Post Reply

[ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]

OP houstonn

23rd February 2013, 05:57 PM   |  #671  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
217 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Re: [ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]
So how is the battery life on this

How much screen on tine are you guys getting

Sent from my LG-E973 using xda app-developers app
23rd February 2013, 07:45 PM   |  #672  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Solved
Quote:
Originally Posted by mike1767

Has anyone had issues with LTE on Bell with this ROM? I've been using (along with CM10.1 for short spurts) for a while now and have had zero issues, but haven't had LTE since first flashing it. I originally had to add APN settings for Bell, which gave me data, but it only runs at HSPA+. I've made some minor changes to the build.prop as Houstonn suggested earlier in the thread, but that didn't do it. Anyone have any suggestions? If it makes a difference, I dont' get LTE on CM10.1 either. I'm sure that I'm in an LTE area as it was working without issue on stock. Honestly, it's not a deal breaker, I'd still choose this ROM without LTE over stock with it, but I'd love to have my cake and eat it too.

Apparently this one is on me (and Bell, but this isn't the place to complain about them). Had the phone in for repairs and they switched the SIM out with a non-LTE one. Brought it in for a new SIM today and booted up with LTE right away.
24th February 2013, 06:29 AM   |  #673  
Zachariasmith's Avatar
Member
Flag Regina
Thanks Meter: 6
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Would either you, houstonn, or anyone who already has it mind putting up a mirror of the latest canadian version. The current host just isn't working for me at all.
24th February 2013, 05:14 PM   |  #674  
Junior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 0
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by Zachariasmith

Would either you, houstonn, or anyone who already has it mind putting up a mirror of the latest canadian version. The current host just isn't working for me at all.

+1
Same here, tried dl multiple times - no go.
24th February 2013, 06:44 PM   |  #675  
Member
Thanks Meter: 4
 
90 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Hi everyone,

Coming from this custom stock http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2098777

I did a clean install for the ROM. Everything worked fine.

When I tried to encrypt the phone (necessary for work), it reboots, then constantly says: "unfortunately the system ui has stopped". After which encryption fails.

While I can go back to my previous stock ROM, it would be great if encryption would work on for this ROM.

Has anyone had success with device encryption?

Thanks in advance!
25th February 2013, 03:09 PM   |  #676  
Junior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
to houstonn
Can you build new firmware on JB 4.1.2 e975 10b for Canadian version e973?
25th February 2013, 10:13 PM   |  #677  
Senior Member
Thanks Meter: 489
 
2,231 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Re: [ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]
Quote:
Originally Posted by CryoFast

to houstonn
Can you build new firmware on JB 4.1.2 e975 10b for Canadian version e973?

Once it is rootable.

LG Optimus G E971
26th February 2013, 02:28 AM   |  #678  
geokilla's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 279
 
2,617 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Elisha

Once it is rootable.

LG Optimus G E971

Seems to be rootable. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2163814
26th February 2013, 03:53 AM   |  #679  
Senior Member
Thanks Meter: 489
 
2,231 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Re: [ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]
Quote:
Originally Posted by geokilla

Seems to be rootable. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2163814

Nah we are trying to root the latest European 10B. Non rootable at them moment.

LG Optimus G E971
26th February 2013, 03:17 PM   |  #680  
Mangala_Dharma's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 31
 
182 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Re: [ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]
Hello, I just noticed yesterday that weird bug - - if I shut down my phone the battery will be empty when I power up the next time, and my phone will take more than an hour of charging to start again. First time I notice that behavior.

It happened first time two days ago, I had about 5 % battery left so powered down. Phone did not wake until charged for an hour or so. Then I tried again last night, this time with a 40 % battery. Did the same, no start this morning until lots of time on charger.

Is it my battery's phone that would be faulty, or is it a strange bug in the software? I read that thread since day one, I don't remember reading about that ' Sleep of Death' variation.. - - I'm on V. 03, on telus ( koodo), everything is working fine besides that ( oh I do have to re-enter the wifi passwords each time but I'm fine with it)

Any infos will be appreciated


Sent from Somewhere using my Puppet Master

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes