FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM][KERNEL][4.2.2] AOKP MR1 Kang Project - d2tmo - June 2, 2013 and LTS3

5,426 posts
Thanks Meter: 15,101
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
23rd February 2013, 05:23 PM |#171  
Midnight_Rider's Avatar
Senior Member
Flag Kannapolis, NC
Thanks Meter: 1,159
 
More
Quote:
Originally Posted by Jamison904

Can you guys help me test these? Special audio enhanced Gapps

all three of these work fine, i prefer awesome beats though. but using all three, i could hear the changes in audio as i made them. not sure what you were looking for, but for me they seem to work as advertised

and installing one removed the other so that worked as well
The Following User Says Thank You to Midnight_Rider For This Useful Post: [ View ]
 
 
23rd February 2013, 11:56 PM |#172  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Love the Rom. Nice work.

It seems like the call volume and speaker phone volume are way lower than my last aokp 4.1 Rom that I came from.. Is there a fix for this? The sound boosters in the market don't seem to work.
The Following User Says Thank You to one4house For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 02:37 AM |#173  
FSUSeminole's Avatar
Senior Member
Atlanta, GA
Thanks Meter: 54
 
More
Thumbs up
This is a lot more solid than when I tried AOKP 4.2.1 MR1 build 3, so thanks! The ring & notification tones seem to be distorted a tiny bit. Unsure if this is because of too much input (audio source vol little too high), or too much output (speaker volume set a little too high)...

Otherwise, great job... and thanks for supporting the t999
The Following User Says Thank You to FSUSeminole For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 06:06 PM |#174  
Member
Flag Boston
Thanks Meter: 7
 
More
I'm getting a weird bug.
I did wipe cache/dalv
installed the rom + ultimage gapps after reboot my s3 hang on the pink unicorn 4evar.
24th February 2013, 09:31 PM |#175  
FSUSeminole's Avatar
Senior Member
Atlanta, GA
Thanks Meter: 54
 
More
seems like the overall memory usage is a little higher in 4.2.2 builds than in previous versions of Android. Guessing it is just the new stuff added in AOSP?
24th February 2013, 10:00 PM |#176  
Jamison904's Avatar
OP Senior Member
Jacksonville, Florida
Thanks Meter: 15,101
 
Donate to Me
More
Re: [ROM][4.2.2] AOKP MR1 Kang Project - d2tmo
Quote:
Originally Posted by kevin2005

I'm getting a weird bug.
I did wipe cache/dalv
installed the rom + ultimage gapps after reboot my s3 hang on the pink unicorn 4evar.

You will need to wipe and do q full install. There were some minor changes in the ROM control app. This will cause issues every time without a wipe.

Sent from my dark hole called an office.
24th February 2013, 11:22 PM |#177  
FSUSeminole's Avatar
Senior Member
Atlanta, GA
Thanks Meter: 54
 
More
sorry if this has already been reported- but I'm having callers tell me their voice is echoing on speakerphone.
25th February 2013, 01:25 AM |#178  
penguin5897's Avatar
Senior Member
Flag Odessa, Texas
Thanks Meter: 31
 
More
Re: [ROM][4.2.2] AOKP MR1 Kang Project - d2tmo
Quote:
Originally Posted by firemedic0911

Ok crazy question, how do I get the weather to show up on my lockscreen like in the screenshots? Looked everywhere...

I'm pretty sure that is HD Widgets.

Sent from my SGH-T999 using xda premium
Last edited by penguin5897; 25th February 2013 at 01:28 AM.
25th February 2013, 01:30 AM |#179  
Member
Flag San Juan
Thanks Meter: 4
 
More
Iím trying to flash the feb 24 version but canít copy it to my device. It says the device has either stopped responding or has been disconnected.
25th February 2013, 03:22 AM |#180  
Jamison904's Avatar
OP Senior Member
Jacksonville, Florida
Thanks Meter: 15,101
 
Donate to Me
More
Too many variables to narrow it down. Try downloading to the phone directly.
25th February 2013, 03:23 AM |#181  
cbrvnm's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 6
 
More
Re: [ROM][4.2.2] AOKP MR1 Kang Project - d2tmo
I'm having trouble flashing latest nightly. Says bad file, installation aborted. Downloaded from goo, dolphin, and chrome all with the same problem.

sent from my Infamous AOKP MR1 powerhouse

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes