Post Reply

[ROM][4 May 2013] CM7 for HTC Merge/Lexikon [Kernel: msm7x30 CM]

OP jianC

jianC
10th January 2013, 07:44 AM   |  #1  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
I originally released this rom on 2fastforums.com (http://2fastroms.com/showthread.php?...nel-CM-msm7x30) and now feel it is ready for release on XDA. (Site is currently down for unknown reasons)

Quote:

CM7 for HTC Merge/Lexikon

Code:
Features:
-100% stock CM7 from source
Quote:

What works:
Almost everything

Quote:

What doesn't work:
MMS on USC?
Jittery Compass

Quote:

Instructions
1) Flash recovery through bootloader or fastboot
2) Boot into recovery and factory reset, also go into mounts and format system
3) Flash Rom
4) Flash GApps

Quote:

Downloads

Recovery: http://d-h.st/users/e334/?fld_id=6766 (Either one will work, I personally prefer v5.0.2.8 Capacitive Touch)
ROM: http://d-h.st/users/e334/?fld_id=6727
GApps: https://www.box.com/s/79bpq0ywdxcf4093t926 (thanks liamf1!)

All my changes are documented on github.

Credits: Cyberblade (CDMA fix), liamf1 (beta tester/helpful feedback) 2fast4u88, Cyanogenmod & Team, Kali-, Neopeek & Team, UnitedDev & Team, and everyone else who contributed.

Please leave any feedback about bugs/problems/glitches/etc and I will try to fix them.
Last edited by jianC; 5th May 2013 at 03:57 AM.
The Following 5 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ]
14th January 2013, 03:49 PM   |  #2  
faille13's Avatar
Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Thank you ;D

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2
jianC
15th January 2013, 05:40 AM   |  #3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by faille13

Thank you ;D

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2

Nice to see you on here too
15th January 2013, 12:34 PM   |  #4  
faille13's Avatar
Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 1
 
31 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Lol yeah, I'm everywhere.

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

I don't get around here too often. I haven't seen a dedicated forum for my merge yet.

Sent from my HTC Merge using Tapatalk 2
2nd February 2013, 08:34 PM   |  #5  
Junior Member
Flag Kaunas
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Sign GPS problem
How to fix the GPS ?
It won't turn on , I mean GPS icon is not shown in the notifications bar and it searches for the satellites forever .




I use 20130121 version of this mod and gsm mode .
jianC
9th February 2013, 06:23 AM   |  #6  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by Gytixas

How to fix the GPS ?
It won't turn on , I mean GPS icon is not shown in the notifications bar and it searches for the satellites forever .




I use 20130121 version of this mod and gsm mode .

Hmm.. i'll look into it.
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
9th February 2013, 06:25 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Thumbs up
I am so happy that new version established but i GSM doesn't work. Please fix the bug
Thanks
10th February 2013, 08:38 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Smile Mistake
sorry sorry, GSM works perfect, Just needed to reboot. Thanks a lot. but Bluetooth and GPS doesn't work either. Plz fix these bugs ! Thanks
10th February 2013, 02:34 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by nikoloz995

I am so happy that new version established but i GSM doesn't work. Please fix the bug
Thanks

+1

development of the firmware is?
The Following User Says Thank You to wired9 For This Useful Post: [ View ]
20th February 2013, 09:43 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Thank you so much, this is the best rom for this phone (the only working cyanogen). I am happy to report that after a few weeks use it has across the board improved my phones responsiveness, battery life, and usability. However... I have one problem. I live in Alaska and have GCI as a carrier... when I alter my cdma apn info, everything works up to the point I want to change my MCC and MNC... it's defaulting to 310 and 012 respectively. When I leave those values alone it saves the apn... when I alter them, the apn entry disappears! How can I fix this? I I need it to be 311 and 370 but can't get it to save my apn.

If this never works, I don't care, I wil continue using this rom without mobile internet or mms downloads... it's just that good.
Last edited by lexikonlover; 20th February 2013 at 07:05 PM. Reason: typos

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Software and Hacking General [Developers Only] by ThreadRank