Post Reply

[ALPHA1][ROM][4.2.1]CyanogenMod 10.1 UNOFFICIAL[1/17]

OP sbrissen

17th January 2013, 11:36 PM   |  #21  
laxattack's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
156 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Re: [ALPHA1][ROM][4.2.1]CyanogenMod 10.1 UNOFFICIAL[1/17]
So I guess Bluetooth is still not working? And anyone else notice when plugged in charging show USB not AC

Sent from my Galaxy Note 2
17th January 2013, 11:43 PM   |  #22  
KBizzle's Avatar
Recognized Contributor
Flag Knoxville
Thanks Meter: 4,189
 
4,107 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Re: [ALPHA1][ROM][4.2.1]CyanogenMod 10.1 UNOFFICIAL[1/17]
Quote:
Originally Posted by nnnnr14

any clue on how to redo sdcard? My phone can't find my backups.

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------



Any clue on how to redo sdcard? Cwm can't find my backups.

Just use a file explorer like es. Move the CWM backups folder to the root of the sdcard.

Sent from my Spaceship with Tapatalk 2.
17th January 2013, 11:44 PM   |  #23  
idle0095's Avatar
Senior Member
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █
Thanks Meter: 246
 
2,086 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
My cwr worked fine and found them. Put the rom and gapps on the phones build in memory. The rom is running great. Left AOKP to CM10.1. Love it.
17th January 2013, 11:47 PM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
400 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by idle0095

My cwr worked fine and found them. Put the rom and gapps on the phones build in memory. The rom is running great. Left AOKP to CM10.1. Love it.

Gps doesn't work though right?
17th January 2013, 11:48 PM   |  #25  
th0r615's Avatar
Senior Member
Flag Baltimore, MD
Thanks Meter: 88
 
258 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by laxattack

So I guess Bluetooth is still not working? And anyone else notice when plugged in charging show USB not AC

Sent from my Galaxy Note 2

I couldn't pair with my BT headphones

Also my Google+/Picasa Web albums didn't show up in my Gallery app. And GPS worked once, then no matter what I did I couldn't get it going again.
17th January 2013, 11:52 PM   |  #26  
Member
Thanks Meter: 11
 
83 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
No input from microphone
Firstly, thanks to sbrissen for the great work on this, and on the 4.1.2 ROM. It's much appreciated.

I am having one small problem. Coming from 4.1.2 Alpha3, I:

1. Rebooted into CWM
2. Flashed the new ROM
3. Flashed gapps 20121212
4. Wipe Data/Factory Reset
5. Wipe Cache
6. Rebooted.

There were lots of updates, etc. that got loaded. Everything looks great, except nothing seems to be getting any sound input from the mic. Google Now acts like it can't hear me. Sound recorder can't hear me. Sound output seems fine.

If I call my voice mail and say "Testing 1 2 3 4, testing 1 2 3 4" I do get a message that says:

tes... (silence)

I'm fairly new to smart phones and Android, and even newer to AOSP/CM, so feel free to assume I'm stupid, and that it's something silly that I'm overlooking. I've looked in setting->sound, DSP Manager, the launcher pull-down drawer, etc for a place where mic input level is set or muted. To no avail. I had no related problems with 4.1.2 Alpha3, which I've run since the day of its release. Any suggestions?

(Verizon SCH-i605, 16GB. But I suppose that goes without saying, in this thread.)

Update: I rechecked the voicemail that I sent. (The same one, not a new one.) And now I do hear the entire "Testing 1 2 3 4, testing 1 2 3 4" message. I had just switched from Verizon voice mail to Google voice mail, so maybe that was related. So in-call audio works. But that's the only microphone input that I've found to work.
Last edited by sbergman27; 18th January 2013 at 12:03 AM.
17th January 2013, 11:57 PM   |  #27  
nnnnr14's Avatar
Senior Member
Flag Lagrange
Thanks Meter: 242
 
1,447 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Re: [ALPHA1][ROM][4.2.1]CyanogenMod 10.1 UNOFFICIAL[1/17]
Quote:
Originally Posted by KBizzle

Just use a file explorer like es. Move the CWM backups folder to the root of the sdcard.

Sent from my Spaceship with Tapatalk 2.

I can't the SD card folder is linked to /storage/legacy and it won't let me copy it over.
18th January 2013, 12:10 AM   |  #28  
sbrissen's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,800
 
932 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
Re: [ALPHA1][ROM][4.2.1]CyanogenMod 10.1 UNOFFICIAL[1/17]
Quote:
Originally Posted by nnnnr14

I can't the SD card folder is linked to /storage/legacy and it won't let me copy it over.

try /mnt/shell/emulated

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
18th January 2013, 12:13 AM   |  #29  
nnnnr14's Avatar
Senior Member
Flag Lagrange
Thanks Meter: 242
 
1,447 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Re: [ALPHA1][ROM][4.2.1]CyanogenMod 10.1 UNOFFICIAL[1/17]
Quote:
Originally Posted by sbrissen

try /mnt/shell/emulated

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app

In what? Lol
18th January 2013, 12:16 AM   |  #30  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
602 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by nnnnr14

In what? Lol

Terminal Emulator I'm pretty sure.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy Note II Android Development by ThreadRank