyone observing the delayed audio on answering inbound calls? This was fixed on CM10 but is back for me. On 12/29.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Yep saw it today on the newest nightly.

VZW Galaxy S3 via Tapatalk
29th December 2012, 07:02 PM |#27  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Is anyone else unable to connect their phone to their computer? When I connect my phone via USB, it only charges. ADB doesn't recognize my phone, either. This is on 12/29, but it happened on 12/28 as well.
29th December 2012, 07:36 PM |#28  
PerCompLLC's Avatar
Senior Member
Flag Northern Virginia
Thanks Meter: 188
 
More
Quote:
Originally Posted by cgulliver

Anyone observing the delayed audio on answering inbound calls? This was fixed on CM10 but is back for me. On 12/29.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Also seems to be present on outgoing calls...

Sent from my SGS3 using Tapatalk 2.
The Following User Says Thank You to PerCompLLC For This Useful Post: [ View ]
29th December 2012, 10:05 PM |#29  
Junior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 1
 
More
SMS Not Working
I dirty flashed the 12/29 official nightly over the 12/26 nightly with CM Updater and now my SMS won't work. Not even if I install a third party app such as GoSMS. Anyone else encountered or know how to fix this? Wiping everything & doing a clean install of 12/29 or 12/26 doesn't fix it. Thank you.
29th December 2012, 10:22 PM |#30  
Senior Member
Flag LL NM
Thanks Meter: 366
 
Donate to Me
More
I just installed the 27 build, so I could avoid the issues of the 28 29. Full wipes and everything else, but there was some pretty severe flickering going on. I went back to the 26 build with full wipes and everything seems to be working fine so far.

one issue, but I don't think a log cat is going to help here, is recent apps. hold down the button for recent apps they flash up, as soon as you let go of the button the screen stays dimmed but the recent apps go away.

Anyone else?

Blasted from my Samsung Galaxy SIII (CM10).
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes