5,597,397 Members 30,655 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4 May 2013] CM7 for HTC Merge/Lexikon [Kernel: msm7x30 CM]

Tip us?
jianC Old
(Last edited by jianC; 5th May 2013 at 03:57 AM.)
#1  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Default [ROM][4 May 2013] CM7 for HTC Merge/Lexikon [Kernel: msm7x30 CM]

I originally released this rom on 2fastforums.com (http://2fastroms.com/showthread.php?...nel-CM-msm7x30) and now feel it is ready for release on XDA. (Site is currently down for unknown reasons)

Quote:
CM7 for HTC Merge/Lexikon
Code:
Features:
-100% stock CM7 from source
Quote:
What works:
Almost everything
Quote:
What doesn't work:
MMS on USC?
Jittery Compass
Quote:
Instructions
1) Flash recovery through bootloader or fastboot
2) Boot into recovery and factory reset, also go into mounts and format system
3) Flash Rom
4) Flash GApps
Quote:
Downloads

Recovery: http://d-h.st/users/e334/?fld_id=6766 (Either one will work, I personally prefer v5.0.2.8 Capacitive Touch)
ROM: http://d-h.st/users/e334/?fld_id=6727
GApps: https://www.box.com/s/79bpq0ywdxcf4093t926 (thanks liamf1!)
All my changes are documented on github.

Credits: Cyberblade (CDMA fix), liamf1 (beta tester/helpful feedback) 2fast4u88, Cyanogenmod & Team, Kali-, Neopeek & Team, UnitedDev & Team, and everyone else who contributed.

Please leave any feedback about bugs/problems/glitches/etc and I will try to fix them.
The Following 5 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
faille13
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 24
Join Date: Feb 2012
Thank you ;D

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2
jianC Old
#3  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by faille13 View Post
Thank you ;D

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2
Nice to see you on here too
 
faille13
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 24
Join Date: Feb 2012
Lol yeah, I'm everywhere.

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

I don't get around here too often. I haven't seen a dedicated forum for my merge yet.

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2
 
Gytixas
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2013
Location: Kaunas
Sign GPS problem

How to fix the GPS ?
It won't turn on , I mean GPS icon is not shown in the notifications bar and it searches for the satellites forever .




I use 20130121 version of this mod and gsm mode .
jianC Old
#6  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Gytixas View Post
How to fix the GPS ?
It won't turn on , I mean GPS icon is not shown in the notifications bar and it searches for the satellites forever .




I use 20130121 version of this mod and gsm mode .
Hmm.. i'll look into it.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nikoloz995
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Feb 2013
I am so happy that new version established but i GSM doesn't work. Please fix the bug
Thanks
 
nikoloz995
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 6
Join Date: Feb 2013
Smile Mistake

sorry sorry, GSM works perfect, Just needed to reboot. Thanks a lot. but Bluetooth and GPS doesn't work either. Plz fix these bugs ! Thanks
 
wired9
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by nikoloz995 View Post
I am so happy that new version established but i GSM doesn't work. Please fix the bug
Thanks
+1

development of the firmware is?
The Following User Says Thank You to wired9 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lexikonlover
Old
(Last edited by lexikonlover; 20th February 2013 at 07:05 PM.) Reason: typos
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2013
Thank you so much, this is the best rom for this phone (the only working cyanogen). I am happy to report that after a few weeks use it has across the board improved my phones responsiveness, battery life, and usability. However... I have one problem. I live in Alaska and have GCI as a carrier... when I alter my cdma apn info, everything works up to the point I want to change my MCC and MNC... it's defaulting to 310 and 012 respectively. When I leave those values alone it saves the apn... when I alter them, the apn entry disappears! How can I fix this? I I need it to be 311 and 370 but can't get it to save my apn.

If this never works, I don't care, I wil continue using this rom without mobile internet or mms downloads... it's just that good.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes