Post Reply

[ROM][SGH-I317 / t0lteatt][KK][4.4.4] CyanogenMod 11 official nightlies

OP madmack

25th January 2013, 08:04 PM   |  #471  
Junior Member
Flag Sarasota
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Re: [ROM][SGH-I317 / t0lte][JB][4.2.1] CyanogenMod 10.1 official nightlies
Quote:
Originally Posted by turilo

Video recording audio seems in slow motion :/ very weird

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 2

I've also noticed the audio lagging in video recordings.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2
25th January 2013, 08:06 PM   |  #472  
IcOpRo's Avatar
Senior Member
Flag Cape Coral
Thanks Meter: 281
 
1,218 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Donate to Me
More
Re: [ROM][SGH-I317 / t0lte][JB][4.2.1] CyanogenMod 10.1 official nightlies
Yes! I had to go back to crapwiz because I need my cam audio, I can flash CM again!

Oh happy days

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using xda premium
25th January 2013, 08:21 PM   |  #473  
Member
Thanks Meter: 7
 
65 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by systime

I've also noticed the audio lagging in video recordings.

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2

I dont know what your talking about my video is still not recording sound
25th January 2013, 08:32 PM   |  #474  
Junior Member
Flag Sarasota
Thanks Meter: 2
 
19 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Re: [ROM][SGH-I317 / t0lte][JB][4.2.1] CyanogenMod 10.1 official nightlies
Quote:
Originally Posted by crunk954

I dont know what your talking about my video is still not recording sound

Did you flash the build from post #455?

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2
25th January 2013, 08:43 PM   |  #475  
pmafia's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 14
 
119 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Nightly 25th help!
Using todays nightly (never used previous nightly):
  • no google voice (crashes)
  • no SMS notification sound while on call

Can anyone help? I've already wiped delvic cache, fixed permissions and did a clean install from wiping the data.
25th January 2013, 08:56 PM   |  #476  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
I am certain this has been addressed, but I haven't found it... moving to 4.2 creates /0 on the internal sdcard, problem is, I can't access the previous contents. Initial concern is TiBkup, I search the "Whole Device" but the only place I can seem to access my files is through /data/media which isn't accessible. Is there a way to mount /data/media/ as /storage/emulated/0/?
25th January 2013, 09:02 PM   |  #477  
Member
Thanks Meter: 7
 
65 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by systime

Did you flash the build from post #455?

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk 2


nope but im flashing it now....
25th January 2013, 09:14 PM   |  #478  
storm_rider_1's Avatar
Senior Member
Flag Brainerd lakes Area
Thanks Meter: 77
 
205 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
The audio when shooting video seem to be working fine for me.
25th January 2013, 09:19 PM   |  #479  
turilo's Avatar
Senior Member
Flag Hamilton,Ont
Thanks Meter: 739
 
2,403 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by storm_rider_1

The audio when shooting video seem to be working fine for me.

what model note 2? cause it sure ain't for me t0ltecan i317m
25th January 2013, 09:28 PM   |  #480  
ViciousMo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
408 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by turilo

what model note 2? cause it sure ain't for me t0ltecan i317m

It worked, but it is very choppy for me.


Gnow mic not working for me, wiped data, rebooted, even re-downloaded un-official build. wiped clean, re-flashed. No-go

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Galaxy Note II Original Android Development by ThreadRank