Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][4.2.2] AOKP JB-MR1 Milestone 1 + Nightlies [5/01/13]

OP slick_rick

26th January 2013, 05:20 AM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
602 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Is anybody else losing their data? I checked my Mobile Networks and I have no option for LTE/CDMA even though that's what I'm on for preferred network

Last edited by JetBlue; 26th January 2013 at 05:25 AM.
26th January 2013, 05:24 AM   |  #12  
slick_rick's Avatar
OP Recognized Contributor
Immokalee/Tampa FL
Thanks Meter: 6,201
 
2,877 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Re: [ROM][4.2.1] AOKP JB-MR1 Build 2 [1/25/13]
Quote:
Originally Posted by JetBlue

Is anybody else losing their data? I checked my Mobile Networks and I have no option for LTE/CDMA even though that's what I'm on for preferred network

Is your data coming in and out or no data/signal at all?

Quote:
Originally Posted by stu5797

Last question from me for the night. Speaker phone is very important to me.. Is that now fixed? In the past the speaker volume was so low on aosp roms.
THanks

Much better I'd say with switch to open source audio HAL

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
26th January 2013, 05:26 AM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
602 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by slick_rick

Is your data coming in and out or no data/signal at all?

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

It's no signal at all tried rebooting to see if that was the problem but didn't do anything. I also added a pic to my last post of my mobile networks showing no LTE option
Last edited by JetBlue; 26th January 2013 at 05:30 AM.
26th January 2013, 05:36 AM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by JetBlue

It's no signal at all tried rebooting to see if that was the problem but didn't do anything. I also added a pic to my last post of my mobile networks showing no LTE option

I use to get that a lot. What I normally do is access the hidden options via the dialer (I think you had to dial *#*#INFO*#*#) and set it back to CDMA/LTE. You may have to give it a few seconds, but voice and data should pop back up.

Only happens to me on ASOP ROMs normally,
26th January 2013, 05:54 AM   |  #15  
Swogglerdev's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 20
 
28 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Re: [ROM][4.2.1] AOKP JB-MR1 Build 2 [1/25/13]
I have perfect data. Did you dirty flash?

Sent from my quad core AOKP machine.
The Following User Says Thank You to Swogglerdev For This Useful Post: [ View ]
26th January 2013, 06:15 AM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
602 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Swogglerdev

I have perfect data. Did you dirty flash?

Sent from my quad core AOKP machine.

Nope clean flashed and everything came from CleanROM.
26th January 2013, 07:29 AM   |  #17  
Senior Member
Flag Kapolei, HI
Thanks Meter: 26
 
112 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Installed
Nice work so far! Clean flash from Beans 7.

No installation issues at all. GPS works. Calls work. Everything seems smooth so far.

Data is working as advertised, I'm getting strong 4g even if the bars aren't quite reporting that. But that could just be a bar display issue, not a signal drop problem.

Well Done.

Edit:
Camera got wonky on me, fixed with a reboot.. Got the failed to connect to camera message. So I played with it some, the camera widget on the lockscreen isn't functioning so good...it locks up and froze the phone. After trying to use the widget, the camera is completely inop until you reboot the phone.

Apex launcher vertical continuous drawer doesn't draw right, works great with other settings within the app.

I'm thinking that the signal bar / actual signal needs to be adjusted, can it be? It's telling me I have zero bars while I'm on 4G and making clear calls.
Last edited by toby1064; 26th January 2013 at 09:25 AM.
26th January 2013, 12:05 PM   |  #18  
Ohh_Trenton's Avatar
Recognized Contributor
Flag ▂ ▃ ▅ ▆ █
Thanks Meter: 2,941
 
1,142 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Fresh rom. Call volume a lil bit low for me. Everything else fine.
26th January 2013, 01:39 PM   |  #19  
PhilPan's Avatar
Senior Member
Central NJ
Thanks Meter: 70
 
648 posts
Join Date:Joined: May 2006
Donate to Me
More
Re: [ROM][4.2.1] AOKP JB-MR1 Build 2 [1/25/13]
How's battery life? Is it at least somewhat comparable to TW.

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
26th January 2013, 05:09 PM   |  #20  
Member
Thanks Meter: 10
 
48 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Re: [ROM][4.2.1] AOKP JB-MR1 Build 2 [1/25/13]
Stellar work, Sir. Solid build!

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes