Post Reply

Windows RT Whitelist Flash tool V1.0

OP TheDroidKid

15th January 2013, 04:14 AM   |  #21  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Version 2 will be out within the week everyone!
16th January 2013, 11:35 PM   |  #22  
Senior Member
Holland
Thanks Meter: 22
 
350 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Just noticed that every site that I've added hasn't worked. Crackberry.com won't play and flash videos or worldstarhiphop.com. Any idea why?

Sent from my SCH-I535 using xda premium
17th January 2013, 03:42 PM   |  #23  
Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 240
 
881 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by je2345

Just noticed that every site that I've added hasn't worked. Crackberry.com won't play and flash videos or worldstarhiphop.com. Any idea why?

Sent from my SCH-I535 using xda premium

Be sure to add the source of the videos. In case a website embeds videos from another source, be sure to add that source.

I.e. if XDA hosts videos from youtube on the site, don't add XDA but add youtube.com instead.
17th January 2013, 04:47 PM   |  #24  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Marvin_S

Be sure to add the source of the videos. In case a website embeds videos from another source, be sure to add that source.

I.e. if XDA hosts videos from youtube on the site, don't add XDA but add youtube.com instead.

Quote:
Originally Posted by je2345

Just noticed that every site that I've added hasn't worked. Crackberry.com won't play and flash videos or worldstarhiphop.com. Any idea why?

Sent from my SCH-I535 using xda premium


Marvin is right please try his solution and let me know if it does not work.
18th January 2013, 03:31 PM   |  #25  
Member
Thanks Meter: 3
 
32 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
error
Quote:
Originally Posted by TheDroidKid

Marvin is right please try his solution and let me know if it does not work.

Im trying to stream videos from putlocker do you know why it doesn't work says i need flash 9.0 or higher and then i get a error when i try to enable flash for that website.
21st January 2013, 08:23 PM   |  #26  
Senior Member
Thanks Meter: 139
 
305 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hi there.

I make youtube videos about the Surface, You contacted me on my channel for me to take a look. I can't get this to work. When I run the file and select one it says:
"The system cannot find the path specified." The program continues to run through and says it's succesful but it doesn't seem to work. (e.g. the youtube on the first page of the this thread doesn't work).

Really want this to work so I can do a video!

Cheers,

Rob
21st January 2013, 11:27 PM   |  #27  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by vgjfelix

Hi there.

I make youtube videos about the Surface, You contacted me on my channel for me to take a look. I can't get this to work. When I run the file and select one it says:
"The system cannot find the path specified." The program continues to run through and says it's succesful but it doesn't seem to work. (e.g. the youtube on the first page of the this thread doesn't work).

Really want this to work so I can do a video!

Cheers,

Rob

hmm try this version its the latest one, I have not officially released it yet..
http://www.filedropper.com/windowsrt...ashtoolv20beta
The Following User Says Thank You to TheDroidKid For This Useful Post: [ View ]
23rd January 2013, 03:23 PM   |  #28  
Subsonic44's Avatar
Senior Member
Flag Virginia
Thanks Meter: 353
 
825 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by TheDroidKid

hmm try this version its the latest one, I have not officially released it yet..
http://www.filedropper.com/windowsrt...ashtoolv20beta

Just tried version 2. Working fine so far. Only problem I've had was the "can't find file of duplicate file" problem in version 1 but cleaning %temp% fixed that. THANKS!
25th January 2013, 02:47 AM   |  #29  
OP Member
Thanks Meter: 28
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Subsonic44

Just tried version 2. Working fine so far. Only problem I've had was the "can't find file of duplicate file" problem in version 1 but cleaning %temp% fixed that. THANKS!

check out my blog droidkid.wordpress.com
25th January 2013, 05:18 AM   |  #30  
Subsonic44's Avatar
Senior Member
Flag Virginia
Thanks Meter: 353
 
825 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by TheDroidKid

check out my blog droidkid.wordpress.com

Your blog is bookmarked! Here's a request... Could you add an option to "Save my whitelist"? It would really be cool if you had an option to "merge" any user additions to your custom whitelist.

Thanks again. Your tool sure simplifies this process!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes