FORUMS

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more

Which Manufacturer (And Device) Made You Choose Android?

The beautiful thing about Android is that there is so much to choose from. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][1/19] - Stock Rooted De-Odex'ed - I605VRALL4 - Latest L4 OTA!

19th January 2013, 05:25 PM |#21  
muzhik's Avatar
Senior Member
Flag planet_EaRtH
Thanks Meter: 102
 
Donate to Me
More
Re: [ROM][1/19] - Stock Rooted De-Odex'ed - I605VRALL4 - Latest L4 OTA!
Quote:
Originally Posted by TeeX2.0

thanks for this Scott!
I flashed the modem no problem (with TWRP).

I can already tell my signal strength is through the roof! My coffee tastes better! The air seems cleaner!

Life is Good.

+1
The Following User Says Thank You to muzhik For This Useful Post: [ View ]
 
 
19th January 2013, 06:58 PM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 279
 
More
Re: [ROM][1/19] - Stock Rooted De-Odex'ed - I605VRALL4 - Latest L4 OTA!
About to flash the new modem via twrp, where is the original radios just in case?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
19th January 2013, 07:27 PM |#23  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 62,616
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by WizeGuyDezignz

Thanks for making it available to us my friend! :thumbup:

Sent from my SCH-I605 using xda premium

Y/W!

Quote:

Quote:
Originally Posted by TeeX2.0

thanks for this Scott!
I flashed the modem no problem (with TWRP).

I can already tell my signal strength is through the roof! My coffee tastes better! The air seems cleaner!

Life is Good.

Quote:
Originally Posted by muzhik

+1

For real? I didint see any diff.

Quote:
Originally Posted by Admiral2145

About to flash the new modem via twrp, where is the original radios just in case?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

I can put one up later tonight.
The Following User Says Thank You to scrosler For This Useful Post: [ View ]
19th January 2013, 07:47 PM |#24  
HMMVVEE's Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Do I have to wipe every thing or just cashe and dalvik before flashing?
19th January 2013, 08:26 PM |#25  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 62,616
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HMMVVEE

Do I have to wipe every thing or just cashe and dalvik before flashing?

Thats on you. Your call.
19th January 2013, 08:27 PM |#26  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 62,616
 
Donate to Me
More
Well, I just tried the new modem and it sucks balls for me.


EDIT: Wait, we are in the middle of a blizzard so that might have smoething to do with it!
Last edited by scrosler; 19th January 2013 at 08:32 PM.
19th January 2013, 08:41 PM |#27  
Senior Member
Flag Bay Area California
Thanks Meter: 921
 
More
It will be nice to have a flashable zip of the original radios. I seen you said you would make one later thank you!
19th January 2013, 08:45 PM |#28  
scrosler's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 62,616
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Travisdroidx2

It will be nice to have a flashable zip of the original radios. I seen you said you would make one later thank you!

Yeah, I am at work. I drove through a blizzard to get here.
19th January 2013, 09:01 PM |#29  
bjtcars's Avatar
Senior Member
Boston
Thanks Meter: 32
 
More
Just flashed and don't notice any difference yet so who knows but as you say newer is newer.

Thanks for this.
19th January 2013, 09:06 PM |#30  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Just wondering.
What's the difference between a modem and a rom? Or is there any difference at all?

I flashed Jelly Beans this morning and ready to go back to Stock whenever there's a rooted version of the update. Do I just flash this and that'll take me back to the stock?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes