Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,664 Members 42,864 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Porting boot2gecko to AT&T GS3

Tip us?
 
cpu999
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 602
Posts: 524
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Default Porting boot2gecko to AT&T GS3

Im trying to port boot2gecko to the at&t gs3.
Im using the cm9 kernel, and it gives me the bootloader, the screen goes black for about 10 seconds, then it starts bootlooping.
Here is my boot.img:
http://d-h.st/OyG

anyone have any ideas?
ill upload my system.img if anyone needs it
 
invisiblek
Old
#2  
invisiblek's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 3,355
Posts: 1,244
Join Date: Feb 2010
Location: Minnesota

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cpu999 View Post
Im trying to port boot2gecko to the at&t gs3.
Im using the cm9 kernel, and it gives me the bootloader, the screen goes black for about 10 seconds, then it starts bootlooping.
Here is my boot.img:
http://d-h.st/OyG

anyone have any ideas?
ill upload my system.img if anyone needs it
are you building this from source?
i spent a bunch of time messing with this at one point, gave up after a bit
was hoping they'd rebase on 4.1 but it didn't seem to be in their agenda


#verizons3 | #sgs4 | #cm-htc @ freenode

READ THIS


 
cpu999
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 602
Posts: 524
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by invisiblek View Post
are you building this from source?
i spent a bunch of time messing with this at one point, gave up after a bit
was hoping they'd rebase on 4.1 but it didn't seem to be in their agenda
Yup its built from source.
I think there's something wrong with the ramdisk cuz im using the cm ICS one

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Im just an 8th grade kid who likes linux a lot...

Please Donate to me, as it'll also get you guys faster builds
<<< DONATE LINK
Current projects:
IllusionROM
Build script for total noons (no work needed, just pick things out of a list. Very WIP. http://github.com/chaos agent/buildscript )
 
invisiblek
Old
#4  
invisiblek's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 3,355
Posts: 1,244
Join Date: Feb 2010
Location: Minnesota

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cpu999 View Post
Yup its built from source.
I think there's something wrong with the ramdisk cuz im using the cm ICS one

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Yea, that probably isn't going to work. You'd need to hack up a working ramdisk (assuming b2g doesn't create one for you) from like the gnex or something.


#verizons3 | #sgs4 | #cm-htc @ freenode

READ THIS


 
luismanson
Old
#5  
luismanson's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 154
Join Date: Oct 2009
Location: Rosario

 
DONATE TO ME
sorry if this is a noob post here, but did you try to boot it with the siyah kernel first? its what they are using on the S2 dual boot setup
My spanish forum,
Grupo Android
 
cpu999
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 602
Posts: 524
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by luismanson View Post
sorry if this is a noob post here, but did you try to boot it with the siyah kernel first? its what they are using on the S2 dual boot setup
Im using a us gs3...
No siyah for me
And it wont work anyway

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Im just an 8th grade kid who likes linux a lot...

Please Donate to me, as it'll also get you guys faster builds
<<< DONATE LINK
Current projects:
IllusionROM
Build script for total noons (no work needed, just pick things out of a list. Very WIP. http://github.com/chaos agent/buildscript )
 
invisiblek
Old
#7  
invisiblek's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 3,355
Posts: 1,244
Join Date: Feb 2010
Location: Minnesota

 
DONATE TO ME
just found this...

https://www.codeaurora.org/gitweb/quic/lf/

have had exactly 0 time to look into any of it, but thought you might be interested


#verizons3 | #sgs4 | #cm-htc @ freenode

READ THIS


 
T-Macgnolia
Old
#8  
T-Macgnolia's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 1,886
Posts: 3,707
Join Date: Sep 2010
Location: Shannon, Ms.

 
DONATE TO ME
Ok I messed around with this for my last device the HTC Sensation. I noticed that the OP cpu999 said he thought it was something in the ramdisk. I know you may be following these instructions already. But have you rebuilt the boot.img per the instructions here. Also I this is my first Samsung device so I have a lot to learn about working with them so if I made any errors in this post please over look them.
New to XDA? Please have a read here and here, they are here to help you.
XDA Search Video
S-off explained
Guide on HTC HD2
4EXT Themes, Splash screens, and Bootanimation By T-Macgnolia
XDA-BLOG Writer
RegawMOD Bootloader Customizer for Sensation

Current daily device= Samsung Galaxy Note 2
ROM=TMOUS Stock Multi Window update not rooted
Other devices=TMOUS HTC Sensation 4G,TMOUS HTC HD2 , Acer Iconia A500


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Integrate Social Networks Into Your Project With ASNE Library

Social network applications and services have developed into major parts ofour … more

Give Your Android Wear Device a Lock Screen with Lockable

Without a doubt,Android Wear is one of the most frequently talked abouttopics of … more

Forums Added for the LG G Watch R and Samsung Gear S

A little over a week ago, LG “inadvertently” let the world know about the … more

Secrecy App Goes Open Source, New LG Android Wear Device! – XDA Developer TV

Secrecy encryption app goes open source! That and much … more