Post Reply

[ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]

OP houstonn

1st February 2013, 12:21 AM   |  #21  
metal_god69's Avatar
Senior Member
Flag Regina
Thanks Meter: 11
 
150 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Re: [ROM][4.1.2] Stock Jelly Bean LGE973.1.5 INTL [CANADA]
Quote:
Originally Posted by houstonn

You should be able to boot to recovery and do all the install procedures in the OP and have it working..
make sure you follow the instructions tho.. and format data.. data is a partition outside of /system and
sometimes there's a lot of garbage left behind. especially coming from aosp to stock or stock to aosp.

Thanks Houston. Thanks everyone that contributed to this.

Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app
1st February 2013, 12:40 AM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Thanks for your work on this. My only issue is I seem to be stuck on edge data and the speeds confirm this.
This is the APN I entered which worked for me before.. Any ideas?

Name: Rogers LTE
APN: ltemobile.apn
Proxy: Not set
Port: Not set
Username: Not set
Password: Not set
Server: Note set
MMSC: http://mms.gprs.rogers.com
MMS proxy: 10.128.1.69
MMS port: 80
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 302
MNC: 720
Authentication: None
APN type: *

Im on a 971 with rogers
1st February 2013, 12:47 AM   |  #23  
BloodBaron's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 87
 
409 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Re: [ROM][4.1.2] Stock Jelly Bean LGE973.1.5 INTL [CANADA]
Quote:
Originally Posted by dspot

Thanks for your work on this. My only issue is I seem to be stuck on edge data and the speeds confirm this.
This is the APN I entered which worked for me before.. Any ideas?

Name: Rogers LTE
APN: ltemobile.apn
Proxy: Not set
Port: Not set
Username: Not set
Password: Not set
Server: Note set
MMSC: http://mms.gprs.rogers.com
MMS proxy: 10.128.1.69
MMS port: 80
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 302
MNC: 720
Authentication: None
APN type: *

Im on a 971 with rogers

Is it showing h+? I have the same except the Wap 2.0


Sent from my LG-E971 using xda premium
1st February 2013, 12:50 AM   |  #24  
geokilla's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 279
 
2,617 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by houstonn

The E973.1.5 means it is the E973 (telus/bell) E971 (rogers) E975 (Taiwan/hongkong & Australia) all built into
1 hence the name INTL=international

It should work on AT&T but some att ppl are having issues while others have no problem.. if I knew 100% it worked
for att I would of added E973.1.5.0(zero) as well for the att variant naming.

You can always update the thread title... Usually works..
1st February 2013, 01:01 AM   |  #25  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
28 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by BloodBaron

Is it showing h+? I have the same except the Wap 2.0


Sent from my LG-E971 using xda premium

only "e" or sometimes "g"
1st February 2013, 01:07 AM   |  #26  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 7
 
191 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Does the rear camera, GPS, notification light, and rotation work?
1st February 2013, 01:12 AM   |  #27  
Junior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
How about root on this rom?
1st February 2013, 01:21 AM   |  #28  
SN4K3B1T3's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 39
 
439 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by CryoFast

How about root on this rom?

in all my years of android ive never seen a custom rom without root
1st February 2013, 01:26 AM   |  #29  
BloodBaron's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg
Thanks Meter: 87
 
409 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by CryoFast

How about root on this rom?

yes supersu is included with working root

Quote:
Originally Posted by arshad14

Does the rear camera, GPS, notification light, and rotation work?

gps yes
notification light yes blinking green atm, charge light is not turning red , edit nvm its working now
rotation yes except for home screen
rear and front camera work

Quote:
Originally Posted by dspot

only "e" or sometimes "g"

make sure network is set to wcdma
and use 2g is checked off
Last edited by BloodBaron; 1st February 2013 at 01:32 AM.
The Following User Says Thank You to BloodBaron For This Useful Post: [ View ]
1st February 2013, 01:36 AM   |  #30  
Senior Member
Thanks Meter: 488
 
2,226 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Re: [ROM][4.1.2] Stock Jelly Bean LGE973.1.5 INTL [CANADA]
Quote:
Originally Posted by dspot

Thanks for your work on this. My only issue is I seem to be stuck on edge data and the speeds confirm this.
This is the APN I entered which worked for me before.. Any ideas?

Name: Rogers LTE
APN: ltemobile.apn
Proxy: Not set
Port: Not set
Username: Not set
Password: Not set
Server: Note set
MMSC: http://mms.gprs.rogers.com
MMS proxy: 10.128.1.69
MMS port: 80
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 302
MNC: 720
Authentication: None
APN type: *

Im on a 971 with rogers

APN type should be: default, mms, supl
And WAP 2.0 doesn't sound right. I don't have an option for MMS protocol.

LG Optimus G E971

The Following User Says Thank You to Elisha For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes