Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,124 Members 43,169 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.0.4][GT-S7562] KyleOPEN ROM v3.4.0 FIXED (for Galaxy S Duos) 26 July Update

Tip us?
 
martijnn2
Old
(Last edited by martijnn2; 10th May 2013 at 04:59 PM.) Reason: bootloop v3
#751  
martijnn2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 244
Join Date: Sep 2010
never mind found version 3
in first post:

19 OPTIONAL: If you want to upgrade to the latest beta version, download this zip and flash in recovery mode: KOR-3.0beta1

anyone also difficulties when flashing v3?
i had several bootloops, then for a second android started then bootloops again
Hit thanks if my post was useful to you

Sduos S762 Rom v3.7.10 ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
if you have difficult to read russian use google translate

my old still working Nexus One ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
Rom: MIUI 2.3.30r4

Zopo ZP200 ⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
old phones Zopo200 miui zp200
Nexus One HTC G1 White HTC Magic 32b HTC Tytn II HTC Tytn I P3450 LG GW620
and more
 
Velcis Ribeiro
Old
#752  
Velcis Ribeiro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 370
Join Date: Jan 2012
Location: Porto Alegre
Quote:
Originally Posted by cheatman View Post
There are two boot logos:

1. The one with Samsung Galaxy S Duos logo, where I placed "the guy" photo. This one is built with the Kernel. Obviously it can be changed, but I won't build a kernel with a Batman image for the ROM. Conclusion: it is not easy to change if you don't know kernel stuff!
2. The one with ANDROID text that comes while booting. This can be easily changed, it's just a zip with images in it.

PS: when you clear dalvik cache, the phone will boot slowly the first time. Wait at least 5 minutes for first boot.
@Velcis Ribeiro: I think you are on the wrong base. Use XXALJ4 or simiilar to make it work.
@einst31n: what blue brightness error png???

Cheers,
C.
Dear @cheatman my phone is s7562L and in samfirmware dont have it for this model :/


Only these...

Code:
Select Code
S7562LVJAMD5	 S7562LUUBAMD5		
GT-S7562L	 Brazil	 2013 March	 4.0.4	 S7562LVJAMC1	 S7562LZTOAMC1		
GT-S7562L	 Colombia	 2013 February		 S7562LVJAMB2	 S7562LCOLAMB1		
GT-S7562L	 Panama	 2013 February		 S7562LVJAMB2	 S7562LUUBAMB1		
GT-S7562L	 Trinidad and Tobago	 2013 February		 S7562LVJAMB2	 S7562LUUBAMB1		
GT-S7562L	 Brazil	 2012 December	 4.0.4	 S7562LVJALK1	 S7562LZTOALK1		
GT-S7562L	 Panama	 2012 December	 4.0.4	 S7562LVJALK2	 S7562LUUBALK3		
GT-S7562L	 Trinidad and Tobago	 2012 December	 4.0.4	 S7562LVJALK2	 S7562LUUBALK3		
GT-S7562L	 Uruguay	 2012 November	 4.0.4	 S7562LVJALK2	 S7562LUUBALK3		
GT-S7562L	 Panama	 2012 September	 4.0.4	 S7562LVJALI1	 S7562LUUBALI1		
GT-S7562L	 Trinidad and Tobago	 2012 September	 4.0.4	 S7562LVJALI1	 S7562LUUBALI1		
GT-S7562L	 Brazil	 2012 September	 4.0.4	 S7562LVJALH9
Can i flash another one?? Will try VJALK1 from brazil... Downloading here!!!

thanks!!
 
cheatman
Old
#753  
cheatman's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1975
Posts: 537
Join Date: May 2007
Location: Migration Institute

 
DONATE TO ME
Always try to flash the oldest version you can find.

Sent from my GT-S7562 using xda app-developers app
XPERTR - The experts database
Galaxy S Duos (GT-S7562) - Ice Cream Sandwich KyleOPEN ROM
-------------------------------------------------------------------
GT-S7562 / GT-P1000 / GT-P5100
Qtek 9100 | Nokia N97 | Nokia X1-01
The Following User Says Thank You to cheatman For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
karl_2000
Old
(Last edited by karl_2000; 10th May 2013 at 08:13 PM.)
#754  
karl_2000's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 47
Join Date: May 2013
Location: London
Question about the Samsung Push Service

@cheatman or anyone who knows the answer:

Hi, can I ask if the "Samsung Push Service" is included/built-in in this ROM?

And if yes, it seems the Samsung Push Service is purely for those Samsung rubbish programmes like ChatON, Samsung Apps etc, which have been EXCLUDED in this rom. Then what's the actual use of keeping the Samsung Push Service?

If not, I think maybe it was installed automatically when I added my Samsung Account. But I really want to get rid of this useless service, can anyone teach me how to kill it?

Thx a million!
 
Velcis Ribeiro
Old
(Last edited by Velcis Ribeiro; 10th May 2013 at 05:50 PM.)
#755  
Velcis Ribeiro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 370
Join Date: Jan 2012
Location: Porto Alegre
Quote:
Originally Posted by cheatman View Post
Always try to flash the oldest version you can find.

Sent from my GT-S7562 using xda app-developers app
Yeah but, if not it work, can i try to flash a S7562 rom? Or only S7562L rom?

EDIT: Dear @cheatman people related that official rom of Panamá is very very smooth and no lags no touchscreen issues... I will talk more about this with the users of this rom, and will advice you here... But you can try to, the only difference is that the rom is for S7562L baseband!!
 
ferrazrafael
Old
#756  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 114
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by Velcis Ribeiro View Post
Dear @cheatman my phone is s7562L and in samfirmware dont have it for this model :/


Only these...

Code:
Select Code
S7562LVJAMD5	 S7562LUUBAMD5		
GT-S7562L	 Brazil	 2013 March	 4.0.4	 S7562LVJAMC1	 S7562LZTOAMC1		
GT-S7562L	 Colombia	 2013 February		 S7562LVJAMB2	 S7562LCOLAMB1		
GT-S7562L	 Panama	 2013 February		 S7562LVJAMB2	 S7562LUUBAMB1		
GT-S7562L	 Trinidad and Tobago	 2013 February		 S7562LVJAMB2	 S7562LUUBAMB1		
GT-S7562L	 Brazil	 2012 December	 4.0.4	 S7562LVJALK1	 S7562LZTOALK1		
GT-S7562L	 Panama	 2012 December	 4.0.4	 S7562LVJALK2	 S7562LUUBALK3		
GT-S7562L	 Trinidad and Tobago	 2012 December	 4.0.4	 S7562LVJALK2	 S7562LUUBALK3		
GT-S7562L	 Uruguay	 2012 November	 4.0.4	 S7562LVJALK2	 S7562LUUBALK3		
GT-S7562L	 Panama	 2012 September	 4.0.4	 S7562LVJALI1	 S7562LUUBALI1		
GT-S7562L	 Trinidad and Tobago	 2012 September	 4.0.4	 S7562LVJALI1	 S7562LUUBALI1		
GT-S7562L	 Brazil	 2012 September	 4.0.4	 S7562LVJALH9
Can i flash another one?? Will try VJALK1 from brazil... Downloading here!!!

thanks!!
I installed KyleOpen 2.1.2 on top S7562LVJAMC1 and worked. I was afraid to mess with radio or something (Im from Brazil too)
 
Velcis Ribeiro
Old
#757  
Velcis Ribeiro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 370
Join Date: Jan 2012
Location: Porto Alegre
Quote:
Originally Posted by ferrazrafael View Post
I installed KyleOpen 2.1.2 on top S7562LVJAMC1 and worked. I was afraid to mess with radio or something (Im from Brazil too)
I'm talking about 2.1.3 realeased update beta :/

2.1.2 worked fine for me during weeks and when i will install 2.1.3 are in stuck on bootloop :/ try it there (:

thanks amigo do brasil
The Following User Says Thank You to Velcis Ribeiro For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ferrazrafael
Old
#758  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 114
Join Date: Feb 2013
I just installed KOR 2.1.2 and OC seems to work (Antutu CPU Master). But Antutu Benchmarks results where higher using the stock ROM. 4000 on stock ROM and 3800 with KOR. Thats weird because KOR seems faster.
 
crisosma
Old
#759  
Junior Member
Thanks Meter 9
Posts: 29
Join Date: Apr 2013
Location: São Paulo
@cheatman. Sorry for the silly question.

Flashing to XXALJ4 isn't going to change my baseband?
I'm afraid to brick my phone. Reading on the forum, people don't recommend to flash the baseband, unless you have problems with reception or radio related problems.

My cell phone is S7562L from Brasil, and my baseband right now is VJMC1.

Thanks for all your help.
The Following User Says Thank You to crisosma For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ferrazrafael
Old
#760  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 114
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by crisosma View Post
@cheatman. Sorry for the silly question.

Flashing to XXALJ4 isn't going to change my baseband?
I'm afraid to brick my phone. Reading on the forum, people don't recommend to flash the baseband, unless you have problems with reception or radio related problems.

My cell phone is S7562L from Brasil, and my baseband right now is VJMC1.

Thanks for all your help.
Same doubt

Tags
dual-sim, duos, galaxy s duos, s7562, samsung
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes