Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

I just got a software update

OP xxjrsmith3xx

16th January 2013, 09:50 AM   |  #1  
xxjrsmith3xx's Avatar
OP Senior Member
Corona
Thanks Meter: 121
 
597 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Have no idea how big file is I just hit install and it rebooted here a screen shoot (well this not working ) but my kernel says jan. 5th

Sent from my SGH-T889 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to xxjrsmith3xx For This Useful Post: [ View ]
16th January 2013, 09:51 AM   |  #2  
xxjrsmith3xx's Avatar
OP Senior Member
Corona
Thanks Meter: 121
 
597 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Sent from my SGH-T889 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1358326311066.jpg
Views:	1162
Size:	46.4 KB
ID:	1649429  
16th January 2013, 10:02 AM   |  #3  
Member
Chicago
Thanks Meter: 10
 
71 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by xxjrsmith3xx

Have no idea how big file is I just hit install and it rebooted here a screen shoot (well this not working ) but my kernel says jan. 5th

I have the notification, too. I see your version "T889UVALL4" isn't mentioned on the official T-Mobile Note 2 update page - weird. The latest version is supposed to be "T889UVALK8".
I'm trying to see what it is before I install - T-Mobile's site does not mention the software update, so I figured it was a minor update for an app or for the Exynos Abuse exploit, or something... Noticed anything different, yet?
Last edited by anyadike; 16th January 2013 at 10:25 AM.
16th January 2013, 10:27 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Its got the new gmail, you can swype to archive...

Haven't noticed anytging else..

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app
16th January 2013, 10:27 AM   |  #5  
xxjrsmith3xx's Avatar
OP Senior Member
Corona
Thanks Meter: 121
 
597 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by anyadike

I have the notification, too. I see your version "T889UVALL4" isn't mentioned on the official T-Mobile Note 2 update page - weird. The latest version is supposed to be "T889UVALK8".
I'm trying to see what it is before I install - T-Mobile's site does not mention the software update, so I figured it was a minor update for an app or for the Exynos Abuse exploit, or something... Noticed anything different, yet?

ive honestly havnt might be overlooking it not sure but I didnt see how big I guess it automatically download and was ready to install.

Sent from my SGH-T889 using xda premium
16th January 2013, 10:38 AM   |  #6  
blaxican25's Avatar
Senior Member
Flag The Bay
Thanks Meter: 28
 
149 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
I have an update to the file size is 8.74mb maybe there giving us the lte update
16th January 2013, 10:39 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Could it be an update for LTE?
16th January 2013, 10:46 AM   |  #8  
jhobert's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles CA
Thanks Meter: 18
 
541 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Same here, I just got the update, seems nothings added on the phone, I just clicked the start button and it rebooted. Hope somebody with better knowledge can chime in to explain whats the update all about.

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

If its for the lte, shouldnt it be showing on the settings under network mode?

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app
16th January 2013, 11:52 AM   |  #9  
Shawnifer's Avatar
Member
Seattle
Thanks Meter: 1
 
36 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
The update is from Samsung patching the exploit and a few bug fixes!
16th January 2013, 12:06 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Yep, the update patched a few things all right, I've lost my "Exynos Abuse" root access.

I knew I shouldn't have clicked that install button!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes