FORUMS

On Qualcomm’s Damage Control: Marketing and Rumors?

The Heated Snapdragon chronicles seemingly see no end, and 5 months into 2015 … more

Xiaomi Mi Note Pro With SD-810 Goes On Sale In China

The Xiaomi Mi Note Pro, announced on 15th Jan 2015, is Xiaomi’s attempt at … more

Project Fi Invites Are Rolling Out

Google is now sending out the first wave of invites to its new wireless service, Project Fi. … more

Vinsic 20,000mAh Ultra Slim Power Bank Giveaway

We have covered a lot of Android Accessories here on XDA TV. Mostly because we realize … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Cyanogenmod 10.1 i747 Bug List (Updated Daily)

9th January 2013, 01:31 PM |#21  
Senior Member
Flag Westbury, NY
Thanks Meter: 27
 
More
The in call volume is definitely resolved for me with the 1/9 build. Yay!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
 
 
9th January 2013, 06:46 PM |#22  
KorGuy123's Avatar
Senior Member
Flag Barrie
Thanks Meter: 864
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jakew02

Alright everyone the 1/9 nightly is up. There were several fixes merged to correct in-call volume all, and call echo while on speakerphone. If a majority rules saying it is now fixed, let's move that bug to the "resolved" section

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2

Speaker phone echo is gone and is wonderful.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
11th January 2013, 07:42 AM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy unfortunately system UI has stopped
I switched to a CM wallpaper and stretched it to 5 screens in options causing an immediate UI problem forcing me a fresh install. I dont want to reproduce the error but the wallpaper had no problems until stretching it to fit 5 screens, immediate UI issue
11th January 2013, 03:48 PM |#24  
KorGuy123's Avatar
Senior Member
Flag Barrie
Thanks Meter: 864
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 1337mac

I switched to a CM wallpaper and stretched it to 5 screens in options causing an immediate UI problem forcing me a fresh install. I dont want to reproduce the error but the wallpaper had no problems until stretching it to fit 5 screens, immediate UI issue

I tried that out of curiosity and it worked fine.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
11th January 2013, 05:11 PM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Now the bluetooth issues need to be fixed, and I'll run it!
11th January 2013, 05:38 PM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
For some reason when I have my headphones plugged in and my phone rings, the volume plays through the speakers. Does anyone else get this?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
11th January 2013, 11:03 PM |#27  
Junior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 3
 
Donate to Me
More
I have been unable to get HDMI mirroring to work at all; tried all sequences of booting/cabling/connecting etc and the best I have gotten is a few flickers on boot and randomly when I go in and out of apps; same phone/tv/cable etc. work reasonably well (occasionally stops working ad requires reboot in cm 10) as a nightly activity - have tried a few othe rJB based ROMs and none have worked - other than that all is as expected
The Following User Says Thank You to strickja For This Useful Post: [ View ]
12th January 2013, 12:03 AM |#28  
cogcaviz24's Avatar
Senior Member
Flag Gainesville GA
Thanks Meter: 17
 
More
what about dock audio not working. Or at least from my experience with my car dock, none of the 4.2.1 ROMs have this function working
The Following User Says Thank You to cogcaviz24 For This Useful Post: [ View ]
12th January 2013, 06:46 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Slow download speeds
Has anyone else experienced slow download speeds? All computers and other phones download at 6+ mb/s on my home wireless network, but my i747 with CM10.1 only gets about 1 - 1.5 mb/s.
12th January 2013, 11:49 PM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by mjneighb

Has anyone else experienced slow download speeds? All computers and other phones download at 6+ mb/s on my home wireless network, but my i747 with CM10.1 only gets about 1 - 1.5 mb/s.

I don't know about speeds, mine seem alright, but it's definitely less stable. WiFi has lower bars, jumping up and down, disconnecting and reconnecting randomly as compared to CM10.0 stable. Running CM 1/11 nightly.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes