Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

121212121212121212

OP FeraVolt

10th January 2013, 01:29 AM   |  #1  
FeraVolt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13,208
 
1,772 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
121212121212121212
Last edited by FeraVolt; 10th January 2014 at 02:58 PM.
The Following 49 Users Say Thank You to FeraVolt For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 02:30 AM   |  #2  
bodomfan's Avatar
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 4,211
 
4,697 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Got installation aborted in recovery but my phone seems so much faster did it work?

Sent from my X10i using xda premium
10th January 2013, 02:42 AM   |  #3  
FeraVolt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13,208
 
1,772 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bodomfan

Got installation aborted in recovery but my phone seems so much faster did it work?

Sent from my X10i using xda premium

thats strange..i tested this zip..and all is ok..
if you find new panorama app in your app list then yeah..that worked
The Following User Says Thank You to FeraVolt For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 03:01 AM   |  #4  
bodomfan's Avatar
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 4,211
 
4,697 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
No panorama app will redownload and try again

Sent from my X10i using xda premium
10th January 2013, 03:07 AM   |  #5  
3Dota's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 92
 
421 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
downloading ... reboot to xrec ... wipe cache 'n dalvik ... installing ... reboot ... done ...






sent from Closing Time™
Last edited by 3Dota; 10th January 2013 at 03:10 AM.
The Following User Says Thank You to 3Dota For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 03:18 AM   |  #6  
bodomfan's Avatar
Senior Member
Flag Swansea
Thanks Meter: 4,211
 
4,697 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Got it working after downloading again I just went to x recovery installed and rebooted

Sent from my X10i using xda premium
10th January 2013, 03:23 AM   |  #7  
Bares's Avatar
Senior Member
Flag b@tAm iSlanD
Thanks Meter: 2,156
 
1,194 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Thanks a lot
Feravolt, can we have JB's screen rotation transition on GB stock, also for JB's 3D performance ?
(OFFTOPIC ?, yeah i knew, sorry )
Thanks in advance.

EDIT :
Feel like using CM's camera now (focusing, etc, etc , its faster , i like it .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FCAM.jpg
Views:	1533
Size:	16.4 KB
ID:	1632159  
Last edited by Bares; 10th January 2013 at 04:06 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to Bares For This Useful Post: [ View ]
10th January 2013, 03:35 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Could this work on a Xperia Play?
I have problems with my stock camera application...

Just asking, if somebody think is there a chance to work it, I will tray it

Sent from my R800i using Tapatalk
10th January 2013, 06:03 AM   |  #9  
PeZoII's Avatar
Senior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 23
 
106 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Will the tweaks work if we use vignette? ? I need the auto flash.. Thanks for the Awesome update

Sent from my Xperia X10 using xda app-developers app
10th January 2013, 08:26 AM   |  #10  
prioxxx's Avatar
Senior Member
Flag Greece-Patra
Thanks Meter: 141
 
650 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I have the new ng rom.includes all this stuff or I have to download it?

Στάλθηκε από το X10i μου

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
camera, feralab, feravolt, mod, x10
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes